Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ!

του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου
_________Γιορτάζουμε την Κυριακή της Ορθοδοξίας! Δηλαδή το θρίαμβο της αμωμήτου πίστεως ημών έναντι των πολεμίων και των εχθρών Της. Μας θυμίζει η σημερινή ημέρα τα θέατρα της Ρώμης, τους Μάρτυρες και τους Μεγαλομάρτυρες της Ορθοδοξίας, τα βασανιστήρια, που υπέστησαν κλπ. Συγχρόνως η σημερινή ημέρα μας επιβεβαιώνει τον λόγον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού:«Σαούλ. Σαούλ, τι με διώκεις; Σκληρόν σοι πρός κέντρα λακτίζειν», δηλ. όποιος κλωτσάει καρφιά, θα πληγωθή, θα ματώσει και τελικά θα πεθάνει!
________Έτσι έγινε και με τους διώκτες της Πίστεώς μας! Ο Νέρων, ο Διοκλητιανός και όλοι οι άλλοι διώκτες του Χριστού, αν και σπουδαίοι για την εποχή τους, αυτοκράτορες της Ρώμης ήσαν, λησμονήθηκαν πια! Ενώ οι Μάρτυρες και Μεγαλομάρτυρες, όπως π.χ. οι Άγιοι Γεώργιος και Δημήτριος και οι λοιποί Μεγαλομάρτυρες, Οσιομάρτυρες, Παρθενομάρτυρες της αγίας Ορθοδοξίας τιμώνται και δοξάζονται διαχρονικά!
_________Αλλά, αγαπητοί μου Αδελφοί Χριστιανοί, διερωτώμαι: Εμείς σήμερα δικαιούμεθα να γιορτάζουμε τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας; Μήπως ήλθεν η ώρα να κατανοήσουμε, ότι η Ορθοδοξία μας, ου μήν αλλά και η Ορθόδοξος Εκκλησία της Ελλάδος ευρίσκονται εν διωγμώ; Και επομένως αντί για τους πανηγυρισμούς, να εισέλθουμε στο στάδιο των αγώνων και να μαρτυρήσουμε για την Πίστη μας;
___________Θέλετε μερικά δείγματα αυτού του διωγμού, που υφίσταται σήμερα η Εκκλησία του Χριστού, δηλ. η Εκκλησία μας; Του διωγμού, τον οποίον εφαρμόζουν σήμερα οι άθεοι καί άπιστοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ, που κυβερνούν την Ελλάδα μας; Ιδού μερικά πρόχειρα δείγματα:

Καταργούν το άρθρο 3 του Συντάγματος, που αναγνωρίζει την Ορθόδοξο Εκκλησία ως την επίσημη Θρησκεία του Κράτους και μεταμορφώνουν τήν Ορθόδοξη Ελλάδα μας σε ένα «ΟΥΔΕΡΕΤΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»!
Στα Δημόσια Σχολεία μετατρέπουν το μάθημα των Θρησκευτικών σε μάθημα Θρησκειολογίας! ΔΗλ. απ’ εδώ και πέρα τα παιδιά μας στο Σχολείο δεν θα διδάσκωνται για την Ορθοδοξία μας, για το Χριστό μας, για την Παναγία μας, για τους Αγίους της Πίστεώς μας, για τις γιορτές της Εκκλησίας μας κλπ. ΑΛΛΑ τώρα πλέον θα μαθαίνουν για τον Βούδδα, για το Ισλάμ, για τον Ινδουϊσμό, για τον Βραχμανισμό, για τον Παγανισμό, για τον Πανθεϊσμό κλπ.
Καταργήσανε τον εκκλησιασμό των Μαθητών!
Καταργήσανε επίσης την εορτή των ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ!
Οι αλλόθρησκοι και αλλοεθνείς Μετανάστες κατεβάζουν και ενίοτε ποδοπατούν τα θρησκευτικά Σύμβολα της Ορθοδοξίας μας και παρά ταύτα μένουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ! Θυμηθείτε το περιστατικό με το γκρέμισμα του Τιμίου Σταυρού κάπου εκεί στη Λέσβο! ΟΥΔΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΝΩΧΛΗ-ΘΗΚΕ!
Αντιθέτως, όταν μερικοί πιστοί Χριστιανοί απετόλμησαν να υψώσουν και πάλι τον Τίμιο Σταυρό εκεί στη Λέσβο, στην ίδια θέση, τότε αυτοί οι τριάντα οκτώ (38) Χριστιανοί-‘Ελληνες Πολίτες ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ!
Στην Αθήνα οι Gays, δηλ. οι ομοφυλόφιλοι, πραγματοποιούν παρελάσεις στους δρόμους, βάζοντας παρακάτω απ΄την κοιλιακή τους χώρα, δηλ. μπροστά στα γενν…..τους όργανα, εικόνες των Αγίων της Πίστεώς μας!Και παρά ταύτα μένουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!
Θεατρικά έργα, τα οποία χλευάζουν τόν Χριστό μας, την Παναγία μας, γενικώτερα δε την Ορθοδοξία μας, όλο και πιό συχνά ανεβαίνουν στη θεατρική σκηνή! Πλήν όμως ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ!
Πως να ξεχάσουμε, ότι το περασμένο καλοκαίρι (2018) εκεί κάπου στην Μαλακάσα, σε ένα υπαίθριο θέατρο, ενώπιον περίπου τριάντα χιλιάδων (30.000) θεατών, κάποιος ηθοποιός επί της σκηνής εχλεύασε και τελικά ποδοπάτησε τον Τίμιο Σταυρό! Και όμως ουδείς ΕΚ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ενοχλήθηκε!
Στην Πάτρα ένα «καλλιτεχνικό» συγκρότημα με το όνομα «Rotting Christ» , δηλ. «σαπίζων Χριστός», δηλ. ο Χριστός που σαπίζει, προσπαθεί να εξασφαλίσει αίθουσα, για να παρουσιάσει το Πρόγραμμά του!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ!
Από την άλλη πλευρά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ καταβάλλει κανονικά τον μισθό (και μάλιστα από τα κονδύλια του Υπουργείου των Εξωτερικών) στους Μουφτήδες της Θράκης, δηλ. στους Μουσουλμάνους παπάδες! Την ίδια ώρα με τροποποίηση της κειμένης Νομοθεσίας επιχειρεί να ΕΞΩΠΕΤΑΞΕΙ τον Ορθόδοξο Παπά από τό Κρατικό Μισθολόγιο! Αδελφοί μου Χριστιανοί,
________Αφήστε τους πανηγυρισμούς για τόν θρίαμβο της Ορθοδοξίας! Ταπεινά φρονώ, ότι ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, καθώς δηλ. η Ορθοδοξία μας και πάλιν βάλλεται,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! Αντιθέτως, πρέπει να αγωνισθούμε για να επιτύχουμε ένα ΝΕΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ; Δηλ. είναι ανάγκη, μεγάλη ανάγκη, να αγωνισθούμε, ώστε ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ να κατατροπωθούν καί πάλιν οι πολέμιοι του Χριστού, οι διώκτες της αγίας και αμωμήτου Πίστεώς μας, οι διώκτες της Εκκλησίας της Ελλάδος! Ας αφήσουμε πια τον καναπέ της ραστώνης! Εμείς δε, οι Μητροπολίτες και Επίσκοποι, ας αφήσουμε τον Θρόνο της δόξης! Ας αφήσουμε την ασφάλεια, που μας παρέχει το αξίωμα του Μητροπολίτου! Είναι καιρός για αγώνες! Να κατέβουμε στο πεζοδρόμιο! Να πάρουμε τα Λάβαρα ης Ορθοδοξίας μας! Ακόμη κι άν μας καταδικάζουν σε φυλάκιση! Εμείς δεν θα προδώσουμε την Ορθοδοξία μας, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΡΟΝΟΣ! Αν χρειασθή, οφείλουμε να δώσουμε ακόμη και τη ζωή μας για του «Χριστού την πίστη τήν αγία και της Πατρίδος της Ελευθερία!» Ας μη γίνουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ είτε της Πίστεως, είτε της Πατρίδος μας!
________Δεν υπερβάλλουμε, γράφοντας αυτά τα λόγια! Ιεράρχης μεγάλης και ιστορικής Μητροπόλεως της Ηπείρου, ερωτηθείς για το λεγόμενο «Μακεδονικό ζήτημα», απετόλμησε και είπε τα εξής προδοτικά λόγια: «…πρέπει σε ορισμένα θέματα, και δη αυτά του εθνικού συμφέροντος, να τηρούνται οι λεγόμενες “κόκκινες” γραμμές. Για τα θέματα αυτά ζήτησε σύνεση και λογική και όχι ψευτοτσαμπουκάδες, ώστε να μην αναγκάζονται οι πολιτικοί ταγοί να προχωρούν μετά σε υποχωρήσεις και αυτοδιαψεύσεις» (βλ. “Pomfea.gr/diafora/19823-o-mitropolitis….. gia-to-skopiano” 31.01.2018).
________Επομένως ήλθεν η ώρα να ξαναπάρουμε στα χέρια μας την πανοπλία του Χριστού!Να κατέβουμε στο στάδιο των αγώνων! Εμείς, δηλ. η αναξιότητά μας, για να τονίσουμε στην περιοχή της ποιμαντικής μας ευθύνης, τον επικρεμάμενο μεγάλο κίνδυνο του διωγμού της Ορθοδοξίας, που ακούει στο όνομα: εξισλαμισμός της Ελλάδος και συγχρόνως εδαφικός περιορισμός της Χώρας, δηλ. ξεπούλημα της Ελλάδος, τυπώσαμε ένα μικρό φυλλάδιο με τίτλο «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ» και χθες Κυριακή της Ορθοδοξίας, 17 Μαρτίου 2019, αφήσαμε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο Θρόνο του, αφαιρέσαμε το αρχιερατικό μας εγκόλπιο και όλα τα της Αρχιερωσύνης αποδεικτικά δείγματα και σύμβολα, καί ως ένας απλούς Μοναχός της Ορθοδοξίας κατεβήκαμε στους δρόμους και της πλατείες του Αιγίου, στα σπίτια και στα καταστήματα, τα καφενεία κλπ., και εμοιράσαμε με το χέρι μας το φυλλάδιο αυτό ώς «φεϊγ- βολάν» στους ανθρώπους πάσης ηλικίας!

______Επίσης στον Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου επισφραγίσαμε την ιερή ακολουθία της Ημέρας, ψάλλοντες όλο το εκκλησίασμα μαζί τον ΕΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ « Σε γνωρίζω από την όψη…» και στη συνέχεια το τραγούδι «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ…»!
_______Με τον τρόπο αυτό ηθέλαμε να τονίσουμε, ότι ήλθεν η ώρα για τα παλαίσματα και τον αγώνα μας υπέρ της Ορθοδοξίας! ‘Ηλθεν η ώρα να αγνωνισθούμε και πάλι «υπέρ Βωμών και Εστιών»! Να αποτρέψουμε, αν μπορέσουμε, με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο, ακόμη και με την θυσία και αυτής της ζωής μας, αν χρειασθή, την πανθρησκειακή κόλαση, η οποία έρχεται ολοταχώς και προσπαθεί να επιβληθή στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας με την συνδρομή πολλών Ευρωπαϊκών πολιτικών, πολιτιστικών και οικονομικών Παραγόντων!
Η Παγκοσμιοποίηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ! + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 18 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

loading...

25 thoughts on “Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ!

  1. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Μητροπολίτες που τιμούν την Ορθοδοξία και την Πατρίδα.

  2. https://www.pare-dose.net/6148

    «Κανένα λοιπόν δεν έχω φοβηθεί τόσο, όσο τους επισκόπους, εκτός από λίγους».
    (Ιωάννης «Χρυσόστομος»)

    Ἐσεῖς οὐχί, οὐχί! δὲν εἶσθε ποιμένες, οὔτε ὁδηγοὶ τοῦ φωτός, ἀλλὰ λύκοι, καὶ ἡ καθέδρα τοῦ σκότους εἶσθε, ὦ ψεῦσται καὶ ὑποκριταί.

    (Κυριακή της Ορθοδοξίας)
    «Τα των Ελλήνων δυσσεβή δόγματα… ανάθεμα.» (Συνοδικόν της Ορθοδοξίας)

    «Τοις την μωράν των έξωθεν (=Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

    «Τοις λέγουσιν, ότι οι των Ελλήνων σοφοί κρείττονες εισί κατά πολύ, και ενταύθα, και εν τη μελλούση κρίσει, και των ευσεβών μεν και ορθοδόξων ανδρών, άλλως δε κατά πάθος ανθρώπινον ή αγνόημα πλημμελησάντων ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

    Διαβάστε τον Ιουστινιανό και τον Θεοδοσιανό κώδικα να δείτε την αγάπη του “Ελληνικού” και Χριστιανικού Βυζαντίου προς τους Έλληνες.

    Ξυπνήστε Έλληνες …

    Πως λοιπόν δύσμοιρη Ελλάδα ,να μην φτάσεις στα σημερινά χάλια ,με τέτοιους ανθέλληνες ποιμενάρχες και προστάτες του Εβραιοχριστιανισμού !!!

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

  3. Ρε ελεεινέ απατεώνα, αν είχες ίχνος αυτοσεβασμού και τσίπα για την Ελλάδα,
    θα έκαμνες μνια για τους αφορισμούς της εκκλησία να σταματήσουν!

    Αλλά δεν το κάνεις σαπιοκυλιά, γιατί το πιστευεις ότι
    ο Ελληνισμός πρέπει να σβησθεί από την Ελλάδα.

    Ένοια σας όμως κάθε μέρα γινόμαστε και περισσότεροι Έλληνες που τιμάμε
    τους αρχαίους προγόνους μας και ενημερωνόμαστε για τα εγκλήματα σας!

  4. "……τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ, ……."

    "…..τὸν ἐπ᾿ ἐλπίδι ἀναστάσεως ζωῆς αἰωνίου κοιμηθέντα, ἐν κόλποις Ἀβραὰμ καὶ Ἰσαὰκ καὶ Ἰακὼβ ἀνάπαυσον·

    Λίγο πριν πεθάνει ένας μεγαλόσχημος Έλληνας «ποιμενάρχης» είπε στον στενό συνεργάτη του, επίσης κληρικό: «Εγώ δεν είχα μυαλό για να σπουδάσω, δεν είχα γνωριμίες και χρήματα για επιχειρήσεις, μπήκα στην Εκκλησία και με τις ιστορίες του Χριστούλη, έζησα σαν πρίγκιπας…» (Χρ.Γιανναράς στην «Καθημερινή»).

    Χρυσόστομος :
    "Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα".
    ("Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν", Ομιλία Α’, 59.31)

    "Tα παιδιά να υπακούτε στους γονείς σας σύμφωνα με το θέλημα του Kυρίου… Εκτός κι αν ο γονέας είναι Έλληνας".
    ("Προς Eφεσίους επιστολήν", Oμιλία KA’, παρ. α’)

    "Κανένας δεν πρέπει να δίνει στα παιδιά του ονόματα των (Ελλήνων) προγόνων του, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά να δίνει τα ονόματα των δικαίων (δηλ. εβραϊκά, της “Παλαιάς Διαθήκης”), των μαρτύρων, των επισκόπων και των αποστόλων".
    ("Περί κενοδοξίας και όπως δει τους γονέας ανατρέφειν τα τέκνα")

    Χρυσόστομος λοιπόν ή Βρωμόστομος;

    https://youtu.be/G6wKIl-Frbc
    Εκκλησιαστική περιουσία: Η «επική» τηλεοπτική μάχη Τρίτση με μακαριστό Χριστόδουλο και ‘Ανθιμο το 1987 (ΒΙΝΤΕΟ)

  5. *****************************************************
    Όσοι μελέτησαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, γνωρίζουν ότι όχι μόνο η Ορθοδοξία απορρίπτει ορισμένες εσφαλμένες αντιλήψεις των αρχαίων φιλοσόφων π.χ. την αντίληψη του Αριστοτέλη ή του Πλάτωνα υπέρ της δουλείας, αλλά και οι τότε φιλόσοφοι ή οπαδοί του 12θέου απέρριπταν τις διάφορες εκφραζόμενες αντιλήψεις.
    Παραδείγματα:
    1) Τον Σωκράτη τον καταδίκασαν σε θάνατο, επειδή δεν συμφωνούσε με τις υπάρχουσες τότε αντιλήψεις περί θεών.
    2) Τον Αναξαγόρα τον εξόρισαν για δήθεν ασέβεια προς τους θεούς.
    3) Πολλοί πολίτες θυσιάζονταν τότε στους βωμούς των θεών.
    4) Τον Αίσωπο τον δολοφόνησαν επειδή μίλησε για την απάτη των ιερέων στο δελφικό ιερό.
    5) Τον Πυθαγόρα και τους μαθητές του τους έκαψαν ζωντανούς στον Κρότωνα, επειδή δίδασκαν δόγματα αντίθετα προς τα κρατούντα.
    6) Έκαψαν τα βιβλία του σοφιστή Πρωταγόρα, γιατί θεωρούσε ανύπαρκτους τους θεούς της τότε θρησκείας.

    Σημείωση:
    Τα ανωτέρω συνέβαιναν προτού έλθει στον κόσμο ο Χριστός!!!
    *********************************************************

  6. Οι λόγοι του Άγιου Γέροντα Παΐσιου μας οδηγούν στην ορθή σκέψη και την αναγνώριση των λαθών μας για να έχουμε καλύτερη ψηχική υγεία και ηρεμία μέσω της χάρης του Θεού.

    – Αν, Γέροντα, ο ακροατής ή ο αναγνώστης έχη καλή διάθεση;

    – Ε, τότε αυτός έχει ήδη την θεία Χάρη, γι’ αυτό και ωφελείται. Ένας όμως που δεν έχει καλή διάθεση θα πάρη και θα εξετάση αυτά που λέει ο ιεροκήρυκας και δεν θα έχη καμιά ωφέλεια. Το να σκεφτόμαστε ορθόδοξα είναι εύκολο∙ το να ζούμε όμως ορθόδοξα θέλει κόπο.
    Μια φορά ένας θεολόγος είχε κάνει μια ομιλία και είχε πει να πάνε να δώσουν αίμα, γιατί υπήρχε ανάγκη. Και πράγματι πολλοί παρακινήθηκαν και έδωσαν πολύ αίμα. Εκείνος όμως δεν έδωσε ούτε μια σταγόνα, αν και είχε… μπόλικο. Οι άλλοι τότε σκανδαλίσθηκαν.
    «Εγώ, τους είπε εκείνος, με την ομιλία που έκανα και παρεκίνησα τον κόσμο να δώση αίμα, είναι σαν να έδωσα το περισσότερο αίμα»!
    Έτσι ανέπαυε τον λογισμό του. Καλύτερα ήταν να μην έκανε την ομιλία και αθόρυβα να πήγαινε να δώση λίγο αίμα. Η ζωή μετράει.
    «Εγώ είμαι δεξιός», μου είπε ένας που δεν είχε καμμιά σχέση με την Εκκλησία. «Άμα δεν κάνης σταυρό, τι ωφελεί;», του είπα.. Το χέρι που δεν κάνει σταυρό τι ωφελεί που είναι δεξί; Σε τι διαφέρει από το αριστερό που δεν κάνει σταυρό; Εκείνο έτσι κι αλλιώς δεν κάνει σταυρό».
    Αν εσύ είσαι δεξιός και δεν κάνης σταυρό, σε τι διαφέρεις από τους αριστερούς; Ο σκοπός είναι να είσαι άνθρωπος πνευματικός, να ζης κοντά στον Χριστό, τότε βοηθάς και τους άλλους.
    Όταν ο άνθρωπος έχη ζωή σωστή, το έργο του πληροφορεί. Σε μια πόλη ήταν ένας Προτεστάντης που όλους τους κατηγορούσε∙ τι κληρικούς, τι δεσποτάδες. Εκεί κοντά σε ένα μοναστήρι ασκήτευε και ένας μοναχός.
    Μια φορά ρώτησε τον Προτεστάντη ένας άθεος: «Καλά, όλους τους δεσποτάδες, τους παπάδες, τους κατηγορείς. Γι’ αυτόν τον καλόγηρο τι έχεις να πης;».
    «Αυτόν τον παραδέχομαι, του λέει, γιατί διαφέρει από τους άλλους».
    Ένας πιστός, όπου και να ‘ναι, πόσο βοηθάει, όταν ζη σωστά!
    Θυμάμαι, ένας γνωστός μου αστυνομικός υπηρετούσε στα σύνορα. Εκεί ήταν και Σέρβοι κομμουνιστές, και μάλιστα από τους πιο έμπιστους του κόμματος. Όταν έρχονταν Σέρβοι παπάδες στα σύνορα Ελλάδος και Σερβίας, ο αστυνομικός τους φιλούσε το χέρι. Οι κομμουνιστές το πρόσεξαν. Έλληνας αστυνομικός να φιλάη το χέρι των Σέρβων παπάδων! Έκανε μεγάλη εντύπωση στους κομμουνιστές και προβληματίσθηκαν στο θέμα της πίστεως.
    Πόσο βοηθούν αυτοί που έχουν μια θέση , όταν κρατάνε λίγο! Γι’ αυτό και εγώ κοιτάω μερικούς μεγάλους να τους δω, όταν έρχωνται, για να τους βοηθήσω, γιατί αυτοί μπορεί να βοηθήσουν πάρα πολύ με το παράδειγμα.
    Να, ένας στρατάρχης που γνωρίζω, είναι παράδειγμα. Και, ό,τι κάνει, το κάνει από μέσα του με την καρδιά του∙ δεν το κάνει εξωτερικά. Οι άλλοι που τον βλέπουν προβληματίζονται και βοηθιούνται.
    Παλιά και οι άρχοντες του τόπου είχαν αρχές, πίστευαν. Ξέρετε τι είχε πει μια αρχόντισσα σε κάποιον βουλευτή σε μια πόλη; Είχε πάει με τον σύζυγό της την περίοδο της νηστείας του Δεκαπενταύγουστου σε ένα γεύμα και είχαν εκεί ψάρια, κρέατα… Αυτή δεν έτρωγε, γιατί νήστευε.
    Το πρόσεξε ο βουλευτής και της είπε: «Ασθενείς και οδοιπόροι νηστεία δεν κρατούν».
    «Ναι, οδοιπόροι με ρόδες!» του απάντησε εκείνη και δεν άγγιξε τίποτα από τα αρτύσιμα.
    Στο γεύμα εν τω μεταξύ ήταν και ένας κληρικός που τους προσφώνησε: «Μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι μαζί σας κ.λπ.», έλεγε-έλεγε ένα σωρό εγκώμια. Οπότε τον διέκοψε ο άντρας της αρχόντισσας και του είπε:
    «Μη πεποίθατε επ’ άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστι σωτηρία!». Γιατί εκείνος πήγε να τους κολακεύση. Άλλοτε πάλι είχε πει αυτή η αρχόντισσα σε έναν καθηγητή Θεολογίας:

  7. «Μην κοιτάτε λεπτομέρειες και κόβετε στις εξετάσεις τους παπάδες. Κοιτάξτε να τους περνάτε, γιατί οι επαρχίες δεν έχουν παπά!». Θέλω να πω ότι παλιά οι τοπικοί άρχοντες ενδιαφέρονταν για την Εκκλησία, ήταν παράδειγμα για τον λαό.
    Αυτό που θα βοηθήση θετικά τους ανθρώπους σήμερα είναι το παράδειγμά μας το χριστιανικό και η ζωή μας η χριστιανική. Τους Χριστιανούς πρέπει να τους διακρίνη η πνευματική λεβεντιά και η αρχοντιά, η θυσία. Γι’ αυτό λέω στους λαϊκούς:
    «Να αγαπάτε τον Χριστό, να έχετε ταπείνωση, να κάνετε το καθήκον σας και ο Χριστός θα προδώση την αρετή σας στα μάτια των ανθρώπων».
    Η αρετή έχει τυπικό να προδίδη τον άνθρωπο, όπου κι αν βρίσκεται αυτός. Ακόμη και να κρυφθή, και να υποκριθή με την δια Χριστόν σαλότητα, η αρετή θα τον προδώση, έστω και αργότερα, και ο αποθηκευμένος του θησαυρός, που θα ανακαλυφθή τότε μαζεμένος, θα βοηθήση πάλι πολλές ψυχές ∙ ίσως τότε περισσότερο.

  8. μνια ,σαπιοκυλιά! Οποος τιμά του προγόνους του μαθαίνει και τη γλώσα τους !

  9. Το ορθόν γιά τη νηστεία είναι *Ασθενείς και οι δίποροι* Οπου δίπορος=δίψυχος δλδ εγκυμονούσα. Ετσι απλά γιατί κάτι λιγούρηδες οδοιπορούν ταξιδεύοντας και με αεροπλάνο
    και κοντεύουν να μας γκαστρώσουν πουλώντας εξυπνάδα .

  10. ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ???

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΔΥΜΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ???

    ΔΗΛΑΔΗ RICO ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣ ΣΤΟ ΙΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!

    ΟΧΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…..

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??

    -ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
    -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ?

    -ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ

    ΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ
    ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΛΟ
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ??????????

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

  11. Καλημέρα,
    Εύλογες ερωτήσεις σε ένα πτηνό, δεν πιστευω να περιμένεις απάντηση,
    ούτε βέβαια θα τον προβληματήσεις να αναρωτηθεί ο ίδιος,
    "μα γιατί ο αλάνθαστος είναι πέρα ως πέρα λάθος"?

  12. ΧΑΖΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
    ΑΠΟ ΔΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ
    ΕΓΙΝΕΣ ΔΟΥΛΟΣ ΘΕΟΥ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!

    ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ?

    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙΓΑΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ?
    Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ?
    ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΕΟΙ?
    ΤΟ ΟΤΙ ΣΠΑΓΑΤΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΣΕΝΑ?
    ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΤΕ ΚΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΝΟΙΑ(ΘΕΑΤΡΟ-ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΕΧΝΕΣ-ΒΙΒΛΙΑ κ.α)
    ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2019 ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!

    ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ!!!

    ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΔΟΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ!!

    ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ……

  13. Ο Σωτηρας θεος θνητων και αθανατων
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
    Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD 9666

    H υπόθεση του απατέωνα Σώρρα και τα στοιχεία από την κομπίνα του …

    Αρτέμης Σώρρας: Η ιστορία ενός υποτιθέμενου [[σωτήρα]] |thetoc.gr

    Γέλιο, αλλά και έντονο προβληματισμό προκαλεί ο όρκος της «Ελλήνων συνέλευσις» τον οποίο υποχρεούνται να φωνάζουν τα νέα μέλη της μετά την εγγραφή τους στα μητρώα του πολιτικού αυτού μορφώματος.

    Στο παρακάτω video θα δείτε νέα μέλη του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα να ορκίζονται σε ένα καφενείο, φωνάζοντας για κοσμικό πυρ, πολέμαρχους, ενεργό ύδωρ και συμπαντική συνειδητότητα. Το καλύτερο της όλης υπόθεσης είναι πως αν κάποιος εξ αυτών παραβεί τον πεντάλεπτης διάρκειας όρκο του «όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός του θα διαλυθεί…».

    Πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λοιπόν, στη συνέχεια της ζωής τους, μην τους βρει κανά κακό…

    Δείτε το video: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-orkos-tis-ellinon-synelefsis-dite-ti-tha-pathoun-osa-meli-ton-paravoun-video/

  14. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!

    ΜΗΝ ΟΜΩΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ!!

    ΠΧ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ
    ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΨΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΥΛΗ
    ΕΚΑΨΕ ΒΙΛΙΑ
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΜΟΥΣΕΙΑ
    ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΕΚΑΝΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
    ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΜΑΧΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!!

    ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΖΩΗ Η ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΗΓΕΤΗ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ??

    ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ?

    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΨΕΜΜΑ???

  15. ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΘΩΜΑΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ

  16. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ
    ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ?????????????

    ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ!

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ!!

    ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ!

    ΕΧΕΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

    ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ!!

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΟ????

    ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ??
    ΛΕΣ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ?
    ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΛΑ ΟΚ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?
    ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ??

  18. Ποντικάκι, πάλι με μπέρδεψες ρε!

    Τέλος πάντων, δεν θα αναμιχθώ στην κοκορομαχία, αυτά τα
    τρωκτικά ότι και να τα λες, για τον Σώρρα θα σε απαντάνε!

    Griechenland über alles!

  19. δεν παμε καλα
    τωρα μαλιστα
    σωρρας διοικητης του οηε
    σε φαντασμα γιατι ουτε
    εχει ιδρυθει παγκοσμια
    αστυνομια μαλλον θα θελει
    να πει για
    το koridall pallas hotel
    χα χα χα χα

  20. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ
    ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΝΟΦΑΝΗΚΕ.
    Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΜΙΣΘΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
    ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ Η ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΡΟΥΣΑΝ. ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.

  21. Ρε συ κοκορίκο, τι κατάρα είναι αυτή να ζεις στην Ελλάδα, όταν σε
    συμφέρει να το πενιέσαι, αλλά πάντα να ψάχνεις ψεγάδια να
    βρίσεις τους προγόνους σου και να υμνείς τους σιωνιστές!
    Αυτo είναι κατάρα ρε προσκυνημένη γίδα.

  22. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΙΖΕΣ
    ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΥΜΩΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΑΝΑ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΕΣΒΗΣΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  23. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ;
    ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΥΜΝΩ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;
    ΕΣΥ ΥΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  24. Κάθε μέρα, σε όλα τα σχόλια, από όπου και αν αρχίσουμε, εσύ θα το γυρίσεις στον
    καλαματιανό και θα χυδαιολογείς κατά των προγόνων μας, αυτό γιατί το κάνεις?

    Μήπως από αγάπη για το δίκιο, όχι βέβαια, μόνο από μίσος, συνέχισε λοιπόν το
    βιολί σου και εγώ θα σε απαντώ κατά πως σε αξίζει, σιχαμερό εβραϊκό σκουλήκι.

  25. Σύμπλεγμα Δία – Γανυμήδη

    Το πήλινο σύμπλεγμα ήταν ακρωτήριο σε ναό. Απεικονίζεται ο Δίας ως οδοιπόρος που οδηγεί στον Όλυμπο το νεαρό πρίγκιπα της Τροίας Γανυμήδη, τον οποίο είχε ερωτευτεί. Εκεί θα τον κάνει οινοχόο των θεών και θα του χαρίσει την αιώνια νεότητα. Ο πετεινός που κρατά ο νεαρός είναι ερωτικό σύμβολο που του χάρισε ο θεός. Εξαίρετο έργο κορινθιακού εργαστηρίου του 480-470 π.Χ., από τα λαμπρότερα δείγματα αυστηρού ρυθμού. Για πρώτη φορά στην ελληνική τέχνη εμφανίζεται η έκφραση στο πρόσωπο, αφού το βλέμμα του Δία είναι γεμάτο ικανοποίηση και θρίαμβο. Αποτελεί ένα τα σπουδαιότερα έργα μεγάλης πηλοπλαστικής.
    http://odysseus.culture.gr/h/4/gh430.jsp?obj_id=8927

Comments are closed.