Νέα στοιχεία για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο - Συγκλονίζουν οι καταθέσεις του συζύγου και του αδελφού της μητέρας

“Πέταξε κάτω το παιδί. Της φώναζα, προσπαθούσα να μπω στο διαμέρισμα αλλά δεν τα κατάφερα. Είχε κλειδώσει. Την είδα να το ρίχνει στο κενό. Μετά έπεσε και εκείνη. Δεν αντιμετώπιζε
ψυχολογικά προβλήματα. Δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψη μου. Δεν είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορούσα ότι θα κάνει κάτι τέτοιο”, με αυτά τα λόγια περιέγραψε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Αθηνών την τραγωδία ο σύζυγος και τραγικός πατέρας, υποστηρίζοντας ότι έκανε προσπάθεια να μεταπείσει τη σύζυγό του.

Η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με τον σύζυγό της αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες γείτονες έπεσε στο κενό, αφού πρώτα έριξε το άτυχο παιδί της. Έως τώρα δεν υπάρχει κανένα χρήσιμο στοιχείο που να μπορεί να βοηθήσει τους αστυνομικούς στις έρευνες για την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Νέο Κόσμο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος και να εξηγήσουν τον λόγο για τον οποίο η γυναίκα προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη. Σημαντικές θεωρούνται, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στη μητέρα για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες ή ηρεμιστικά χάπια, τα οποία ενδεχομένως να “θόλωσαν” την κρίση της ή να την έβγαλαν - τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο - εκτός εαυτού.

“Οι εξετάσεις θα δείξουν αν είχε καταναλώσει ουσίες. Σίγουρα θα είναι πολύ βοηθητικές οι καταθέσεις συγγενικών προσώπων καθώς μπορεί να έχει γίνει κάτι που να μην το είχε μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τουλάχιστον του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Μπορεί να την απασχολούσε κάτι”, είπαν αστυνομικές πηγές μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.

Κατάθεση για το συμβάν έδωσε και ο αδελφός της μητέρας του παιδιού τονίζοντας ότι “δεν είχα καταλάβει το παραμικρό. Δεν ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έκανε αυτό. Δεν μου είχε πει πως την απασχολούσε κάτι τουλάχιστον πρόσφατα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τα προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετώπιζε η οικογένεια σε μία προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο.

Πηγή πληροφοριών: Ελεύθερος Τύπος
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...