Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Θρήνος για τα πρόσωπα της τραγωδίας

Πατέρες, μητέρες, παππούδες, γιοι και κόρες: ορισμένοι ήταν μετανάστες ενώ άλλοι είχαν γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νέα Ζηλανδία. Ο λόγος για τα πρόσωπα της τραγωδίας στο Κράιστσερτς, τους
ανθρώπους που σκοτώθηκαν ή αγνοούνται μετά από το μακελειό σε δύο τζαμιά της πόλης.
Την Παρασκευή, ο 28χρονος Μπρέντον Τάραντ από την Αυστραλία δολοφόνησε εν ψυχρώ 49 άτομα ενώ τραυμάτισε δεκάδες ακόμη ανθρώπους -ορισμένοι εκ των οποίων νοσηλεύονται ακόμη σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία της περιοχής.

Μέσα σε μερικά λεπτά της ώρας, ο ακροδεξιός Τάραντ άλλαξε για πάντα τη φιλήσυχη πόλη του Κράιστσερτς, σπέρνοντας το μίσος και τον θάνατο. Την ώρα που η αστυνομία έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» τα ταξίδια του μακελάρη ενώ παράλληλα διερευνάται και η εμπλοκή δυο ακόμη ατόμων στις επιθέσεις, η τοπική κοινωνία του Κράιστσερτς θρηνεί για τα θύματα και καρδιοχτυπά για τους αγνοούμενους.

Παρότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από το μακελειό, αρκετοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ακόμη την τύχη των δικών τους ανθρώπων. Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν πως περί τις 200 οικογένειες ανέμεναν χτες νέα για τους τραυματίες αλλά και τα θύματα.

loading...

1 thought on “Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Θρήνος για τα πρόσωπα της τραγωδίας

  1. ΚΛΑΣΕΝ ΑΡΧΙΔΙΕΝ….ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ!!!

Comments are closed.