ΝΑΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ…














Κοινοποιεί ο Γεωκών




Την κάθε παραβολή που σας λέγω παιδιά μου, την τοποθετώ ανάμεσα σ’εσάς, στην πράξιν σας και στα λόγια Του Θεού,  γιατί μέσα από τις
παρομοιώσεις και τις πράξεις σας θα διδαχθείτε.

Όποιος διδάσκεται δε από τις πράξεις του δεν ξεχνάει, και μέσα από τον λόγον Του Θεού θα φωτιστείτε, γιατί αν δεν περάσετε από κάποιον δρόμο, πως θα τον μάθετε ;  αυτή δε η φράσις παιδιά μου συνδέεται με το εξής :

Αν σας μιλήσουν μόνον για τον Θεόν και δεν Τον αγγίξετε, πως θα τον γνωρίσετε ;  παιδιά μου αν σας ρωτήσουν  «πως μπορεί Ο Θεός κάθε ημέρα να ομιλεί με εσάς ( με τα παιδιά του)» να τους πείτε :  επειδή είμαστε αμαρτωλοί, γι’αυτό έχουμε πέσει στην αγκαλιά του.

Και αν θα ρωτούσαν Το Θεόν, θα Τους έλεγε «Ναι τους έχω στην αγκαλιά μου και τους καθαρίζω τις αμαρτίες τους», δεν λέτε εσείς, όταν δείχνετε κάποιον,  «αυτός είναι ο πατέρας μου;»

Όταν πείτε δε αυτά τα λόγια , να πείτε επίσης :

ΝΑΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ, γι’αυτό και είμαι στην αγκαλιά Του .

Παιδιά μου, ακούστε, ότι σας λέγω και ότι εξηγώ δείχνει πόσην αγάπην έχει Ο Χριστός για όλον τον κόσμον.

Όμως όταν τα διαβάσουν αυτά που σας λέγω και γράφετε, δικαίωμα τους είναι να τα πιστεύουν η όχι, εγώ απλώς εξηγώ,  αλλά Ο Κύριος  τοποθετεί τα λόγια Του, στις καρδιές , στις ψυχές και στον νουν των ανθρώπων.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...

2 thoughts on “ΝΑΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ

  1. Μόνον Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ το γερό θεμέλιο στη ζωή μας.
    Οτι έχουμε είναι δώρο ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Δείξε μας πως να ζήσουμε σωστά τη ζωή μας
    ηρεμησέ μας τη καρδιά απο το άγχος που μας φέρνουν οι δυσκολίες
    πάρε μακριά τις στεναχώριες βοήθα τη πατρίδα μας φώτισε κάθε δρόμο μέσα στη ζωή μας
    πάρε τη θλίψη και δώσε μας ξανά το χαμόγελο
    δώσε μας υπομονή για να αντιμετωπίσουμε κάθε κακό και το φόβο απο όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας. ΑΜΗΝ

  2. καταλαβατε τωρα τι θελουν;;;;;;;;;;;;;

    Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019
    Πάνω από 6.000 Νιγηριανοί χριστιανοί νεκροί

    Εκκλησιαστικοί ηγέτες στη Νιγηρία δηλώνουν ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν «καθαρή γενοκτονία» καθώς 6.000 άνθρωποι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν δολοφονηθεί από ριζοσπάστες από τον Ιανουάριο…
    «Αυτό που συμβαίνει στην πολιτεία Plateau και σε άλλα μέρη στη Νιγηρία είναι καθαρή γενοκτονία και πρέπει να σταματήσει αμέσως», δήλωσε ο Χριστιανικός Σύλλογος της Νιγηρίας και οι ηγέτες των θρησκευτικών εκκλησιών στο Plateau State.
    «Πάνω από 6.000 άτομα, κυρίως παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, έχουν σκοτωθεί σε νυχτερινές επιδρομές από ένοπλους Fulani», συμπληρώνουν. Με δελτίο τύπου μάλιστα υποστηρίζουν ότι η διεθνής κοινότητα και τα Ηνωμένα Έθνη οφείλουν να παρέμβουν προτού το φαινόμενο εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες.
    Παρόλο που ορισμένα διεθνή μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να χαρακτηρίσουν τις δολοφονίες ως εμφύλια σύγκρουση μεταξύ κοινοτικών ομάδων, οι ηγέτες των εκκλησιών, μαζί με μεγάλες ομάδες ελέγχου των διωγμών όπως η Open Doors USA και η International Christian Concern υποστηρίζουν ότι οι Χριστιανοί αποτελούν σκόπιμο στόχο.
    Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόσφατα το εν λόγω ζήτημα κοινοποίησε και το ελληνορθόδοξο πατριαρχείο Αλεξανδρείας. με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη.
    ASKITIKON

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/03/6000.html#more

Comments are closed.