Απέσυρε η Ρεπούση την υποψηφιότητά της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – «Πυρά» κατά Τσίπρα

Με ανάρτησή της στο facebook η πρώην βουλευτής Μαρία Ρεπούση αποσύρει την υποψηφιότητά της, παρά το γεγονός ότι ήταν σίγουρη ότι θα ανακοινωθεί χθες με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες.
Αλλά χθες έλεγαν ότι η υποψηφιότητά της θα ανακοινωθεί μέχρι τις 6 Απριλίου.

Η ανάρτηση της κ. Ρεπούση έχει ως εξής:

«Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί.

Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου.

Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό.

Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ.

Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε».

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Ρεπούση είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε την Τρίτη όπως η ίδια περίμενε γιατί ήθελε να έχει χρόνο να προετοιμαστεί.

Φέρεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη και με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη ο οποίος τη διαβεβαίωνε μέχρι προχθές ότι θα είναι στα ονόματα που θα ανακοινωθούν.

Φαίνεται ότι την Τρίτη το Μαξίμου επέλεξε να ανακοινώσει τον Πέτρο Κόκκαλη και τη Ραλλία Χρηστίδου και άφησαν όσους θέλουν για… γέφυρες με την Κεντροαριστερά, για τις 6 Απριλίου οπότε θα γίνει και μεγάλη εκδήλωση για το προοδευτικό μέτωπο που θέλει να κτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ηχηρό όχι της κ. Ρεπούση έρχεται μετά από αυτά των Π. Γιαννάκη, Γ. Σακελλαρίδη, Ν. Κοτζιά και πλέον ο Αλέξης Τσίπρα μέχρι χωρίς εφεδρείες.

loading...

4 thoughts on “Απέσυρε η Ρεπούση την υποψηφιότητά της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – «Πυρά» κατά Τσίπρα

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΦΥΛΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ''ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ'' ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΆΤΦΟΡΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ RNBNB XAAAAA KATAΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  2. εφυγε η ρεπούση ?? Δυστυχία σου, Ελλάς,
    με τα κτήνη που γεννάς!
    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
    τί γαϊδάρους και γαϊδάρες βγάζεις τώρα;

  3. Συνωστισμό από άλλους σαρσέμηδες είχε μωρή το ψηφοδέλτιο. Δεν το βλέπεις;

  4. το μπούλο μωρή αλλόθρησκη…

Comments are closed.