“Πυρά” της Δούρου κατά της αντιπολίτευσης για το πρωτοσέλιδο του “Μακελειού”

Τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης επέκρινε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό».

«Η σιωπή της Αντιπολίτευσης απέναντι σε φαινόμενα εκχυδαϊσμού του δημόσιου λόγου, με σεξιστικά πρωτοσέλιδα όπως το πρόσφατο, δεν είναι απλώς εκκωφαντικά ηχηρή. Είναι αποκαλυπτική του ήθους και του τρόπου που αντιλαμβάνονται τη λειτουργία της Δημοκρατίας», ανέφερε η κ. Δούρου.

Σημείωσε ότι «η στοχοποίηση γυναικών που ασκούν δημόσια καθήκοντα αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι μια πραγματικότητα που υποβαθμίζει τον πολιτικό μας πολιτισμό» και πρόσθεσε ότι «όσοι συγχέουν τον σεξισμό με μικροκομματικό άλλοθι, διαψεύδονται καθημερινά» και ότι «με τη ρητορική τους συντελούν στην εξαπόλυση τέτοιων χυδαίων επιθέσεων».

«Το αντιπολιτευτικό τους μένος τους οδηγεί σε θεσμικό ατόπημα όπως είναι η αποφυγή καταδίκης μιας περίπτωσης χυδαίας και δημόσιας έμφυλης διάκρισης. Μιας περίπτωσης παραβίασης της στοιχειώδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Η σιωπή είναι συνενοχή. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται και κρίνουν τις επιλεκτικές ευαισθησίες. Όπως άλλωστε και η Δικαιοσύνη. Είναι δημοκρατικό χρέος όλων μας να παρακολουθήσουμε στενά την ορθή εφαρμογή του νόμου και να επιμείνουμε στην επιβολή όλων των προβλεπόμενων κυρώσεων, έτσι ώστε τέτοιου είδους έντυπα να μην ρυπαίνουν το τοπίο των ΜΜΕ της χώρας μας», κατέληξε η κ. Δούρου.

loading...

6 thoughts on ““Πυρά” της Δούρου κατά της αντιπολίτευσης για το πρωτοσέλιδο του “Μακελειού”

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ" ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;

  2. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ;

  3. Γ Ρ Ι Α ΑΚΡΟΠΟΛΗ………Μ Ο Κ Ο………100 ΝΕΚΡΟΙ………..ΜΟΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.

  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΤΕ!!

  5. Ωραίος ο Χίος, καλά τα λέει και τους τούζει.

  6. ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΡΊΣΗ! Η ΜΊΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙ ΤΟ ΚΆΛΛΟΣ ΕΝΏ Η ΆΛΛΗ ΤΗΝ ΑΣΧΉΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Comments are closed.