Η επέλαση της νέας μητριαρχίας και το απόγειον του γυναικείου φύλου-Γράφει η Ειρήνη Κομνηνού*

Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!  

Αρχίζω το σημερινό μου άρθρο με Κώστα Βάρναλη, καθώς οi περισσοτεροι ανδρες εiναι δειλοi και θηλυπρεπεις. 

Την επέλαση της νέας μητριαρχίας ως κοινωνική πραγματικότητα ήρθε να τεκμηριώσει μεταξύ άλλων και το βιβλίο "Women Αfter Αll – Sex, Evolution, and the End of Male Supremacy" (εκδοσεις Norton) του Αμερικανού Μέλβιν Κόνερ, καθηγητή Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εμορι στην Ατλάντα των ΗΠΑ. 

Εκει αναφέρει οτι η «Wall Street Journal», είναι η πρώτη που συνδυάζει ταυτόχρονα την φεμινιστική θεωρία και τα δικαιώματα των γυναικών με την εξελικτική βιολογία.

Ο Κόνερ δεν αρκείται στο να μιλήσει με βιολογικούς όρους για την κατάρρευση της αρρενωπότητας, όπως έκανε προ ετών ο βρετανός γενετιστής Στιβ Τζόουνς, διαβόητος για την περισυλλογή ατράνταχτων βιολογικών αποδείξεων για την ελεύθερη πτώση του ανδρικού χρωμοσώματος Υ.

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος αντιθέτως, απέδεξε  ότι οι γυναίκες είμαστε ανώτερες από τους άνδρες σε όλα σχεδόν τα καίρια πεδία, αλλά ότι αυτή η ανωτερότητα γίνεται επιτέλους αντιληπτή στις σύγχρονες κοινωνίες. 

Για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του ο Κόνερ μετέρχεται επιστημονικά  μέσα,  από την εξελικτική βιολογία, την ηθολογία, τη νευροβιολογία και την εμβρυολογία, μέχρι την ανθρωπολογία και την ιστορία, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκτενείς αναφορές στον    ρόλο μας στην οικονομiα και την πολιτική.


Στο «Women Αfter Αll» υπάρχει, μεταξύ άλλων, η υπενθύμιση ότι οι άνδρες είναι οι βασικοί υπαίτιοι για τους πολέμους, την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών και τη σεξουαλική παραβατικότητα παγκοσμίως. 

Επίσης, γίνεται σαφές ότι η ζωή στον πλανήτη δεν απειλείται από τα δάκρυα των γυναικών και ότι αν εξαλείφαμε την βία που ασκείται από τους "άνδρες", θα εiχαμε εναν τελειο κοσμο.

Σημειωτέον ότι από τις 80 μαζικές δολοφονίες με τη χρήση όπλου που έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ μεταξύ 1984 και 2014, οι 78 διαπράχθηκαν από άνδρες. 

Ο Κόνερ αναφερει : «Στην ανωτερότητα των γυναικών ως προς την ικανότητα ορθής εκτίμησης γεγονότων και καταστάσεων προστίθενται η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία και η εντιμότητά τους, η ικανότητά τους για αγαστή συνεργασία στη δουλειά και στο παιχνίδι, η σχετική ελευθερία τους από τις διασπαστικές για την προσοχή σεξουαλικές παρορμήσεις και τα χαμηλότερα επίπεδα προκατάληψης, θρησκοληψίας και βίας που τις καθιστούν βιολογικά ανώτερες. 

Εμεiς οι γυναiκες ζουμε περισσότερο, έχουμε χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε όλες τις ηλικίες, είμαστε πιο ανθεκτικές απέναντι στις περισσότερες ασθένειες και έχουμε πολύ λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουμε εγκεφαλικές διαταραχές που οδηγούν σε αντικανονική, ακόμη και σε επιθετική, συμπεριφορά. 

Βέβαια, το πλέον θεμελιώδες, είναι οτι εiμαστε ικανές να φέρουμε στον κόσμο νέα ζωή μέσα από το ίδιο μας το σώμα, ένα στρεσογόνο και δαπανηρό με βιολογικούς όρους καθήκον, στο οποίο οι άνδρες συνεισφέρουν κυριολεκτικά ελάχιστα με την βιολογική συμβολή, η οποία στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον είναι πιθανό να καταργηθεί παντελώς.

Ακόμη και τα τρωτά για τον μεταφεμινισμό σημεία μετατρέπονται τώρα σε θηλυκά assets. 

Σήμερα, ακόμη και οι ισχυρές, οι ανερυθρίαστα power hungry γυναίκες της Σίλικον Βάλεϊ, του Χόλιγουντ, του Λευκού Οίκου, του Ελληνικού Κοινοβουλίου κλπ. δεν διστάζουν να προβάλουν αλλά και να εξαργυρώσουν επικοινωνιακά την ευθραυστότητα τους. 

Για να αποδείξουν στην συνέχεια ότι είναι «natural born survivors» (γεννημένες να επιζούν). 

Η νέα μητριαρχία είναι τελικά η λύση γιά την σωτηρiα του πλανητη.

Οχι για να καταργηθεί διά παντός το ασθενές-θηλυπρεπες ανδρικο χρωμόσωμα Υ, αλλά για να διασωθεί. 

Ακόμη και στο προαναφερθέν «Women Αfter Αll», ο δόκτωρ Κόνερ δεν προαναγγέλλει ούτε ευαγγελίζεται το τέλος των ανδρών. 

Ομως θεωρεί ότι, βελτιώνοντας την θέση των γυναικών, ο κόσμος θα γίνει πιο βιώσιμος και για τους ίδιους τους "άνδρες" που θα σταματήσουν και αυτοί να υφίστανται την καταδυνάστευση από το δικό τους φύλο. 

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος ατενίζει το μέλλον με ελπίδα: 
«Καθώς οι γυναίκες κερδίζουν σε επιρροή», υπογραμμίζει, «ο κόσμος θα γίνει πολύ πιο δημοκρατικός, πολύ πιο κοινωνικά συμπονετικός, με ίσες ευκαιρίες, με λιγότερες διακρίσεις, λιγότερο σεξουαλικά ελευθεριάζων και λιγότερο πορνογραφικός»  


Η Ελευθερια και η αξιοπρεπεια ειναι τα ιεροτερα και σπουδαιοτερα ανθρωπινα κεκτημενα. 

Δεν δινονται απλοχερα απο κανεναν θελει πολλους αγωνες. 

Οι δυο αυτες πανανθρωπινες αξιες ειναι δημιουργηματα των αρχαιων Ελληνων. 

Τις διαχρονικές διδαχές των Φιλοσοφων που με την σκέψη και το έργο τους συνέβαλαν στην διαμόρφωσή του παγκοσμιου πολιτισμού και επέδρασαν χιλιάδες χρόνια μετά την εποχή τους, ακολούθησαν μεταξυ αλλων και οι 
Σύριοι.

Ο ποιο σημαντικός ανάμεσα σε όλους τούς σοφους εiναι ο Μέγας Πλάτων.

Στο έργο συναντάμε τις ηθικες-φιλοσοφικες του διδασκαλιες για την ζωή, τον άνθρωπο, την ηθική, την γεναιότητα, την τιμιότητα και την ισοτητα των δύο Φύλων κλπ . 

Ο Πλάτωνας δίνει στην Πολιτεία, θεσεις στiς γυναικες που είναι ισάξιες με αυτες των Ανδρων.

Πρωτος ακομη και απο τον αγιο Γρηγοριο  


Διδαξε ότι οι γυναίκες μπορούν να κυβερνήσουν εξίσου καλά με τους άντρες, επειδή η σωφροσύνη, η λογική, η ανδρεία, η αρετή δεν είναι θέμα φύλου, αλλά ψυχής, εκπαίδευσης και μόρφωσης. 

Ενδεικτικα ανεφερε ότι μία πολιτεία που δεν δίνει παιδεία στις γυναίκες της, μοιάζει με τον άνθρωπο που δεν εξασκεί και δε γυμνάζει παρά μονάχα το δεξί του χέρι. 

Το Πλατωνικό εκπαιδευτικο ιδεώδες στηρίζεται στην ισότιμστην παιδεiα και στην πνευματική κατάρτιση των ατόμων αλλά και την ηθική διάπλασή τους που διαμορφώνεται από το ιδεώδες της ανδρείας, της τιμής, του σεβασμού και αφοσίωσης στην πατρίδα, και την υπακοή στους νόμους. 

Τότε μόνο η Πολιτεία λειτουργεί ως αρωγός της κοινωνικής ευδαιμονίας ενώ οι άνθρωποι δεν πέφτουν θύματα της κακοδαιμονίας ένεκα της αμάθειάς τους.

Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ

Βασικοί στόχοι στο Πλατωνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι η ύπαρξη δημόσιας εκπαίδευσης.

Η κοινή εκπαίδευση για άνδρες και γυναίκες, με σκοπο την ισότητα των δύο φύλων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Η διαμόρφωση ακμαίου πνεύματος αλλά και σώματος , η ηθική αναμόρφωση του πολίτη ενισχύοντας μέσα του τις αρετές της δικαιοσύνης, δηλαδή τη σοφία, την ανδρεία και τη σωφροσύνη, καθώς και η απομάκρυνση από κάθε είδους μονομέρεια.
ΚΟΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ.
Στην Συρία γνωρίζουν εδω και αιωνες την αξία του αρχαίου Ελληνικου πολιτισμου. 

Οποιος δεν γνωριζει Πλάτωνα και Αριστοτελη δεν μπορει να εισαχθει στα πανεπιστημια της Συριας.

Για αυτο στην πιο κρίσιμη στιγμη για το μελλον της χωρας οι Συριοι με στηριγμα τον Πλατωνα επιβίωσαν ως εθνος.

Είναι ευλογiα που εμεiς οi γυναiκες στηρiζουμε τον πλανητη σε ολους τους τομεiς και δεν αναμενουμε τiποτα απο τους θηλυκοποιημενους "ανδρες" αυτου του πλανητη. 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΗΡΩΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Εαν περίμεναν οi γυναiκες απο τους άλλους "  άνδρες" που εφυγαν απο την πατρίδα τους, τωρα δεν θα υπήρχε πια η Συρία. 

Διαχρονικα ολα τα εθνη επιβιώνουν στους πολεμους λογω των Ηρωων και όχι εξατiας των δειλων που εγκαταλείπουν τις χωρες τους ερμαιο στα χερια των εισβολέων κρυμμένοι πίσω από την ιδiοτητα του πρόσφυγα.

Το μήνυμα των ισχυρων που στηριζουν αυτες τις πρακτiκες εiναι ξεκαθαρο. 

Να μην διστασουμε να στρεψουμε την πλάτη στην πατρiδα μας, και στους δικους μας ανθρωπους και να φυγουμε απο τις χώρες μας σε καιρο πολεμου. 

Με το βλέμμα στραμενο στο ενδοξο Ελληνικο παρελθον κοιταξτε, σημερα κάποιες από τις αληθινες υπερασπιστριες της Συρίας. 

Ειναι οι Αμαζόνες της Συρiας, οι Αλλαουΐτισες και oi Χριστιανές.

Aν λοιπον σας εχει απομεiνει μια στάλα ανδρισμός,- Ελληνισμος, νοιώστε λίγη ντροπή απέναντί στις Ηρωιδες γυναικες της Συρiας και γίνεται αυτό που ήταν και οι προγονοι μας.

Ελληνες, Άνδρες, Αγωνιστες, Πολεμιστες.
Να εχετε παντοτε ως παραδειγμα της Συριες οι οποiες 
αγάπησαν αρκετά την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωες τους για αυτήν.
Οι γυναίκες της Συριας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζησουν μέσα στην φτώχεια αγωνίζονται-πολεμουν. 

Δεν δεχονται να παραδώσουν την γη τους σε κανεναν ξένο εισβολέα. 

Δεν εφυγαν στην Ευρωπη για να εκδιδονται οπως εκαναν οι γυναικες αλλων χωρων σε περiοδους oικονομικης κρiσεως.

Πολλοί άνδρες σήμερα βιώνουν, εν αγνοία τους, μια ορμονική μεταβολή που επηρεάζει την ορμονική ισορροπία τους και αρχίζει να τους δημιουργεί προβλήματα υγείας, παρόμοια με αυτά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες! 

Η θηλυκοποίησης των "άνδρων*.

Όταν μιλάμε για θηλυκοποίηση του άνδρα αναφερόμαστε στην αύξηση που παρουσιάζουν στον οργανισμό του ορισμένες χημικές ουσίες οι οποίες οδηγουν στην θηλυπρεπεια.

Το περιοδικό «Science» δημοσίευσε μελέτη που αποδείκνυε ότι η επίδραση ορισμένων χημικών μπορεί να έχει αντίκτυπο ακόμη και σε τέσσερις γενεές αρσενικών – κάτι που πιθανώς εξηγεί την πτώση που εμφανίζει η ανδρική γονιμότητα τα τελευταία 50 χρόνια.


Μια έρευνα- ευρωπαϊκου επιπεδου σε δείγμα 700 ανδρών- έδειξε ότι το γνωστό μας βιομηχανικό κλοφέν προκαλεί σημαντικές βλάβες τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα του σπέρματος των ανδρών.Οι Ευρωπαϊοι δεν έχουν την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση, εiτε εiρηνικα εiτε δυναμικα.

Εχουν αδυναμια να αγωνιστουν δεν εχουν πιστη, διαθεση για ζωη, δημιουργiα και εξελιξη. 

Δεν υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των υπευθυνων. 

Αντίθετα υπάρχει μία μαλθακότητα-αδιαφορiα, μια τρομερη παρακμη του πληθυσμού, που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ευρωπαϊκης ταυτότητας .

Χρειαζομαστε Άνδρες. Βιολογικά να είναι 100% αρσενικοι καi αγωνιστές. Ισχυρότεροι γεναιότεροι, ταχύτεροι. Οι ανδρες Εχουν μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους τους. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝA ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ 

"ΑΝΔΡΙΚΟΥ" ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ; 

Δειλοί που κρύβονται πίσω από αξιολύπητες δικαιολογίες και αποδεχονται ακομη και τους βiασμους των γυναικων τους, οπως η τραγικη περίπτωση της ατυχης Μυρτους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ 
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε τι αναφέρει σχετικά ο κατά γενική ομολογία όλων των πατριωτών, κορυφαίος Έλληνας σε ηθική, παιδεία, θάρρος, αξιοπρεπεια, ευρηματικότητα-δημιουργικότητα, προσφορά την δεκαετία που διανύουμε ο κύριος  Άγγελος Φ. Γιαννόπουλος :   ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ  ΕΙΚΟΝΑ


Μητέρα μεγαλόψυχη στον πόνο και στην δόξα

ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 

Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 

Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  

Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 

Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 

Με αυτο ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
και στ’ αγεριού το πόδι.

 Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 


Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.

Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.

Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 

Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 

Οι αληθινοι Ελληνες, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοιπολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 

Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω "θεόσταλτων σωτηρων"  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.

Δικαιωματικα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους, και να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να 
 εκαναν μονον συλλαλητηρια  ;
Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν. 
Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι Περσες, οι Αγαρηνοι, οι Γοτθοι, οι Βουλγαροι, οι Ρωσοι, οι Αβαροι κλπ να επαιρναν οι προγονοι σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε για την Ελλαδα.ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΕΝΑΙΑ 
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ 

ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 


ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΓΙΑ 

ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ. 
 
Παντοτε οι προγονοι μας σε καθε προταση των εχθρων να παραδωθουν και να μην πολεμησουν απαντουσαν αρνητικα. 
Γνωριζαν ολοι οι αυθεντικοι Ελληνες  τον ιερο και διαχρονικο τροπο επιβιώσεως του εθνους και ότι εάν γινουν προδοτες θα σπασει η ιερη ιστορικη συνεχεια, η οποια κρατουσε το εθνος ζωντανο στο περασμα πολλων αιωνων.
Ηξεραν παρα πολύ καλα οι Ελληνες οτι ότι εάν γινοταν προδοτες τοτε θα κατεστρεφαν δια παντος τον Ελληνισμο. 

Αυτό διοτι ανα πασα στιγμη οι επομενες γενιες των Ελλήνων στρατιωτικων και του λαου  θα τους  ειχαν ως παράδειγμα με συνεπειες τραγικες καθως  θα γινοταν με την σειρα τους προδοτες και η Ελλαδα θα σκλαβωνοταν και θα αφανιζοταν.

Από την στιγμη που θα καταστραφει η ιερη ιστορικη συνεχεια των ηθικων και των γεναιων Ελλήνων θα ακολοθουσαν αρκετες  γενιες προδοτων και δειλων στρατιωτικων. 
Αυτό ομως δεν το επετρεψαν να γινει οι Ελληνες ηρωες  αυτοκρατορες, στρατηγοι,  αξιωματικοι, και στρατιωτες για να μην διαλυθει οριστικα το Ελληνικο εθνος. (1)
Οι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι μεγαλοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 
Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις. 

Αυτα ειπε μεταξύ πολλών άλλων ο μεγαλύτερος υμνητής των δυο ιερότερων ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, οι οποίες εiναι δημιουργήματα των αρχαίων Ελλήνων.

Οι πρόγονοί μας όχι μόνον δημιούργησαν αυτές τις δύο αξίες, αλλα της "πότισαν" με αίμα, οσο κανένα άλλο Eθνος στην παγκόσμια ιστορία.

Βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη εθνική τραγωδία, απο την ημέρα που δημιουργήθηκε το Ελληνικό έθνος.
Ως Ελληνίδες έχουμε την ιστορική ευθύνη, να επιλέγουμε γνήσιους Έλληνες άνδρες, με βάση τα κριτήρια των μεγάλων γυναικών, των μεσαιωνικών χρόνων.
Οι Γυναίκες είμαστε τα θεμέλια τού ελληνικού έθνους, όπως πολύ σωστά εiχε επισημάνει ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως.

Εχουμε την δύναμη να αλλάξουμε την παγκόσμια ιστορία . 


Δεν έχεις Όλυμπε, θεούς μηδέ λεβέντες η Όσσα.


Η Ειρήνη Κομνηνού ειναι γυμνάστρια-Personal Trainer καi απόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 
ΡΑΤΣΙΣΜΟ. loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :