Φοβούνται να κυκλοφορήσουν οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ – Δύο αστυνομικοί θα φρουρούν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Την απόσπαση δύο αστυνομικών προκειμένου να αναλάβουν «υπηρεσία προσωπικής ασφαλείας» για τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη
αποφάσισε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ στη σκιά των έντονων αποδοκιμασιών σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.


Οι δύο αστυνομικοί θα βρίσκονται στο πλευρό του κ. Γιαννούλη, ο οποίος είναι και διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ3, για διάστημα τριών μηνών, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύει το protothema.gr.

Η απόφαση εκδόθηκε το περασμένο Σάββατο μετά το κύμα αποδοκιμασιών σε βάρος υπουργών όπως ο Νίκος Παππάς από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Ο Χρήστος Γιαννούλης στα τέλη Φεβρουαρίου είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «φασισταριά» για όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών. Οι χαρακτηρισμοί του κ. Γιαννούλη είχαν γίνει μετά από εκδήλωση στην Κατερίνη στην οποία είχε αποδοκιμαστεί έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τότε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει στο βήμα και είχε πει από μικροφώνου: «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Φτουυυ χλαατςςς Ουυχχχ Βαρουνε τα Κλαριιναα!!!!

  αιντε βρεε αιντε ανοιξε τα σχολια να ευθυμησωμεν οι καιροι ειναι δυσκολοι ,,,ξεπεταξε τον ανωμαλο ''πιπολαβο'' γιαχωβα ΖΑΓΚΛΑΡΑ και κανε παιχνιδι διαφοερετικα θα σε φαει ο Λυκος ο κακος ο ΜΑΥΡΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΡ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΡ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...