Ποίος είναι ο Άγιος τον οποίο μισούν θανάσιμα και τον συκοφαντούν συντονισμένα και περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον οι δωδεκαθεϊστές ;



Η νεοταξικη Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από δωδεκαθειστες στην αρχαια ρωμη, στην θεση της διαλυμενης περσικης αυτοκρατοριας από 
τον Ελληνα Μακεδονα τον Μεγα Αλεξανδρο.
Οι ιδιοι οι Ρωμαιοι συγκλητικοι με πολυ μεγαλη υπερηφανεια δηλωναν δημοσια οτι η αρχαια Ρωμη ειναι η νεα πορνη Βαβυλωνα. 


Η Αρχαια Βαβυλωνα ηταν παλαιοτερο παγκοσμιο κεντρο του εωσφορισμου.

Ο σκοπος δημιουργιας της αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).

Aκομη οι εωσφοριστες-νεοταξιτες ηθελαν με την δημιουργια της Ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την Περσικη.

Στην αυτοκρατορική εποχή ο Ελληνισμός είχε ήδη ολοκληρωθεί τόσο ως προς την φιλοσοφική σκέψη όσο και γεωπολιτικά. 
Εσωτερικές διαμάχες και αδυναμίες τον είχαν οδηγήσει προ πολλού στην παρακμή και στην πτώση. 
Τα ηνία εκεινη την εποχη ανέλαβε πλεον η Ρωμη , η οποία βεβαια είχε εξελληνιστει ως ενα σημειο.

Οι Ελληνες δεχομενοι τον Χριστιανισμο, εχουν αναστηθεί πνευματικα και ηθικα.

Αντιθετος η Ρωμαικη αυτοκρατορια, με την σειρα της σαπιζε ,πνευματικα, ηθικα και κατ επεκταση πολιτικα, στρατιωτικα από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Ολο αυτό το διαστημα που σταδιακα εσβηνε η αρχαια ρωμαικη αυτοκρατορια, οι προγονοι μας αναστηθηκαν πνευματικα-ηθικα μεσω του χριστιανισμου και των χρηστων ηθων. 
Ο πιο βασικοι παραγοντες για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας είναι ο Ιησους και ο Αγιος Κωνσταντινος. 
Ο Αγιος Κωνσταντινος, ως ένα τεραστιο πολιτικο μυαλο ειδε το τελος της σχεδόν ετοιμοθάνατης Ρωμαικης αυτοκρατοριας ,εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου. 
Θελωντας να κρατησει το Ρωμαικο κρατος στην ζωη, για να μην εχει το αδικο τελος του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, πηρε την ιστορικη αποφαση να παραδωσε οριστικα την διοικηση, στους αναγεννημενους από τον Χριστο και τον Πλατωνα Ελληνες.

Ηξερε πολύ καλα ο Αγιος Κωνσταντινος ότι μονον με αυτον τον τροπο θα ανανεωσει, σε πνευματικο , ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο, κοινωνικο επιπεδο το ετοιμοθανατο Ρωμαικο κρατος. 
Επειτα ειχε το παράδειγμα των αρχαιων Ελλήνων οι οποιοι, σαπισαν ηθικα, πνευματικα από το δαιμονικο δωδεκαθεο, την σεξουαλικη διαφθορα 
η οποια αποτελει αναποσπαστο “θρησκευτικο” λατρευτικο τυπικο των Εωσφοριστών από την πρωτη φορα που λατρεψαν τον Εωσφορο ως ‘θεο” τους, στον πλανητη γη. 

Για αυτους τους λογους οι αρχαιοι Ελληνες δεν μπορεσαν να αντιταξουν καμια απολυτως αντισταση εναντια στους Ρωμαιους κατακτητες, και επεσαν κατ ουσιαν αμαχητί.

Οι Αρχαιοι Ελληνες και oi αρχαιοι Ρωμαιοι βρεθηκαν ακριβως στην ιδια κατασταση, εξαιτιας του δωδεκαθεου.
Ομως με το που γνωρισαν οι προγονοι  μας τον Χριστιανισμο, αμεσως αλλαξαν τα δεδομενα για το εθνος μας. 
Η ανασταση Ελληνικου εθνους εγινε 

με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων.

 

Οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν σε ολους τους τομεις.  

 

Οταν στην θεση του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου 

πηρε ο Χριστιανισμός, αλλαξε ριζικα η παγκοσμια ιστορια και σωθηκε ο πλανητης και ενα μερος των ανθρωπων απο τον ολοκληρωτικο αφανισμο.

 

MEΣΟ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ
ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
Ο Αγιος Κωνσταντινος εδωσε 880 χρονια παραταση ζωης στην Ρωμαικη αυτοκρατορια με μια απιστευτη πολιτικη ενεργεια.

Εξαιτιας της αποφασεως του αγιου , συμβαινει ένα απιστευτο γεγονος, για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα. 
Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. * 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 
Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.
Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. 
Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.

Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 

Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .

Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.

Τωρα πλεον οι Ελληνες του μεσαιωνα ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι, και διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια.

Οι τιτλοι Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι,πολιτικοι, και στρατιωτικοι τιτλοι για τους Ελληνες. 

Διοτι το κρατος αυτό, την ρωμαικη αυτοκρατορια
,δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.

Σε περιπτωση που οι ιεροι και αγιοι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα εδάφη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 

Οι τιτλοι αυτοι ηταν πολιτικοι-στρατιωτικοι για να ασκουν οι Ελληνες την εξουσια στην παγκοσμια  ρωμαικη αυτοκρατορια, ενω παραλληλα ηταν οι ανωτατοι τιτλοι τιμης-πολιτιστικης ανωτερωτητας για το εθνος μας. 


Δεν απαγορευοταν λοιπον το ονομα Ελληνας, αυτό είναι ένα ακομη ανυποστατο ψεμα των δωδεκαθειστων.


Σε καποιες περιοχες μονον οπου υπηρχαν νεοταξιτες εωσφοριστες αλλοδαποι επισκοποι, αυτοι δημιουργουσαν εσκεμενα ακροτητες.


Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

Ο σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.


Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.

Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana, η παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορία ενωσε ολη την οικουμενη.

Αυτο εφερε την υποταγη των λαων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριδα που γεννήθηκε ο Χριστος.

 


Οι Ελληνες ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, οφειλαν  να χαράξουν την ιδια πολιτικη πορεία παντα  με βάση την ίδια αρχή.

Το ρωμαικο δικαίο, η ρωμαικη κρατικη διοικηση- οργανωση, η χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του Ελληνισμου, ηταν πλεον οι βασεις του ρωμαικου κρατους.  
Η Ελληνικη αυτοκρατορία  συνεχισε τον ελληνικό πολιτισμό σε παιδεια, γλωσσα, ήθη, εθιμα, μεσα σε ενα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της Ιταλιας. 

Το Ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι με τον αγιο γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης.
Πανω από όλα η αυτοκρατορια ηταν η κοιτίδα, ηταν το παγκοσμιο κεντρο  διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας.
Ο στοχος ηταν η διδαχη των χριστιανικων ευαγγελίων και η σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.
Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες ολων των αλλων εθνων.
Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-Pax ellas).
Οι προγονοι μας να προκαλουν δεος-σεβασμο στα υπολοιπα εθνη τα οποια αναγνωρίζαν ως ανωτατη  παγκοσμια αρχη την ρωμαικη αυτοκρατορια.
Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την παγκοσμια εξαπλωση του χριστιανισμου.

Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
Με αυτα τα δεδομενα οι προγονοι μας θα ασκησουν τεραστια επιρροη σε ολους τους λαους που κατοικουσαν εντος της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας αλλα και εκτος.

Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της αυτοκρατοριας αλλα και των υπολοοιπων λαων μεσω της χριστιανικης πιστεως.

Ο Χριστιανισμος ηταν βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.
Ο εκχριστιανισμός των εργων 

του 

Πλατωνα από τους αγιους είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλοσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το εβραικο δωδεκαθεο.


Για τους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετές. 
Για αυτο θεωρουν την παιδεία ως το μεγαλυτερο δωρο προς τον ανθρώπο, ενω επιτίθονται λεκτικα εναντία σε ολους τους εχθρους της αρχαιας Ελληνικης παιδειας.


Οι ευαγγελικες αξιες ενωνονται με τα ιερα αξιωματα του Πλατωνα.
Με την εισοδο του Πλατωνα, ο Χριστιανισμος, εκτοξευτηκε στα υψη, ενώ ταυτόχρονα εγινε πολύ ευκολα κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες.
Ταυτόχρονα μεσα από τα πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε εξ αρχης,ο Χριστιανισμος οτι  είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.

Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.


Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.

Η Ρωμαικη αυτοκρατορια, απο κρατος του εωσφορου και του παγανισμου, εγινε το κρατος του Κυριου ημων Ιησου Χριστου και των Ελληνων.

Αυτο ειναι κατι το οποιο δεν θα το συγχωρησουν ποτε οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου στον Αγιο και Μεγα Κωνσταντινο. 

Για οσους δεν γνωριζουν ο Αγιος στο μεγαλυτερο μερος της ζωη του υπηρξε σατανιστης του Φοινικικου δωδεκαθεου. 

Ομως μετα απο την συγκεκριμενη αποφαση του, αλλαξε την παγκοσμια ιστορια, καθως εκανε τους μεχρι τοτε σκλαβωμενους Ελληνες, διοικητες του Ρωμαικου κρατους. 
Για αυτους τους λογους τον μισουν θανασιμα και περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο αγιο οι ειδολωλατρες. 

Διελυσε ολοσχερως τους κοπους τους και εκανε τους Ελληνες απο σκλαβους των ρωμαιων, παγκοσμιους ηγετες.

Η εορτη των ισαποστολων Κωνσταντινου και Ελενης δεν ειναι μονον χριστιανικη εορτη αλλα ειναι παραλληλα και η μεγιστη Εθνικη μας εορτη.


Οτι ειμαστε ως εθνος το Οφειλουμε στον Χριστο, τον Αγιο Κωνσταντινο, την Αγια Ελενη και τους τρεις Ιεραρχες.
Γράφει ο Άγγελος Ευ

άγγελος

 Γιαννόπουλος   

* Του Ρωμαικου κρατους.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ; 

  
Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΕΡΟΥ 
ΝΑΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ.

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ 
ΟΧΙ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ 
ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

EINAI H MONAΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ
ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΓΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. 

EΔΩ Ο ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Ποιος είναι ο μοναδικός Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος στον κόσμο που έχει για προστάτη του έναν πολύ ξεχωριστό και ξεχασμένο Άγιο ;

loading...