Επιμένει φανατικά ο Βίτσας για τους Πακιστανούς και εξαγγέλλει νέες νομοθετικές παρεμβάσεις

Δύο νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου «Μεταναστευτικής» πολιτικής, με αλλαγές στο οργανόγραμμα του οργανισμού του υπουργείου και με τροποποιήσεις στο μεταναστευτικό κώδικα,
προανήγγειλε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο Δημήτρης Βίτσας ανέφερε επίσης ότι πριν τις δημοτικές εκλογές θα κλείσει το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο και θα προχωρήσει η δημιουργία νέου χώρου (σ.σ. που;) και η αποσυμφόρηση του νησιού στέλνοντας φυσικά όλους τους αλλοδαπούς που αλλού στην πάντα… φιλόξενη Αττική.

Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του στα μέλη της Πακιστανικής κοινότητας  για την χορήγηση αδειών παραμονής ο υπουργός Μεταναστετικής Πολιτικής επέμεινε και σήμερα ότι αν κάποιος μετανάστης με έγκυρο τρόπο μπορεί να αποδείξει ότι είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα, μπορεί να ανανεώσει την άδεια διαμονής για άλλα τρία χρόνια.

«Το ενδιαφέρον μου είναι όλα αυτά να είναι νόμιμα και τακτικά» είπε ο Βίτσας ξεχνώντας ότι η συντριπτική  πλειοψηφία των αλλοδαπών έχει μπει παράνομα στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις δηλώσεις του τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος έκανε λόγο για ευκολία από την πλευρά του υπουργείου στη χορήγηση αδειών παραμονής, ο κ. Βίτσας διευκρίνισε ότι πρόκειται για νόμο που προβλέπει ότι αν κάποιος με έγκυρο τρόπο μπορεί να αποδείξει ότι είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την άδεια διαμονής, μπορεί να ανανεώσει την άδεια για άλλα τρία χρόνια, κάτι που ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία. «Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που βρίσκονται εδώ, άρα η όλη διαδικασία πρέπει να τακτοποιηθεί», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «το ενδιαφέρον μου είναι όλα αυτά να είναι νόμιμα και τακτικά, είναι καθήκον».

loading...

1 thought on “Επιμένει φανατικά ο Βίτσας για τους Πακιστανούς και εξαγγέλλει νέες νομοθετικές παρεμβάσεις

  1. Αυτά κι αυτά και άλλα,είναι αυτά που θα σας στερήσουν τις….καρέκλες σας.
    Οι Ελληνες έχουν εξαθλιωθεί κι εσείς φωνάζετε ζήτω το Πακιστάν. Αραγε φωνάξατε ποτέ στην ζωή σας…Ζήτω η Ελλάς;
    Εχετε κοροιδέψει τους Ελληνες με πολλά και χοντρά ψέματα,με αποτέλεσμα ο κόσμος να σας έχει σιχαθεί. Υποσχεθήκατε σκίσιμο μνημονίων,επαναφορά δώρων,βασικό στα 750€,και άλλα πολλά ,πάρα πολλά.
    Εφ όσον γνωρίζετε καλά πως η αγοραστική δύναμη μισθοτών συνταξιούχων έχει μειωθεί δραματικά στα χρόνια των μνημονίων. Τί κανετε λοιπον γι αυτό;
    Δεν είναι μόνο οι κάτω των 10000€ που ζορίζονται. Ολοι μας ζοριζόμαστε,και έχει αλλάξει δραματικά η ζωή μας με τα μνημόνια. Τί κένετε γι αυτό; Τίποτα. Συνεχίζουμε να εξαρτώμαστε από τους τροικανους,αν και……βγήκαμε από τα μνημόνια. Ποια ανάπτυξη έρχεται όταν δεν έχεις να καταναλώσεις; Για ποιους έρχεται η πρόοδος; Φυσικά γι αυτούς που τα έχουν και γι αυτούς που κινουν τα νήματα. Για τους ίδιους και τους ίδιους.
    Στην μέση,όλοι εμείς,μισθωτοί και συνταξιούχοι,να σηκώνουμε το βάρος της φορολογίας,δηλώνοντας ετησίως περισσότερα από μεγαλοεπιχειρήσεις,από γιατρους δικηγόρους μηχανικούς,και μεγαλοεργολάβους.

Comments are closed.