ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ…

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΦΡΟΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ…



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, σας μετρούν, με το πόσες γνώσεις έχετε και πόσες γλώσσες ξέρετε ( μιλάτε ), όμως Ο Θεός και Κύριος σας, σας πλησιάζει

και σας μετρά, πόσο ωραία μιλάτε την γλώσσα Του Θεού και τα λόγια Του Θεού.

Ποιος είναι πιο γνωστικός τότε ; βεβαίως και να μαθαίνετε γνώσεις , βεβαίως και να είσθε καλοί επιστήμονες, βεβαίως και να φορέσετε και την κουλτούρα επάνω σας , αλλά για να μπορέσετε να σας έλθουν κουμπί στο σώμα σας αυτά, πρώτα πρέπει να έχετε γεμίσει την ψυχην σας με τα Μεγαλεία Του Θεού Πατέρα. 
Γιατί Ο Πατέρας σας και Κύριος σας, ξέρει να φτιάχνει ψυχές για ιδανικά σώματα, όμως για να είναι ιδανικά τα σώματα σας και ο ναός σας, πρέπει να τα καλλιεργήσετε με το Φως Του Θεού, την τελείαν ψυχην και το πνεύμα που σας έδωσε Ο Θεός. Γι’αυτό σας είπα ότι πρέπει να έλθουν κουμπί στο σώμα σας. 
Ήταν κάποιος μεγάλος κηπουρός και πήρε από όλους τους τόπους και τα μέρη, δενδρύλλια και τα φύτευσε στο χωράφι του, στον κήπο του, ήταν όλα ωραία όταν μεγάλωσαν και είχαν σχεδόν μιαν κοιλιά, να όμως, που του πέρασε μια μέρα από το μυαλό να κάνει επιδειξιν, Και σκέφτηκε, τα μισά δένδρα στο κέντρο και όλους τους καρπούς τους και τα φύλλα τους να τα βάψη χρυσά, για να πουν οι άλλοι ότι έχει και χρυσά δένδρα. 
Ο κηπουρός είσθε εσείς, ο καρπός είναι η ψυχή σας και το δένδρο είναι το σώμα σας, δηλαδή ο ναός σας. 






loading...