Γ.Κατρούγκαλος για τη χειροβομβίδα στο ρωσικό προξενείο: «Συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα όπως και σε όλες τις χώρες»

Τη διαβεβαίωση ότι «θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην επαναληφθούν παρόμοια απαράδεκτα περιστατικά», έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, με δήλωσή του
στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Sputnik», μετά την ρίψη χειροβομβίδας στο ρωσικό προξενείο.

«Η Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος, «είναι μια ασφαλής χώρα. Συμβαίνουν όμως και εδώ, όπως και σε όλες τις χώρες του κόσμου, μεμονωμένες απαράδεκτες επιθέσεις όπως αυτή, η οποία έγινε το πρωί στο ρωσικό προξενείο. Έχουμε επικοινωνήσει με τη ρωσική πρεσβεία, της έχουμε δηλώσει την αυτονόητη και κατηγορηματική καταδίκη παρόμοιων γεγονότων. Και δηλώσαμε ότι θα ληφθούν τα αναγκαία αστυνομικά μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια απαράδεκτα γεγονότα. Επιβεβαιώσαμε, επίσης, στο πλαίσιο της επαφής αυτής, τις πάρα πολύ φιλικές σχέσεις που έχουν οι δύο χώρες μεταξύ τους».

loading...

2 thoughts on “Γ.Κατρούγκαλος για τη χειροβομβίδα στο ρωσικό προξενείο: «Συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα όπως και σε όλες τις χώρες»

  1. m@k@kes μονο στην ελλαδα εχουμε προδοτες

  2. ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΑΤΜ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΛΠ.,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΦ'ΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ.

Comments are closed.