Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι – ΒΙΝΤΕΟ

“Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γείτονές μας, που πρέπει να καταλάβουν ότι στο Αιγαίο μόνο η συνεργασία και η συνανάπτυξη έχει σημασία. Όχι οι διαφορές, οι λεονταρισμοί, οι ψευτομαγκιές και
οι επιθέσεις χωρίς νόημα. Πριν από λίγο είχα την τιμή να με υποδεχθούν κατά την άφιξή μου στο Αγαθονήσι κάποια μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας, φαίνεται ένεκα της ημέρας” δήλωσε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

“Ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε κάποιους χαμηλούς ελιγμούς μέχρι τα ελληνικά μαχητικά όπως πάντα γίνεται να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις που παραβίασαν τον εθνικό μας εναέριο χώρο. Με σκοπό άραγε τι; Να παρενοχλήσουν το ελικόπτερο του Πρωθυπουργού; Πρέπει να ξέρουν ότι αυτές οι ανόητες ενέργειες δεν έχουν κανένα νόημα. Χαλάνε κηροζίνη και βενζίνη τσάμπα είναι το μήνυμα που θέλω να τους στείλω” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

loading...

4 thoughts on “Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ
    ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΝΑ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ

  2. Ολοι οι ελληνες θα χορευαμε τωρα
    αχχ αυτοι οι τουρκοι ουτε ενα στοχο
    δεν μπορουνε να βρουνε τα χαιβανια

  3. Νόμιζε ότι το καρντάσι του Κατρούγκαλου θα τον σεβόταν μετά την προσκυνηματική πολιτική του.
    Δεν έχει καταλάβει ότι αυτούς που προδίδουν τον λαό τους,τους περιφρονούν όλοι.
    Επειδή όμως πέρασε έξω από το σχολείο,ήταν πολύ απασχολημένος να ρίχνει μολότωφ και να καίει περιπολικά,δεν έμαθε ότι ο Τούρκος δεν γίνεται φίλος

  4. Εδω εχουμε μεγαλη εθνικη γιορτη και οΤσιπρας τρεχει στο Αγαθωνησι, αντι να παει σε καμια μεγαλη πολη να βρισκεται στην εξεδρα και απο κατω ο λαος να τον στολιζει με τα καλυτερα λογια για το μεγαλο του εργο!!!

Comments are closed.