Αφροδίτη Μάνου: «Θα ψηφίσω Μητσοτάκη για να φύγουν τα “ανεκδιήγητα σούργελα” & οι “εθνομηδενιστές” του ΣΥΡΙΖΑ»

Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι το 2015 ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να καταδικάσει την διαφθορά και την διαπλοκή… δηλώνοντας πως τελικά  «χάσαμε τη Μακεδονία»

Ερωτηθείσα πώς νιώθει που θα ψηφίσει Μητσοτάκη απάντησε:

«Κανονικά, μια χαρά, όπως όταν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Γιατί τους ψήφισα; Επειδή πίστευα ότι ήταν αριστεροί;».

Η κα Μάνου, μιλώντας για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «ανεκδιήγητα σούργελα», ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν Αριστερά και Δεξιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Η ερμηνεύτρια δήλωσε ότι ανήκει στο ποσοστό 40% των αναποφάσιστων, το οποίο ζήτησε να λάβουν σοβαρά υπόψη τους όλες οι πολιτικές δυνάμεις, και υποστήριξε ότι θα αποφασίσει την ψήφο της κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

loading...

7 thoughts on “Αφροδίτη Μάνου: «Θα ψηφίσω Μητσοτάκη για να φύγουν τα “ανεκδιήγητα σούργελα” & οι “εθνομηδενιστές” του ΣΥΡΙΖΑ»

  1. αφου σ'έβγαλε στο κανάλι ο sky μπράβο

  2. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
    ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

  3. ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΘΡΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΣΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ;ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΦΘΗΝΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ.

  4. Τελικά είναι αναποφάσιστη ή θα ψηφίσει Μητσοτάκη; Τρικυμία εν κρανίω. Μετά από δύο χρόνια η κυρία θα μας λέει ότι θα ψηφίσει πάλι σύριζα γιατί ο Κούλης τελικά αποδεχτηκε τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία". Μετά από δύο ακόμη χρόνια θα μας λέει ότι θα ψηφίσει ΝΔ πάλι γιατί ο Σύριζα την αγριοκοίταξε.

    Δεν πάει να ψηφίσει ό,τι θέλει; ΄Ετσι κι αλλιώς σύριζα και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

  5. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΤΣΟΠΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑ.ΟΠΩΣ Η ΝΔ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Η ΝΔ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΟΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ 35 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΚΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΑΣ.ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΤΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ….

  6. Να φύγουν οι φανεροί κομμουνιστές..και να έρθουν οι κρυφοί!!!

    Σκατά οι Σταλινιστές..σκατά και οι ψοφοδεξιοί!

    Από την Σκύλλα στην Χάρυβδι!

  7. « Tο γήρας ουκ έρχεται μόνον, πολλάκις επιφέρει μαλάκιση εγκέφαλου και απώλεια αίσθησης χώρο – χρόνου !!!

    Η φαιδρότητα αυτής της Νεό-Μιζοτακικής καρικατούρας δεν έχει όρια.

    Ποιός ασχολείται πια, με το γερασμένο απολειφάδι της θολοκουλτούρας ???

Comments are closed.