Αθώο ομόφωνα το μοντέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ – Επιστρέφει Ελλάδα

Ομόφωνα αθώα τελικά κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ κατηγορούμενη για διακίνηση 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ καθώς είχε στις αποσκευές της κοκαΐνη και έκτοτε κρατείται στις φυλακές της χώρας

Το zougla.gr μίλησε με τον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος δήλωσε ότι η κοπέλα κρίθηκε ομόφωνα αθώα. Ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκισή της και επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος για την απόφαση αυτή. Η τραγική περιπέτεια της Ειρήνης έλαβε τέλος. Ήμουν επιφυλακτικός για την απόφαση λόγω της αυστηρότητας της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά στην Κίνα αλλά τώρα νιώθω ευτυχισμένος».

Επί δυόμιση ώρες το μοντέλο προσπαθούσε να πείσει τους δικαστές ότι είναι αθώα και ότι δεν γνώριζε ότι στο σακίδιο που είχε βάλει τα ρούχα της, ο φίλος της είχε βάλει ναρκωτικά.«Απολογήθηκε με ψυχραιμία, δεν υπέπεσε σε αντιφάσεις», σημείωσε ο ποινικολόγος. «Είμαι αθώα, έπεσα θύμα του φίλου μου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του το μοντέλο.

Ο εισαγγελέας, πάντως, είχε προτείνει να καταδικαστεί η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, όμως, απευθυνόμενους στους ενόρκους, είπε ότι αν έχουν αμφιβολίες για την υπόθεση, να την αθωώσουν.

Χθες δόθηκε στην δημοσιότητα φωτογραφία του μοντέλου

Τη φωτογραφία έφερε στο φως το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Στα πλάνα φαινόταν η κοπέλα, με μαζεμένα τα μαλλιά της και μια μάσκα στο πρόσωπό της τη στιγμή που έμπαινε στο δικαστήριο.

loading...

1 thought on “Αθώο ομόφωνα το μοντέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ – Επιστρέφει Ελλάδα

  1. Αμα θελεις μπαρμπα Λαμπρο ξαναπερνα απο το Hong kong…

Comments are closed.