ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΡΩΜΙΟΙ" ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!


ΤΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γράφει η  Σερένα Νομικού

Ενώ οι Γάλλοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους πλημμυρίζοντας τους δρόμους, εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παραμένουμε
βυθισμένοι στη χειμερία νάρκη μας, έχουμε συμβιβαστεί σαν τα πρόβατα με τη μοίρα μας, ανεχόμαστε την ύπαρξη όλων εκείνων των κομμάτων που πρόδωσαν την πατρίδα μας και ψάχνουμε συνεχώς λόγους για να δικαιολογήσουμε την απίστευτα δουλοπρεπή μας στάση.


Επικαιρότητα

Όταν ακούει κάποιος ή κάποια τους Γάλλους να δηλώνουν πως δεν είναι Έλληνες θλίβεται, ντρέπεται, κοκκινίζει, σκύβει το κεφάλι κάτω. 

Το κάνει επειδή γνωρίζει πως είναι δυστυχώς η πικρή αλήθεια, αφού ενώ τα κίτρινα γιλέκα αγωνίζονται για τον εαυτό τους, για τα ανθρώπινα δικαιώματα τους και, κυρίως, για τα παιδιά τους, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα, που οδηγήθηκαν πάνω από 600.000 παιδιά τους στην εξορία για να αντικατασταθούν από τους μετανάστες οι οποίοι, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, θα μας λύσουν το πρόβλημα της ανάπτυξης (!), προτιμούν τον καναπέ και τη βολή τους, αρνούμενοι πεισματικά να ξυπνήσουν από τη χειμερία τους νάρκη.

Ακόμη χειρότερα, έχουν εμφανιστεί ξανά στις οθόνες των τηλεοράσεων όλοι αυτοί που υποστήριζαν από την αρχή με νύχια και με δόντια τα μνημόνια της καταστροφής, όπως ο αξιότιμος κ. Κώνστας αν δεν κάνω λάθος το όνομα του, με τον άθλιο ισχυρισμό πως δεν υπάρχουν σήμερα Έλληνες κατά των μνημονίων, επειδή όλοι έχουν δήθεν καταλάβει τη χρησιμότητα τους! 

Ντροπή τους, μεγάλη τους ντροπή, αφού δεν υπάρχει σήμερα κανένας που να μην έχει συνειδητοποιήσει πως ο στόχος των γερμανικής έμπνευσης μνημονίων δεν είναι άλλος από την υφαρπαγή της πατρίδας μας.

Επί πλέον από το διαμελισμό της με αφετηρία τη Μακεδονία, από την αλλοίωση του πληθυσμού της μέσω των μεταναστών και της εκδίωξης των παιδιών μας, από τη μετατροπή όλων μας σε φτηνούς, εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους της γερμανικής βιομηχανίας, καθώς επίσης από την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό των σπιτιών μας για να δοθούν ως λάφυρο στους Γερμανούς συνταξιούχους που θέλουν να κλέψουν ακόμη και το κλίμα, τον ήλιο και τις πανέμορφες παραλίες της χώρας μας.

Δεν υπάρχει δε καμία αμφιβολία πως όλοι αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα σημερινά αδιέξοδα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και που προσπαθούν να μας πείσουν πως το δηλητήριο που μας έδωσαν ήταν ένα πικρό φάρμακο για το καλό μας, είναι προδότες με την ευρεία έννοια της λέξης. 

Προδότης ήταν αυτός που διόγκωσε τα ελλείμματα το 2009 για να μας βάλει με την πλάτη στον τοίχο, προδότες ήταν αυτοί που μας διέσυραν διεθνώς και μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, προδότες ήταν εκείνοι που υπέγραψαν το εγκληματικό PSI, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία, προδότες ήταν αυτοί αντέστρεψαν το δημοψήφισμα, προδότες όσοι υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο, αφελλήνισαν τις τράπεζες και ξεπούλησαν τα πάντα στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ενώ φυσικά μεγάλοι προδότες ήταν εκείνοι που παρέδωσαν αμαχητί τη Μακεδονία μας.

Εγώ θα είμαι η τελευταία βέβαια που θα ισχυριστεί πως η Ελλάδα δεν θα αναπτυχθεί στο εγγύς μέλλον με υψηλούς ρυθμούς, γνωρίζοντας την ιστορία της Γουατεμάλα. Αυτό περιμένουν άλλωστε όλοι οι προδότες για να ξεπλυθούν από τα εγκλήματα τους. Να μας πουν δηλαδή τότε πως απέδωσαν τα μνημόνια, θεωρώντας μας εντελώς ηλίθιες και ηλιθίους, όπως στην περίπτωση της Μακεδονίας. Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...