Πελεγρίνης: Χάθηκαν αρκετά δισ. με την διαπραγμάτευση Τσίπρα… αλλά τον εκτιμώ

«Το λογικό είναι, όταν βλέπεις τείχος, να αλλάξεις και να πας παρακάτω», είπε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Στη σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και στην πολιτική που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάνη, ο κ. Πελεγρίνης, αναφερόμενος στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τον εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο, είπε «υπάρχει μια παλιά σχέση με τον πρωθυπουργό, αυτή νομίζω ότι είναι που λειτούργησε».

«Τον εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, από τα αποτελέσματα των ενεργειών του. Μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς τα αποτελέσματα;», ανέφερε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλώντας για την διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, δικαιολογώντας τη στάση του Αλέξη Τσίρπα είπε ότι «το λογικό είναι, όταν βλέπεις τείχος, να αλλάξεις και να πας παρακάτω».

«Ο Τσίπρας ήταν αντιμνημονιακός, το πάλεψε έξι μήνες, δεν μπόρεσε να φτάσει εκεί που ήθελε και έκανε τη στροφή. Αυτή η στροφή οδήγησε την Ελλάδα εκτός μνημονίου. Το σημαντικό είναι αν αυτή η στροφή είχε αποτέλεσμα, και είχε. Βγήκαμε από τα μνημόνια», είπε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναφερόμενος στο κόστος της διαπραγμάτευσης Τσίπρα, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης ανέφερε, «να δεχτώ ότι χάθηκαν αρκετά δισ. ευρώ. Το θέμα είναι ότι αν έμενε σε αυτή την αδιάλλακτη πολιτική, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τη χώρα μας».

Ο υποψήφιος υρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτήθηκε, «εσείς θα προτιμούσατε αυτό που έγινε με τον κ. Σαμαρά, με το που εκλέχτηκε, να μην κάνει καμία προσπάθεια, να παραδοθεί;».

loading...

2 thoughts on “Πελεγρίνης: Χάθηκαν αρκετά δισ. με την διαπραγμάτευση Τσίπρα… αλλά τον εκτιμώ

  1. Δηλαδή, όπως λέμε βαράμε Αγά μου να αγιάσω , μπράβο σας κ. Πρύτανη , ωραίο μάθημα βολέματος μας διδάσκεις

  2. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ…..ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ 25.000 ΕΥΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΥΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΤΑΛΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΔΡΑΡΙΣΜΕΝΑ….

Comments are closed.