Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση του Νίκου Παππά στο Κιλκίς

Δείτε φωτογραφίες από την άδεια αίθουσα – Παρά την κινητοποίηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, περίπου πενήντα άτομα έδωσαν «το παρών» – Οι διοργανωτές καθυστέρησαν κατά μια ώρα την εκδήλωση με την ελπίδα να μαζέψουν κόσμο

Παρά την κινητοποίηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετικά περιορισμένη με αποτέλεσμα η ομιλία – εκδήλωση στον πολυχώρο «Ελιά» που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20.00μ.μ. να καθυστερήσει περίπου από μια ώρα.

Όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του prototthema.gr, περίπου πενήντα άτομα προσήλθαν στην εκδήλωση. Τα δεκάδες άδεια καθίσματα στην αίθουσα πιστοποίησε τη μειωμένη απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα και τα μεγάλα τραύματα που έχει δημιουργήσει για το κυβερνών κόμμα η υπογραφή και η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε από το πρωί σήμερα αποδέκτης των παραπόνων και των διαμαρτυριών των πολιτών του δήμου Παιωνίας στο Κιλκίς με αφορμή την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Προδώσατε τη Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», ενώ ο υπουργός προσπαθούσε να αναπτύξει τα επιχειρήματά του.

Ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιωνίας του επέδωσε μάλιστα και ψήφισμα, που χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους» όσους έχουν εγκρίνει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο κύριος Παππάς που το παρέλαβε γελώντας αμήχανα, είπε: «Να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Πολίτες που τον είδαν από μακριά, καθώς έκανε βόλτα στο καφενείο και τα σπίτια του χωριού, του φώναξαν εξοργισμένοι: «Ό,τι έχετε να πουλήσετε, πουλήστε τα όλα! Έχει και πιο πάνω να πουλήσετε!»

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το απόγευμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία των αντιδράσεων και ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για… «θερμή υποδοχή» που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής!

«Ε, εντάξει, εγώ στη Μεταμόρφωση είχα πάρα πολύ θερμή υποδοχή, από εκεί και πέρα ήταν και δύο άνθρωποι που διαμαρτυρήθηκαν, αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα για όσους κατέχουν, εφήμερα πάντα, δημόσια αξιώματα. Βεβαίως και υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν με την πολιτική που υλοποιήσαμε στο ζήτημα αυτό. Εγώ τη θεωρώ μια σοφή πολιτική, μια πολιτική που λύνει τα χέρια της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.

loading...

6 thoughts on “Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση του Νίκου Παππά στο Κιλκίς

  1. ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ…….ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ…….ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ Α…….ΣΤΟΝ Α ΟΡΟΦΟ……ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΜΕ……ΟΥΡΑ……ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ……..Η……ΤΟ……ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΕΞΗ……..ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ……ΠΕΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ……ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Α Ν Τ Ι Ο ΑΛΕΞΗ…………..ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

  2. κύριε διαχειριστή ,,έχεις χάσει το παιχνίδι για αυτό τρώγεσε με τα ρούχα σου!!!
    έμεινες εσυ – ζαγκλαρας η πατρινια και η μοναξια σου,περαστικά σου !

  3. ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ? ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΆ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΟΛΑΓΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ .ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΕΘΑ .

  4. Tο πσοροπαιδι του μπατιρογυφτου το Ζαγκλα'ρ εμεινε και ο πουτσογερος πατερακης ο Τσαπελοφαγος…πανε διαλυσανε ακομα τρεχουν χα χα χααααα

  5. Ο αριθμός των ατόμων που παρευρέθησαν στην αίθουσα για την ομιλία Παπα, δείχνει ποιο είναι το αποτέλεσμα της διακυβέρνησης της Χώρας και οι ευχαριστίες του Ελληνικού Λαού απέναντι στο ΣΥΖΙΖΑ ,
    Ευχομαι το ίδιο να γίνει και στις ερχόμενες Εκλογές τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν την αξιοπρέπεια του αγαπημένου μας Λαού,
    Στις εκλογές που θα γίνουν , εμεις οι πεινασμένοι αλλά περήφανοι Ελληνες, ας τους δώσουμε ένα σπουδαίο μαθημα, να τους δείξουμε ότι είμαστε Ζωντανή ύπαρξη, και μην περιμένουμε να μας σώσει ο Κούλης η Φωφη και ο Αλέξης, μη δέχεστε απο δάυτους καμία υπόσχεση για ρουσφέτι, και αν ακόμα το δεχτείτε, δώστε τους ένα ΜΑΥΡΟ, χαστούκι,
    Μόνο έτσι ίσως να σωθούμε, αυτοί παίρνουν 100 χιλιάδες το χρόνο και εμείς 5000 κι μας έχουν φορτώσει και τα αξιοπρεπή Τεκμήρια ενώ έχουν ξεχάσει τις λίστες LAGARD Γερμανίας και Παναμά,

  6. Η κατρακύλα των αναρχοαπλυτων του συριζα, είναι μη
    αναστρέψιμη, και θα είναι παντοτινή, μια φορά φασιστερα,
    όχι βέβαια ότι με τον κούλη θα ανθίσουν τα κούτσουρα,
    αλλά η αχάριστη η ελπίδα είναι εννειάψυχη!

Comments are closed.