Τι να φοβάται άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ και αλλάζει άρον-άρον τον νόμο για τις υποκλοπές;

Μετά την ένδοξη περίοδο Μαυρίκη όπου οργίαζαν οι υποκλοπές η Πολιτεία αυστηροποίησε τον νόμο για τις παράνομες υποκλοπές, οι οποίες διώκονταν σε βαθμό κακουργήματος.

Όταν οι Συριζαίοι βρέθηκαν στην κυβέρνηση τροποποίησαν τον σχετικό νόμο εξαιρώντας τις υποκλοπές που σχετίζονται με υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Όταν, δηλαδή, παρουσιάσει κάποιος ένα ηχητικό ντοκουμέντο ή ένα βίντεο που αποκαλύπτει ύποπτες συναλλαγές κρατικών λειτουργών, βουλευτών, υπουργών, διοικητών ΔΕΚΟ, τότε το υλικό γίνεται αποδεκτό από τη Δικαιοσύνη και η συγκεκριμένη υποκλοπή δεν διώκεται.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι στην κυβέρνηση επείγονται να αλλάξουν και πάλι τον νόμο για να διώκεται κακουργηματικά κάθε υποκλοπή, ακόμα κι αυτή που αποκαλύπτει διαφθορά κρατικών και πολιτικών αξιωματούχων.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί τους έπιασε πρεμούρα στο Μαξίμου για να αλλάξουν τον νόμο που οι ίδιοι κατασκεύασαν.

Αυτοί που γνωρίζουν τι ακριβώς παίζεται διαρρέουν ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να μπλοκάρει τη διαρροή υποθέσεων διαφθοράς.

Κάποιοι που είχαν ύποπτες συναλλαγές με αξιωματούχους και τους έχουν γραμμένους έχουν αρχίσει να απειλούν, γιατί προφανώς δεν πήραν ανταλλάγματα γι’ αυτά που έδωσαν.

Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει αν αρχίσουν να κελαηδάνε οι κασέτες,όπως συνέβη την ένδοξη περίοδο Μαυρίκη.

https://www.lykavitos.gr

loading...

1 thought on “Τι να φοβάται άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ και αλλάζει άρον-άρον τον νόμο για τις υποκλοπές;

  1. Πάρτε το χαμπάρι. Ο κόσμος έχει εξαθλιωθεί,και όσα λιγοστά αποθέματα υπήρχαν,εξανεμίστηκαν όλα στον βωμό του ΕΝΦΙΑ,του κουρέματος των μισθών και των συντάξεων,της ανεξέλεγκτης ακρίβειας,της ανύπαρκτης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης,των πανάκριβων καυσίμων και πετρελαίου θέρμανσης,και…και…και.Πόσα να γράψω. Μια σελίδα δεν φτάνει.
    Πρέπει να καταλάβετε ότι τους Ελληνες πλέον εδώ που έφτασε η κατάσταση,δεν τους ενδιαφέρει ποιός θα κυβερνήσει,αλλά ποιός θα τους δώσει τις χαμένες ζωές τους πίσω. Τα ψαλιδισμένα έως ανύπαρκτα όνειρα και ελπίδες για ένα ανθρώπινο "αύριο". Απ τους μέχρι τώρα κυβερνήσαντες την τελευταία δεκαετία,κανείς δεν στάθηκε στο πλευρό της χώρας. Ολοι δούλεψαν για το συμφέρον ξένων δυνάμεων,ξεπουλώντας εντελώς δημόσια περιουσία,που ήταν πηγή εσόδων για την χώρα. Ολες οι κερδοφόρες εποχειρήσεις και τα καλύτερα φιλέτα της χώρας,παραχωρούνται στους ξένους,στο όνομα κάποιας ανάπτυξης,που ανάπτυξη δυστυχώς δεν βλέπει ο απλός λαός στις τσέπες του. Ισως για κάποιους μόνο που είναι της "δουλειάς".
    Ο κόσμος ζει μόνο για να πληρώνει λογαριασμούς και δόσεις. Ολος ο μισθός,και όλη η σύνταξη,έγινε πλέον μια τεράστια ρύθμιση,για να πληρώνουμε αυτά που…δεν χρωστάμε. Να ξαναπληρώνουμε αυτά που εντέχνως μας κλέψατε,για να επωφεληθουν οι τραπεζίτες,των οποίων τα χρέη προς το δημόσιο επωμιστήκαμε εμείς ο αθώος λαός.
    Φτάνει πια. Δώστε πίσω αυτά; που δουλέψαμε τόσα χρόνια. Δώστε μας πίσω αυτά που μας κλέψατε από μισθους και συντάξεις,χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγουμε στα δικαστήρια.
    Η λιτότητα δεν ήταν η σωστή συνταγή. Ηταν ένα τέχνασμα για να τα οικονομήσουν οι Γερμανοί και οι παρατρεχάμενοί τους.

Comments are closed.