ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – Ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι «Όλοι θέλουν να γίνουν Έλληνες»

Συνέλληνες

Απίστευτο και όμως αληθινό, στον Λευκό οίκο ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι «Όλοι θέλουν να γίνουν Έλληνες» εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό που θέλει να γίνει  Σκοπιανός προδίδοντας την πατρίδα του.

Από τις ΗΠΑ στον μακρινό Καναδά ο πρωθυπουργός της χώρας ακολουθούσε την παρέλαση των Τσολιάδων πεζός κρατώντας στα χέρια του την Ελληνική σημαία, και φωνάζοντας «Ζήτω η Ελλάδα», εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό που κρύφτηκε στο Αγαθονήσι για να αποφύγει την λαϊκή οργή και τις αποδοκιμασίες των προδομένων Ελλήνων.

Στην άλλη άκρη της Γης στην Μελβούρνη ο εκπρόσωπος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένος, όνομα και πράγμα, εισέπραξε τον απόλυτο εξευτελισμό για την εθνική προδοσία της παρατάξεως του.

Από το Κάιρο μέχρι την Ευρώπη που έγιναν παρελάσεις για την 25η Μαρτίου και από την Ευρώπη μέχρι και τον Αρκτικό Κύκλο όπου ο Έλληνας νταλικέρης είχε στολίσει την νταλίκα του με Ελληνικές σημαίες και φωτογραφίες των ηρώων του 1821 ξεχύθηκε  ένας πρωτόγνωρος θυμός και ένας πρωτοφανής ξεσηκωμός φιλοπατρίας κατά του ανθέλληνα πρωθυπουργού για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

   Ο σημερινός πρωθυπουργός δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τον εφιάλτη των Θερμοπυλών, αφού θεωρεί το ξεπούλημα της Ελλάδας τίτλο τιμής. Αντίθετα με αυτόν όλοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το έτος  1992 και μετά, το θέμα της συνθήκης των Σκοπίων με το όνομα ΜΑΚΕΦΟΝΙΑ το χαρακτήριζαν «ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ». Τα έδωσε όλα χωρίς να πάρει τίποτε δημιουργώντας τεράστια εθνικά προβλήματα για την χώρα μας, και ηθικά για τα χιλιάδες μαρτυρικά θύματα των Κομιτατζήδων και των μαχητών του Μακεδονικού αγώνα το αίμα των οποίων θα τον πνίξει.

Αν είχε ίχνος φιλοτίμου και ντροπής και κυρίως αξιοπρέπειας θα είχε παραιτηθεί. Δεν παραιτείται γιατί όπως φαίνεται πρέπει να ολοκληρώσει την προδοσία του χαρίζοντας και τμήμα του Αιγαίου πελάγους στους Τούρκους σύμφωνα με τις καταγγελίες των πολιτικών κομμάτων που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ. Ας μην τολμήσει κάτι τέτοιο γιατί προβλέπω πως θα έχει το ίδιο τέλος με τον Ρουμάνο Τσαουσέσκου που τον κρέμασαν οι πραιτοριανοί του για να σωθούν αυτοί.

Γεράσιμος Καλογεράκης.

loading...