Από την “γαλάζια πατρίδα” του Ερντογάν στον… “φασιστικό κίνδυνο”! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν πάει πολύς καιρός από την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας μας στην Τουρκία, στην διάρκεια της οποίας ακούστηκαν και πάλι μεγάλα λόγια άνευ περιεχομένου για την Ελληνοτουρκική
“φιλία”. Οι προκλήσεις του Ερντογάν κατά της εθνικής μας κυριαρχίας συνεχείς και δημόσια εκφρασμένες.

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε μία άλλη πρόκληση. Το σχέδιο “Γαλάζια Πατρίδα” και την ανάπτυξη μέσα στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος, μέσα στο Αιγαίο μας και στην ευρύτερη περιοχή μέχρι την Κύπρο, 102 σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας σε μία “άσκηση”, η οποία αποτελεί μία ξεκάθαρη απειλή κατά της Ελλάδος. Ουδείς όμως αντιδρά. Το πνεύμα το “ειρηνιστικό” της αριστεράς κυριαρχεί παντού.

Ποιος ευθύνεται για την κυριαρχία της αριστεράς;

Σε ολόκληρη την Ευρώπη η αριστερά βρίσκεται σε υποχώρηση. Δεν υπάρχει καν. Κραταιά κομμουνιστικά κόμματα όπως αυτό της Ιταλίας και της Γαλλίας έχουν εξαφανιστεί! Στην Ελλάδα όχι μόνον κυβερνά η αριστερά, αλλά επικρατεί απόλυτα και στην ιδεολογική και πολιτική ζωή της χώρας! Πώς συνέβη αυτό; Σε εμπιστευτική αναφορά του Κωνσταντίνου Τσάτσου, η οποία υπάρχει στο αρχείο Καραμανλή, αναφορά η οποία απευθυνότανε στον Καραμανλή τον Δεκέμβριο του 1975, αναφερότανε χαρακτηριστικά:

“Οι αριστεροί καθηγηταί με την μασωνική αλληλεγγύη και την μαχητικότητά τους κατορθώνουν να πληρώσουν όλες τις κενές έδρες (και είναι πολλές) με ομοϊδεάτες τους. Έτσι τώρα η Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών, άλλοτε προπύργιο των πιο αφορήτων αντιδραστικών τάσεων, με γοργό ρυθμό μετασχηματίζεται σε Σχολή όπου θα επικρατούν οι αριστερίζοντες, όπως συμβαίνει άλλωστε με την Φιλοσοφική και την Νομική Σχολή Θεσ/νίκης, που έχουν ήδη καταντήσει εξαρτήματα του Συγκροτήματος Λαμπράκη. Έτσι οι κ. καθηγηταί και όταν εκλέγουν νέους συναδέλφους ή επιμελητάς ή βοηθούς και όταν διδάσκουν, δρουν ανεξέλεγκτα πολιτικώς και γίνονται οι σημαιοφόροι των αριστεριζόντων φοιτητών… Υποστηρίζεται ότι ο αριστερισμός αυτός στα Πανεπιστήμια είναι μπόρα που θα περάση, όπως πέρασε σε πολλές άλλες χώρες. Δεν συμφωνώ.”

Δικαιώθηκε απόλυτα ο Κωνσταντίνος Τσάτσος και η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε… Ήξερε και άφησε να συμβεί αυτό, γιατί το μόνο που την ενδιέφερε και την ενδιαφέρει είναι η νομή της εξουσίας ακόμη και με ανοίγματα στην αριστερά και το κέντρο, όπως άλλωστε και το τελευταίο διάστημα κάνει με σκοπό την εκλογική της νίκη!

Ένα συνέδριο στους Δελφούς και ο “φασισμός”

Τραγική ειρωνεία… Οι Δελφοί ήταν το θρησκευτικό και πνευματικό κέντρο στην Αρχαία Ελλάδα των πλέον Αριστοκρατικών Ιδεών! Από τους Δελφούς εμπνεύστηκε ο Λυκούργος τον νόμο του επάνω στον οποίο δημιουργήθηκε η αιώνια πολιτεία της αρχαίας Σπάρτης, η οποία σίγουρα δεν είχε καθεστώς ούτε δημοκρατικό, ούτε αριστερό!

Εκεί, στους Δελφούς, λοιπόν, επέλεξαν τον τόπο και τον χρόνο, την ίδια ώρα που ο Ερντογάν απειλεί την Πατρίδα μας, οι εκπρόσωποι της αριστεράς να ξορκίσουν για μία ακόμη φορά τον “φασισμό”! Ιδού τι είπαν δύο από τους εκπροσώπους της, οι οποίοι μίλησαν στο συνέδριο:

Βούτσης: “Επιβάλλεται η δημιουργία των πιο πλατειών δημοκρατικών συγκλίσεων που θα λειτουργήσουν εν τέλει ως ανάχωμα στη «Μαύρη Διεθνή» του εθνικισμού και της ακροδεξιάς. Η «εποχή των τεράτων» βρίσκεται ενώπιον μας και δεν μπορεί παρά να μας επιτάσσει στο καθήκον της δημοκρατικής άμυνας …”.

Παπαδημούλης: “η «λαϊκίστικη Ακροδεξιά έχει βάλει καθαρά στην ατζέντα της τη διάλυση της Ευρώπης το να γυρίσουμε προς τα πίσω, στους εθνικισμούς… Υπάρχει ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ευρύτερο μέτωπο για την αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς…”.

Ας το πάρουν απόφαση, η “εποχή των τεράτων” έρχεται! Και θα είναι μία εποχή λαμπρών και υπέροχων αγώνων των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη για να απαλλαγεί από τις καταστροφικές δυνάμεις των μαρξιστών και των φιλελεύθερων, που οδήγησαν τις Πατρίδες της Ευρώπης σε μία πρωτοφανή παρακμή, παρακμή προπαντός ηθική και πνευματική!

Απέναντι σε αυτήν την παρακμή στέκουν οι Εθνικιστές, αλλά και πολλοί πατριώτες, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί την μοναδική διέξοδο προς την σωτηρία των Εθνών, ανάμεσα σε αυτούς και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Όρμπαν, για τον οποίον δήλωσε στους Δελφούς ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης:  «…Δεν είμαι χαρούμενος για τον Όρμπαν, έχω θέσει το ζήτημα, είναι πρόβλημα γιατί δεν ακολουθεί τις αξίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και η προσέγγισή του για το μεταναστευτικό είναι προβληματική».

Δεν θέλει τον Όρμπαν ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. γιατί έκλεισε τα σύνορά του στους λαθρομετανάστες και η άρνησή του αυτή λέει πολλά, όπως και η δήλωσή του ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών και η τελευταία αυτή δήλωση σαν απάντηση στους λακέδες της Ν.Δ., που παριστάνουν τους “Μακεδονομάχους”!

Μία Ματωμένη Σημαία

Πριν λίγες ημέρες στην Πτολεμαΐδα της Μακεδονίας μας, υπερήφανοι Έλληνες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, για την συμφωνία των Πρεσπών και κτυπήθηκαν αλύπητα από τις δυνάμεις των ΜΑΤ του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωσε σχετικά προ ημερών ο πρωθυπουργός των νεομπολσεβίκων Αλέξης Τσίπρας: «Ο φασισμός δεν τσακίζεται στα λόγια. Τσακίζεται στην πράξη… Είναι, πιστεύω, πιο επίκαιρος από ποτέ σήμερα ο στίχος του Φώντα Λάδη. «Το φασισμό, βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».

Με την δήλωσή του αυτή ο Αλέξης Τσίπρας δικαιώνει απόλυτα και τα ΜΑΤ, αλλά και τις συμμορίες των αναρχοκομμουνιστών, που προβαίνουν σε πράξεις βίας και τρομοκρατίας. Δικαιώνει όλους αυτούς που καταστρέφουν γραφεία, περιουσίες, επιτίθενται σε πολίτες, οργανώνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις εν ονόματι ενός “αντιφασισμού” που είναι όμως “φασισμός” σύμφωνα με την έννοια που έχει σήμερα η λέξη.

Και για του λόγου το αληθές γράφει σχετικά ένας αντιφασίστας ιστορικός: «Η λέξη φασίστας είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει «τον βίαιο», «τον κτηνώδη», «τον καταπιεστικό» ή «τον δικτατορικό». Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό, τότε τα κομμουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων…» «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», ΣΤΑΝΛΕΪ  ΠΕΪΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΦΙΛΙΣΤΩΡ”.

Τι άλλο από “φασίστας”, λοιπόν, με την υποτιμητική έννοια που έχει λάβει η λέξη στην μεταπολεμική περίοδο, είναι ένας πρωθυπουργός, που παρουσιάζεται, όπου παρουσιάζεται με δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ; Τι άλλο από “φασίστες” είναι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, που με διαταγή τους κτυπάνε οι αστυνομικές δυνάμεις με ρόπαλα τους πολίτες και ρίχνουν χημικά;

Όπως συνέβη προ ημερών στην Πτολεμαΐδα, όπου οι Πατριώτες έχυσαν το Αίμα τους για μία Σημαία και αυτήν την Σημαία την έκαναν Λάβαρο ενός υπέροχου αγώνα για να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική, ενός αγώνα για την Μακεδονία μας, που δεν πρέπει να ελπίζουν οι γραικύλοι, τόσο οι μπολσεβίκοι, όσο και οι φιλελεύθεροι ότι θα ξεχαστεί ποτέ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

3 thoughts on “Από την “γαλάζια πατρίδα” του Ερντογάν στον… “φασιστικό κίνδυνο”! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Οι Ευρωπαίοι ξυπνούν από την νάρκωση που τους προξένησε η διεθνιστική αριστοροδεξιά παγκοσμιοποίηση, και ψηφίζουν πατριωτικά κόμματα.

  2. Ερχετε η καταιγοδα σε λιγους μηνες…θα πεσει ο ''ΜΠΕΛΚΟΥΜΕΣ'' ηδη αρχισαν τα προστυχα κουμμουνιδια τα ταιζομενα απο τον πουστη σορος και ολεσ τις πουστικες δυναμεις να βογγανε….θα σας ξεσκισει η πατριωτικη κινηση των εθνικιστων σε ολο τον κοσμο…Τερμα τα παραμυθια για γ@μη@ι θα πατε ολοι σας κοπροσκυλα ισλαμολαγνοι λαθροκαυλοι λατρες των ισλαμοφασιστων. λαθροβιων παρανομων κακοποιων…

  3. Αριστερά και δεξιά κόμματα ξεσηκώθηκαν εναντίον του Ούγγρου ηγέτη και πατριώτη για τη στάση του στο μεταναστευτικό.

Comments are closed.