Γράφει ο Σπίνος Κωνσταντίνος

Οι αριστεροί επαναστάτες που θα βάραγαν τα νταούλια και η Ευρώπη θα χόρευε στους ρυθμούς που θα επέβαλλαν και μάλιστα μέρα μεσημέρι, αφού εκβιαστικά και με μύρια ψέματα κατέλαβαν την
εξουσία, έγιναν λακέδες των Αμερικάνων και ξεπούλησαν την χώρα. Ο Αλέξης Τσίπρας ο πρωθυπουργός της πρώτης φοράς αριστερά (σε συγκυβέρνηση με την ακροδεξιά του Καμμένου), είναι ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε τόσες φορές τον Λευκό Οίκο για να προσκυνήσει τον Πλανητάρχη όσο κανένας άλλος πρωθυπουργός στον κόσμο. Ούτε καν δεξιός. Τελικά ο Τσίπρας θα είναι το όνειδος, η ντροπή της αριστεράς για την δουλικότητά του την υποχωρητικότητά του και τους τεμενάδες του στον πλανητάρχη. Δεν είχε άδικο ο μέντοράς του Αλέκος Αλαβάνος που κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ «τον πιο δηλητηριώδη αντίπαλο της Αριστεράς».   

Λίαν επιεικώς ατυχέστατη η έκδοση Ημερολόγιο 2019, από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου που απεικονίζει  Τουρκάλαδες  να ρουφάνε ναργιλέ και γυναίκα-υποζύγιο να φοράει τσαντόρ σαν σύγχρονη σκλάβα. Ποιος αχαρακτήριστος είναι ο εμπνευστής αυτής της ανοησίας;;;;  Δυστυχώς για μια ακόμα φορά αγνοώντας όλες τις Ηρωικές στιγμές της Ιστορίας της Κρήτης, διεστραμμένα εθνομηδενιστικά μυαλά επέλεξαν μια “φανταστική απεικόνιση” οθωμανικού περιεχομένου από την εποχή της τουρκοκρατίας. Καλά εκεί στο Ρέθυμνο, δεν έχετε να επιδείξετε κάτι από την ένδοξη ελληνική ιστορία που κουβαλάτε; Τόσοι Κρητικοί Μακεδονομάχοι πολέμησαν, τόσους ήρωες έχετε να επιδείξετε.
Τόσες επαναστάσεις έκαναν οι Κρητικοί για να αποτινάξουν την σκλαβιά. Η Μακεδονία και η Ήπειρος απελευθερώθηκαν από κρητίκαρους λεβέντες και βρήκατε αυτή την μ@λ@κια να δείξετε;;;;
Ντροπή σας αιώνιοι ραγιάδες…

Για μέρες αποτέλεσε την πρώτη είδηση στα κανάλια η υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού. Για μέρες οι οθόνες μας είχαν γεμίσει με χρυσά και ασημένια τιμαλφή , με παντός είδους κειμήλια και αντικείμενα αξίας, και με μαύρες διαδρομές Ελλάδος Τουρκίας με κύριο υπεύθυνο τον ζάπλουτο τηλε-ενεχυροδανειστή Δημήτρη-Ριχάρδο Μυλωνά. Ποιος είναι όμως ο Ριχάρδος και πως έγινε αυτή η ταχύτατη εκτόξευση στην κορυφή των Ελλήνων ενεχυροδανειστών κανένας δημοσιογράφος δεν ασχολήθηκε εκτός από τον γνωστό δημοσιογράφο Θεόδωρο Χατζηγώγο, ο οποίος μας πληροφορεί ότι η μαμά του Ριχάρδου είναι Εβραία της Βραζιλίας και ονομάζεται Ρουθ.  Ο πατέρας του Γιάννης Μυλωνάς, ήταν Έλληνας μετανάστης στην Βραζιλία όπου γνώρισε την Εβραία Ρουθ. Έλληνας ο πατέρας του Εβραία η μητέρα του άρα σύμφωνα με τον νόμο του Ιουδαϊσμού είναι Εβραίος. Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι που βρήκε τα χρήματα ο Ριχάρδος για να εκτοξευθεί η επιχείρηση του απότομα στα ύψη.

Από το «Εδώ Πολυτεχνείο … Εδώ Πολυτεχνείο», φθάσαμε στο «Εδώ Μόντε Κάρλο … Εδώ Μόντε Κάρλο». Ο λόγος για την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο ανήμερα του εορτασμού του Πολυτεχνείου που απεικονίζει την Μαρία Δαμανάκη με τον Πριγκηπα Αλβέρτο του Μονακό, με το εξής κείμενο: «Εδώ Μόντε Κάρλο, εδώ Μόντε Κάρλο! Σας ομιλεί η σκανδαλώδη τύχη κάποιων αγωνιζομένων φοιτητών του Πολυτεχνείου 1973 ποιυ συναναστρέφονται γαλαζοαίματους, όπως η Μαρία Δαμανάκη τον Πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό. Στην υγεία των κορόιδων. Εσείς κοινοί θνητοί, ΕΜΦΙΑ πληρώσατε;».     

Βόμβες μεγατόνων έριξε ο Πάνος Καμμένος (συγκυβερνήτης με τον Τσίπρα) στις 16 Οκτωβρίου 2018, μέσα στο υπουργικό συμβούλιο παρουσία του πρωθυπουργού και 50 υπουργών. Δύο πρωτοκλασάτοι υπουργοί  αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες μεταξύ τους. Ο  ΥΠΕΞ και ο ΥΠΕΘΑ. Ο μεν Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Κοτζιά  ότι δωροδοκήθηκε από τον διεθνούς εμβελείας κερδοσκόπο  τον Σόρο με 50 εκατομμύρια για την  υπογραφή του κουρελόχαρτου των Πρεσπών και περίπου 30 εκ. από μυστικά κονδύλια που πήρε από το ΥΠΕΞ, και ο Κοτζιάς με την σειρά του  κατηγόρησε τον Καμμένο  για παραπλήσιο θέμα. Το ερώτημα είναι γιατί η αντιπολίτευση κάνει πως δεν άκουσε τις εκατέρωθεν επίσημες καταγγελίες δύο πρωτοκλασάτων υπουργών, που αν αληθεύουνε είναι ο ορισμός της προδοσίας. Και μας θυμίζουν την αλησμόνητη ελληνική ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» και την ατάκα: «Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου που κοιτούσε την Πετροβασίλη».

 O Πάνος Καμμένος κατηγόρησε για μία ακόμη φορά τον Νίκο Κοτζιά για τα πεπραγμένα του στο ΥΠΕΞ αφήνοντας αιχμές για τις σχέσεις του με τον διεθνή κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος.
«Ο Νίκος Κοτζιάς έχει κάνει συμφωνία και έχει παραδώσει τις βίζες του υπουργείου εξωτερικών σε εταιρείες του Σόρος.
Και πρόσθεσε: «Το έχω καταγγείλει στη Βουλή. Η εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα και περιμένω να κληθώ να καταθέσω».
Για να συμπληρώσει ότι: «Έχω στοιχεία για τον Κοτζιά και τον Σόρος. Για να πάω να καταθέσω στη Δικαιοσύνη, θα πρέπει να κληθώ από τον εισαγγελέα. Είναι υποχρέωση του εισαγγελέα να διερευνήσει το θέμα και δεν έχω κληθεί προς το παρόν».

loading...