Την ακύρωση κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε ο Ντ.Τραμπ επειδή «εκτιμά» τον Κιμ Γιονγκ ΟυνΤην ακύρωση κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας που είχε επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών ότι θα προστεθούν ευρείας κλίμακας κυρώσεις σε αυτά που ήδη υπάρχουν σε βάρος της Βόρειας Κορέας. Σήμερα έδωσα εντολή την απόσυρση αυτών των επιπλέων μέτρων» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
It was announced today by the U.S. Treasury that additional large scale Sanctions would be added to those already existing Sanctions on North Korea. I have today ordered the withdrawal of those additional Sanctions!
37,7 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Όπως σημειώνει ο Guardian την Παρασκευή δεν είχε ανακοινωθεί κανένα νέο μέτρο κατά της Βόρειας Κορέας αν και την Πέμπτη οι ΗΠΑ έβαλαν σε «μαύρη λίστα» δύο κινεζικές ναυτιλιακές εταιρείες που εμφανίζονταν να βοηθούν την Πιονγιάνγκ να ξεπερνάει τους περιορισμούς για το πυρηνικό της πρόγραμμα.

Ερωτηθείσα να διευκρινίσει τι εννοούσε ο Τραμπ με την ανάρτησή του, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς απάντησε, πάντως, «ο πρόεδρος Τραμπ εκτιμά τον πρόεδρο Κιμ και δεν κρίνει ότι τα μέτρα αυτά είναι απαραίτητα».
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...