Ένα μόνο κόμμα δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δάνεια χωρίς τέλος για κόμματα και βουλευτές του “συνταγματικού τόξου”
Το δάνειο του Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, ενός
παγόβουνου, το οποίο δεν είναι άλλο από το καθεστώς αδιαφάνειας και διαφθοράς, το οποίο επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου. Και είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα ότι λίγες μόλις ημέρες πριν την αποκάλυψη του δανείου του, ο Πολάκης, έδινε στην δημοσιότητα φωτογραφίες του από την Νικαράγουα, σε μία από τις οποίες κρατούσε και… Καλασνίκοφ, στην Νικαράγουα που είχε πάει για να βοηθήσει τους μπολσεβίκους συντρόφους του στην συλλογή του καφέ!

Ο μπολσεβικισμός του τέλειωσε με την ανακοίνωση ότι σε ημέρες σκληρές, κατά τις οποίες είχε σταματήσει η οποιαδήποτε δανειοδότηση των τραπεζών προς τους πολίτες, αυτός πήρε με πάσα άνεση από την Attica Bank το… πενιχρό όπως με θράσος ισχυρίζονται οι σύντροφοί του, ποσόν των εκατό χιλιάδων ευρώ.

Πλήρης η κάλυψή του από τον Αλέξη Τσίπρα και οι νεομπολσεβίκοι προπαγανδιστές ανέπτυξαν μία επιχειρηματολογία, που δείχνει ότι δεν είναι τίποτε άλλο από μία γνήσια συνέχεια του διεφθαρμένου παλαιοκομματικού καθεστώτος! Έγραψαν και είπαν ότι εάν ήθελε (υπουργός ήταν …) θα μπορούσε να πάρει το ποσό αυτό κάτω από το τραπέζι από μία εταιρεία! Σοβαρώς “σύντροφοι”, είναι δικαιολογία αυτό;

“Είναι όμως μόνον ο Πολάκης;”

Είναι, όμως, μόνον ο Πολάκης; Σε απάντηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσαν λίστες με δάνεια πολιτικών προσώπων, όπου κάποια από αυτά ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και άλλα ανέρχονται σε ουκ ολίγες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Δάνεια, όλα κατακόκκινα και εάν έσπαγαν την συνωμοσία σιωπής τα ΜΜΕ του συστήματος τότε θα έβγαζαν και τα δάνεια των μεγαλοδημοσιογράφων τα επίσης κατακόκκινα, τα οποία συναγωνίζονται τα δάνεια των πολιτικών…

Είναι όμως μόνον τα δάνεια των πολιτικών προσώπων; Και τι γίνεται με τα δάνεια των κομμάτων; Από σχετικό δημοσίευμα σας παραθέτω το παρακάτω: “Τέσσερα μόνο κόμματα πήραν σε μια δεκαετία (2000-2011) δάνεια συνολικού ύψους 272 εκατ. ευρώ και χωρίς να δώσουν καμία εμπράγματη εγγύηση: ΝΔ: 106.431.000 ευρώ μόνο από την Αγροτική. ΠΑΣΟΚ: 92.292.000 ευρώ μόνο από την Αγροτική. ΚΚΕ: 10.977.000 ευρώ από την Εθνική, την Attica και την Marfin. Συνασπισμός: 8.277.000 ευρώ κυρίως από την Εθνική.”

Το παραπάνω δημοσίευμα είναι ελλιπές, αφού μόνο η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει το κάθε δάνειό τους τα διακόσια εκατομμύρια ευρώ και που υπολογίζεται ότι με τους ρυθμούς που τα ξεχρεώνουν ότι θα χρειαστούν περισσότερα από 300 χρόνια για να τα αποπληρώσουν! Όμως, “ηθικό πλεονέκτημα” δεν διαθέτει η αριστερά, αφού και αυτοί χρωστούν για να μη μιλήσουμε για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902 από το ΚΚΕ σε “οφσόρ” εταιρεία.

Ένα μόνο κόμμα δεν χρωστά ούτε ένα Ευρώ και αυτό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ένα μόνο κόμμα δεν χρωστά και αυτό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και στο μοναδικό κόμμα που δεν χρωστά με νόμο που ψήφισαν όλα τα άλλα κόμματα που χρωστούν, έκοψαν την χρηματοδότηση από το 2013… Αυτά ο Λαός τα βλέπει και έτσι σε άρθρο του δημοσιογράφου κ. Μενέλαου Τασιόπουλου στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” του Σαββάτου της 23ης Φεβρουαρίου 2019, άρθρο για τις διασταυρωμένες εκτιμήσεις – δημοσκοπήσεις των ξένων πρεσβειών αναφέρεται:

“Χωρίς να εντάσσουν οι εκθέσεις την Ελλάδα στις χώρες του “ευρωσκεπτικιστικού πυρήνα” εκτιμάται ως εξόχως πιθανό η ακροδεξιά έκφραση της Χρυσής Αυγής να πετυχαίνει υψηλά ποσοστά (8%-11%), διατηρώντας την τρίτη θέση σε αριθμό εδρών στο επόμενο Κοινοβούλιο”.

Δάνειο Πολάκη, δάνεια πολιτικών, δάνεια κομμάτων και σκάνδαλα! Σκάνδαλα παντού… για τα οποία και ασφαλώς δεν φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αντί δικής μας απαντήσεως, το παρακάτω:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η σκανδαλολογία δεν βοηθά ούτε την πολιτική, ούτε την οικονομία, αλλά ούτε και τα σκάνδαλα. Βοηθά μόνον την Χρυσή Αυγή», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός, σε συνέντευξή του, δήλωσε εναντίον των Ειδικών Δικαστηρίων που αναφέρονται από την αντιπολίτευση, και της ποινικοποίησης, καθώς αυτή βοηθά μόνον τη Χρυσή Αυγή.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

7 thoughts on “Ένα μόνο κόμμα δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Δυστυχώς για μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας,των πιο ηλικιομένων,που δεν έχουν αλλη πηγη ενημέρωσης εκτός από την τηλεόραση,η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση,που έχει ονόματα και διευθύνσεις,που είναι τα μέλη της εγκληματίες και φονιάδες. Και όλες αυτές οι κατηγορίες,χωρίς να υπάρχει καμία δικαστική καταδικαστική απόφαση. Ετσι απλά,εφαρμόζεται από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ, το σχέδιο φίμωσης και εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής. Ενός νόμιμου καθ όλα κόμματος,που το ωήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες απ όλη την επικράτεια.
    Εαν η ακροδεξια φερθεί έξυπνα και υπεύθυνα,και ενημερώσει τους Ελληνες,τί πρόγραμμα θα εφαρμόσει,σύντομα θα είναι κυβέρνηση,κι ας οι…."δημοσκοπήσεις" της δίνουν 7%. Το νουμερο αυτό,καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα

  2. Ποια κόμματα άραγε ευθύνονται για το σημερινό χάλι;

    Στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησαν τα εξής κόμματα:
    1) Ν.Δ.
    2) ΠΑΣΟΚ
    3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνάει με ΑΝ.ΕΛ.)
    7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνάει με ΣΥΡΙΖΑ)

  3. Εάν οι πολίτες ξυπνούσαν από την νάρκωση που τους προκαλεί η διεθνιστική προπαγάνδα της Παγκοσμιοποίησης, θα ψήφιζαν μόνο πατριωτικά κόμματα.

  4. ΤΙΜΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ'' ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΠΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

  5. ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.ΧΑΙ ΧΙΤΛΕΡ..

  6. Βαρος ε? χμμ λοιπον θα παρεις μια συσκευασια ρετσινολαδου ραψανης xtra ορεινο νεας εσοδειασ παντα ποιοτησ 3ΑΑΑ το κλυσμα σου και ακολουθωντας παντα την αλησμονητη ορθοιδοξη συνταγη του αειμνηστου μανιαδακη θα αρχισεις τα κλυσματα αλλα με μετρο οχι ενα μετρο κλυσμα και ψωφησεις ετσι? αν συνεχιζει το ''βαρος'' κατσε σε μια κολονα παγο αφου δεσεισ σφιχτα τα μπατζακια σου κατω χαμηλα στους αστραγαλους και θα δεις βελτιωση οταν θα φοσυκωσουν τα μοατζακια σου και ο πατος σου κανει σαν βαπορι της στεριας…αντε κουμμιυνιδιο κακο ψωφο και ξεκωλιασμα….

  7. Φίλοι με τους ναζιστές και τον Χίτλερ ήταν οι σταλινιστές. Διάβασε το σύμφωνο Μολότοφ.

Comments are closed.