Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Προκλητική και κακοσκηνοθετημένη η στάση του Τσίπρα για το Μάτι»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε πυρά κατά του πρώην συντρόφου της Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικό απατεώνα με την πλήρη σημασία της λέξης».

Ειδικά για το Μάτι η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «το Μάτι είναι κακούργημα, είναι ένα ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης, η εγκατάλειψη των πολιτών, η πλήρης αποχή από όλες τις οφειλόμενες ενέργειες για την προστασία των πολιτών είναι κραυγαλέα» Στη συνέχεια αναφερόμενη στην στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις κυβερνητικές ενέργειες χαρακτήρισε « προκλητική και κακοσκηνοθετημένη» την κυβερνητική σύσκεψη «με την ΕΡΤ να παρασιωπά τους νεκρούς επί ώρες για να εμφανίσει τον Τσίπρα ότι δήθεν ενημερώνεται απλώς για φωτιά».

Παράλληλα η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «κομματικό στρατό» που έχει διοριστεί σε όλη την ιεραρχία του κράτους« και όπου υπάρχει τρύπα για να τρυπώσει κανείς χωρίς δυστυχώς ούτε προσόντα, ούτε αξιοκρατία παρά μόνο με προϋπόθεση να είσαι κολλητός του Τσίπρα και του Παππά και να γίνεσαι από αχθοφόρος όπως ήταν ο Πετσίτης, εξαιρετικά υψηλά αμειβόμενος και συνδιαλεγόμενος σε όλα τα επίπεδα με επιχειρηματίες, με παράγοντες συνολικά της οικονομικής ζωής της χώρας». Ενώ έκανε λόγο για « υπαγόρευση νομοθεσίας από τους δανειστές, αφαιρώντας έτσι την ανεξαρτησία της κοινοβουλευτικής λειτουργίας».
Σε ερώτηση για το πότε θα γίνουν εκλογές η κ. Κωνσταντοπουλου εκτίμησε πως:« Θα γίνουν εκλογές, αν δεν σκαρφιστούν και δεν μεθοδεύσουν εκτροπή, που τους έχω ικανούς, το αργότατο το φθινόπωρο, εκεί λοιπόν θα πρέπει να απονομιμοποιηθούν».

loading...

1 thought on “Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Προκλητική και κακοσκηνοθετημένη η στάση του Τσίπρα για το Μάτι»

  1. Αγγελάκας: Ακυρώνω την συναυλία μου στην Πάτρα αν δεν παίξουν οι Rotting Christ…

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙΣ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Comments are closed.