Μιχελογιαννάκης: Μπράβο στον κ. Παυλόπουλο που δέχτηκε να ακουστεί το «Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση της Καλαμάτας

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επευφημεί με δήλωσή του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, για την κίνησή του να επιτρέψει να ακουστεί το εμβατήριο «Μακεδονία
ξακουστή» στην παρέλαση της Καλαμάτας. “Μπράβο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι στο θυμικό και στην συνείδηση του Έλληνα, το εμβατήριο αυτό αντιπροσωπεύει τους αγώνες της Ελλάδος για την απελευθέρωση της Μακεδονίας” σημείωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Οι οδηγίες στις μονάδες του Λιμενικού, σύμφωνα με την ερμηνεία που δίνεται στην απόφαση, είναι να μην ακουστεί το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή».

Στην παρέλαση της Καλαμάτας, έπειτα από συνεννόηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον δήμαρχο της Καλαμάτας, η δημοτική φιλαρμονική ορχήστρα έκλεισε την παρέλαση με το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή».

Μπράβο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι στο θυμικό και στην συνείδηση του Έλληνα, το εμβατήριο αυτό αντιπροσωπεύει τους αγώνες της Ελλάδος για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

loading...

6 thoughts on “Μιχελογιαννάκης: Μπράβο στον κ. Παυλόπουλο που δέχτηκε να ακουστεί το «Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση της Καλαμάτας

  1. Αφού διαφωνείς με τη συμφωνία τών Πρεσπών,τότε τι δουλειά έχεις στους Εθνομηδενιστές ρε κοπρίτη;

    Η καρέκλα είναι πιό πάνω από την Πατρίδα γιά σένα.

  2. "..στο θυμικό και στην συνείδηση του Έλληνα, το εμβατήριο αυτό αντιπροσωπεύει τους αγώνες της Ελλάδος για την απελευθέρωση της Μακεδονίας"

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

    "ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΩΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ "ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ" Ή ΤΩΝ "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΡΩΣΩΝ, ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ"

    << Οι κομμουνισταί βουλευταί εισέρχονται κατ' αρχήν εις τα αστικά Κοινοβούλια δια να κάμουν "επαναστατική δουλειά" και τέτοια δουλειά είναι το να χαλάσουν, να παρεμποδίσουν, άν δυνηθούν, το να γίνη από τους άλλους τίποτε το δημιουργικόν.
    Το εντός αυτής έργον των είναι κατ' αρχήν α ρ ν η τ ι κ ό ν και δ ι α λ υ τ ι κ ό ν! Αυτό είναι το πρωτεύον έργον των.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Η ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ, υπερθεματίζουν εις τα αιτήματα τών μαζών, ζητούν περισσότερα από όσα ζητούν αι ίδιαι αι μάζαι, αφ' ενός μέν διά να εξωθήσουν και αυτάς να ζητούν τα περισσότερα, γινόμενοι και αυτοί αρεστοί εις αυτάς δημοκοπούντες, αφ' ετέρου δέ διά να στενοχωρήσουν περισσότερον τας Κυβερνήσεις πού πρόκειται να τα δώσουν, και εκ τρίτου ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΕΡΟΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΕΙΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!!

    Αυτό το έργον λοιπόν εισήλθομεν και ημείς τότε να κάμωμεν εις την Δ΄ Συντακτικήν Συνέλευσιν τών Ελλήνων! ΄Αν και ήτο Συνέλευσις 372 πληρεξουσίων, εξ' ών 362 ΄Ελληνες ΚΑΙ 10 ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΄Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΡΩΣΟΙ, ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!>>

    (Σελίδες 398,399 από το βιβλίο "παρασκήνια τού ΚΚΕ" τού Ελευθερίου Σταυρίδη, πρώην γεν. γραμματέως και βουλευτού…τού ΚΚΕ!!!)

  3. ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ? ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ?

  4. Mιχελομαλακα είσαι και μεγάλο τσουτσέκι

  5. Ρε παλιοντενεκεδες γιατί δεν δημοσιεύεται τα σχόλια

  6. KAΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΗ ΑΚΡΟΠΟΣΘΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΜΕΝΗ ΒΑΛΑΝΟΣ Η ΚΕΦΑΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ? ΑΑΑ ΧΑ Α Α ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΑΑ ΣΑΑΜΜ

Comments are closed.