Βγαίνουν στην φόρα βίντεο που κρύβουν οι κυβερνήσεις σιγα σιγα .. Δειτε ξύλο με ρόπαλα μεταξύ Πακιστανών μέρα μεσημέρι (βίντεο)

Συμπλοκή αλλοδαπών  μεσημέρι στην οδό Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 Αυτους απαιτεί ο πολιτικος κοσμος να γινει ενσωμάτωση στην κοινωνία όλων των αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα Think Simple:

loading...

2 thoughts on “Βγαίνουν στην φόρα βίντεο που κρύβουν οι κυβερνήσεις σιγα σιγα .. Δειτε ξύλο με ρόπαλα μεταξύ Πακιστανών μέρα μεσημέρι (βίντεο)

  1. ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΝ ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΑΝΩΝ ΠΟΥΛΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΩ ΣΤΑ 3-5 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 3-4 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ''Ζ'' ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ 25 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

    ΡΩΤΗΣΑ ΜΠΑΣΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ? ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΡΑΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΒΟΥΒΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!

  2. μονο πολιτοφυλακη θα μας σωσει. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

Comments are closed.