ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Όταν εσείς αδικείτε μια ψυχή, αυτή η ψυχή παραπονείται, που παραπονείται η ψυχή αυτή; Στο σώμα σας (σε εσάς) η Στον Θεό;

Ποιον παρακαλεί; (τον Θεό)! Σε ποιον απευθύνεται;

Στον Θεό, Στον Χριστό, Στην Παναγία, το παράπονο αυτό αμέσως τότε κινεί Νόμον Θεού και ανοίγει ένα δικαστήριο,…το δικαστήριο αυτό, μην το συγκρίνετε με τα δικά μας δεδομένα, το εκφράζω με τα δικά σας λόγια για να καταλάβετε το εύρος του λόγου.
Όσους λοιπόν οβολούς έδωσες, τόσους οβολούς θα πάρεις, αυτό ονομάζεται δικαιοσύνη και όχι τιμωρία και ασπλαχνία, διότι δικαιώνει εκείνην την ώρα Ο Θεός και τις δυο ψυχές ώστε όταν έλθουν επάνω, να βρίσκονται σε ισορροπία .
Εδώ όμως λαμβάνει μέρος και η μετάνοια, θα εκτελεστεί μεν η απόφασης της δικαιοσύνης, αλλά εάν ακολουθήσει μετάνοια ε! Αντί να έχεις 10 χρόνια κράτηση, θα έχεις τρία! 
Όμως ο Νόμος θα εκτελεστεί! Έστω με επιείκεια!
Όταν ακούτε για νόμο δικαιοσύνης και ηθικης του Ουράνιου Πατρός και όταν εφαρμόζετε αυτούς τους Νόμους τους άπειρους και δίκαιους της αγάπης, όταν εσείς εφαρμόζετε κατά γράμμα τους νόμους σας, γιατί δικοί σας είναι, όταν κάποιος παιδιά μου πεινάει και λαχταρει ένα κομμάτι ψωμί, είναι υποταγή η είναι θέληση ζωής;
Έτσι είναι οι Νόμοι Του Θεού, είναι θέληση ζωής για εσάς, γιατί σας δίνουν ζωή, όμως δεν είναι μόνον θέλησης ζωής αλλά και η σφραγίδα που μέσα από την ακράδαντη πιστιν σας προς Τον Θεον, για να ζήσετε την βασιλεία του ουρανού.
ΥΠΟΤΑΓΗ : είναι κάτι τυφλό, το οποίο γίνεται με το ζόρι.
ΘΕΛΗΣΙΣ : είναι ότι νιώθεις στην ψυχή σου και το κάνεις.
ΘΕΛΗΣΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΙΣ : έργο Θεού, θέλω να εφαρμόσω τον Νομον Του Πατέρα μου, επειδή είναι σωστός
Παιδιά μου, σωστό είναι να παρακαλείτε Τον Κύριο να σας δίνει κουράγιο, να είναι δίπλα σας και να είναι δίκαιος.






loading...