Ο τρομοκράτης της παρέλασης

Με μια δήθεν αθώα και δήθεν όλο ανησυχία δήλωση ο πρώην υπουργός και νυν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος πληροφόρησε τους Έλληνες ότι έχει πληροφορίες πως ακραία στοιχεία έχουν σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια στη διάρκεια της παρέλασης με αφορμή το μακεδονικό. Είναι απλώς ένας προβοκάτορας, που καλλιεργεί τρομοκρατία. Σαν τον Λαδά επί χούντας.

Γιατί, ο κουτοπόνηρος κ Σκουρλέτης δεν έχει καμιά πληροφορία ότι ακραία στοιχεία θα προβοκάρουν τα παρελάσεις με αφορμή το μακεδονικό. Αντιθέτως, ξέρει πολύ καλά ότι άφοβοι πολίτες πατριώτες θα κράξουν και θα γιουχάρουν τους κυβερνητικούς εκπρόσωπους στη διάρκεια των παρελάσεων. Και θα τους φωνάξουν «προδότες» για τη συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Το ξέρει γιατί το θεωρεί φυσιολογικό. Τόσο απλό.

Κι αυτή θα είναι η αντίθεση του λαού σε μια προδοτική πολιτική, που έχει εφαρμοστεί με άθλια μαγειρέματα στη Βουλή, από μια μειοψηφία, που έγινε πλειοψηφία με βρώμικη συναλλαγή και ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Υπηρετώντας τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων. Είναι δικαίωμα, λοιπόν, του λαού να διαμαρτύρεται ενάντια σε τέτοιες πρακτικές των κυβερνήσεων του. Αλλιώς θα ήταν ραγιάς.

Τα ίδια δικαιώματα επικαλείτο ο κ Σκουρλέτης και οι σύντροφοί του όταν έκαναν μπάχαλο τις παρελάσεις, επειδή σ΄ αυτές παρίσταντο απλώς πολιτικοί τους αντίπαλοι! Οι οποίοι όμως είχαν ψηφίσει για τους πατεράδες της σημερινής νομενκλατούρας και συντάξεις αγωνιστή της εθνικής αντίστασης. Ακόμα και σε αγέννητους στην κατοχή!

Ο κ Σκουρλέτης, με την άθλια γκαιμπελίστικη δήλωση προσπαθεί να ενοχοποιήσει καθέναν που έχει σκοπό να διαμαρτυρηθεί και να γιουχάρει τους κυβερνητικούς στις παρελάσεις, ότι τάχα είναι «ακραία στοιχεία» και ακροδεξιοί. Τρομοκρατώντας έτσι με λάσπη καθέναν πολίτη.

Και δεν αποκλείεται καθόλου να αμολήσει η κυβέρνηση τα μπάχαλά της και τους πληρωμένους του παρακράτους της για να δημιουργήσουν επεισόδια που θα τα ρίξουν μετά σε πατριώτες. Γιατί, η Χρυσή Αυγή είναι μαζί με την κυβέρνηση, απέναντι στις πατριωτικές μαζικές εκδηλώσεις, επειδή δεν τις ελέγχει. Γι αυτό έχει λουφάξει κι όλας.

Η προβοκάτσια του κ Σκουρλέτη είναι ξεκάθαρη και από το προφίλ του. Γιατί δεν τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τις παρελάσεις, στις οποίες δεν πιστεύει, και για τον κόσμο που θα είναι εκεί. Γιατί ο κόσμος που πάει στις παρελάσεις πιστεύει στην πατρίδα. Δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αντίπαλος του κ Σκουρλέτη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ Σκουρλέτης, με τη δήλωσή του, κλείνει το μάτι στα ΜΑΤ και την αστυνομία να είναι έτοιμοι και ανελέητοι για να μη χαλάσει ο λαός το κόρδωμα και το ύφος κανενός υπουργού ή άλλου κυβερνητικού αξιωματούχου, κάνοντάς τους ρόμπες.

Είναι πέρα από προφανές, ότι ο Πάνος Σκουρλέτης κάνει τη δουλειά του προβοκάτορα. Για την ακρίβεια κάνει ακριβώς ό,τι έκανε η κρατική ασφάλεια και οι κυβερνήσεις του Παπαδόπουλου και της αντικομμουνιστικής προχουντικής σκηνής. Οι οποίες προειδοποιούσαν για «επικίνδυνες κομμουνιστικές ενέργειες» κάθε φορά που μια οργάνωση της ΕΔΑ ή της Νεολαίας Λαμπράκη επρόκειτο να κάνουν μια εκδήλωση ή μια διαδήλωση. Προκειμένου να δικαιολογήσουν εκ των προτέρων το ξύλο και τις συλλήψεις που θα ακολουθούσαν. Είτε η εκδήλωση ήταν ειρηνική είτε όχι. Το ζητούμενο ήταν η φίμωση. Η εξουδετέρωση με την επιβολή της σιωπής.

Τα ίδια ακριβώς κάνει σήμερα και ο κ Σκουρλέτης με τους συντρόφους του στην κυβέρνηση και στο κόμμα. Προσπαθεί να επιβάλει φίμωση στον ελληνικό λαό, ώστε ούτε να φωνάζει και να εκδηλώνεται υπέρ της πατρίδας του, ούτε και να διαμαρτύρεται για τον αφελληνισμό που προωθεί η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα.

Και μ΄ αυτή την πρακτική αποδεικνύει ότι δεν διαφέρει σε τίποτε από εκείνους που εκπροσωπούσαν τις πιο σκοτεινές περιόδους μιας αντιδημοκρατίας. Είναι η άλλη όψη του ίδιου φασιστικού νομίσματος. Είναι ένας Λαδάς και ένας Γεωργαλάς σε άλλο χρώμα. Όπως και οι σύντροφοί του που μας κυβερνάνε.

Ο ελληνικός λαός, όμως, δεν έχει βάλει την υπογραφή του ούτε στις Πρέσπες, ούτε σε οποιοδήποτε ξεπούλημα σχεδιάζει η κυβέρνηση σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο, Ιόνιο. Και δεν θα τη βάλει. Και δεν θα φοβηθεί από προληπτικές συλλήψεις, τρομοκρατία και φίμωση. Κι αυτό πρέπει να το πάρει απόφαση ο Σκουρλέτης και κάθε Σκουρλέτης.

Του Γιώργου Παπαδόπουλου – Τετράδη
Liberal

loading...

1 thought on “Ο τρομοκράτης της παρέλασης

  1. Ε ΠΑΙΤΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ? ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Comments are closed.