IncreaseRev

Μαξίμου: «Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του»

Οργισγμένη ανακοίνωση κατά του κ. Μαρινάκη εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Κάνει λόγο για απρόκλητες επιθέσεις εκ μέρους επιχειρηματία, και τονίζει ότι η κυβέρνηση και η
Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό και την τρομοκρατία.

«Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του. Εξαπολύει από τα ΜΜΕ που ελέγχει προπαγανδι«στικούς τραμπουκισμούς, αναδεικνύοντας την αντίληψή του για τη Δημοκρατία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζει, «όλως τυχαίως, απειλητικά μηνύματα στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποστολείς γνωστούς υπαλλήλους του, ενώ στα γραφεία της εφημερίδας Documento γίνεται διάρρηξη και βανδαλίζονται μετά τα μεσάνυκτα, αφού προηγουμένως ο ιδιοκτήτης τους, δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απειλείται ανοιχτά με ανακοινώσεις, γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει δραστηριότητες του επιχειρηματία που απασχολούν την Δικαιοσύνη».

«Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία» τονίζει το Μαξίμου και καταλήγει:

«Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία. Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Είναι πολύ γνωστές και ομολογημένες οι οικογενειακές σχέσεις του Βαγγελα με την οικογένεια Μιζοτάκη από την εποχή του πατέρα του εφοπλιστή.

  Είναι επίσης γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο σύζυγος της Ντόρας Ισί-Δωρας έχουν συστήσει κοινή εταιρεία.

  Η αξιωματική αντιπολίτευση γιατί ανέλαβε αυθορμήτως , και με εντυπωσιακή ταύτιση και συγκρότηση, την υπεράσπιση ενός αμφιλεγόμενου επιχειρηματία;
  Γιατί επέλεξε να ορθώσει ασπίδα γύρω από έναν εφοπλιστή, ο οποίος με τις κινήσεις του έχει επιλέξει ο ίδιος να είναι στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής;
  (Ποδόσφαιρο, στοίχημα, ΜΜΕ είναι κάποιες από τις δραστηριότητές του που τον φέρνουν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, τουλάχιστον την τελευταία τριετία. Όχι πάντα με θετικό πρόσημο, αφού είναι ουκ ολίγες οι περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη, που ο ίδιος όμως επέλεξε να έχει.)  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ!!! ΖΗΤΩ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ....ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑΞΩΚΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΩΝ ΑΕΡΓΟ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΣΜΟΕΝ ΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ....!!!!ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΤΣΙ ΝΕΤΑ ΣΤΡΕΤΑ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΠΟΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙς ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ !!! ΟΥΥΥΣΤ ΡΕ ΛΕΠΡΟΙ ΛΕΡΓΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΥΥΥΣΤΤΤΤ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...