Φ. Κουβέλης: «Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτη δύναμη στις ευρωεκλογές»

Ο Φώτης Κουβέλης παραχώρησε συνέντευξη και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

«Έχω τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα αναδειχθεί πρώτη πολιτική δύναμη στις ευρωεκλογές».

Αυτό δήλωσε, μιλώντας στον ρ/σ «News 24/7 ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι «δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικό για το τι θα συμβεί στις εθνικές εκλογές του φθινοπώρου».

Ο κ. Κουβέλης, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, χαρακτήρισε αναγκαία τη συμπόρευση και τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων και πρόσθεσε:

«Η σοσιαλδημοκρατία άφησε τεράστιο έδαφος στη νεοφιλελεύθερη πολιτική. Ο προοδευτικός πόλος συγκροτείται στο κοινωνικό πεδίο, ανεξάρτητα από τη στάση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει συντηρητική δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ. Η άρνηση διαλόγου βρίσκεται σε αναντιστοιχία με όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη. Δεν θα πρέπει να αισθάνεται η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τη συγκρότηση προοδευτικού πόλου ως απειλή για την αυτονομία του δικού τους κόμματος.

Η κ. Κουντουρά λόγου χάρη δεν είναι αριστερή, αλλά επιλέγει μια προοδευτική πολιτική. Θα ήθελα τον κ. Θεοχαρόπουλο κοντά μας. Όταν μιλάμε για ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ένα ενιαίο κόμμα. Αν εξασφαλιστούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τότε, γιατί όχι να μη μιλήσουμε για ένα συνασπισμό κομμάτων;».

loading...

9 thoughts on “Φ. Κουβέλης: «Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτη δύναμη στις ευρωεκλογές»

  1. Ο άνθρωπος με την μόνιμα θλιβερή μάσκα!
    Άντε ρε βρωμόγερε δίνει του, φύγε, δεν προσφέρεις τίποτα,
    ούτε κάνε γέλειο όπως ο συνεργάτης σου ο μπουχέσας.

  2. Αντε τσακισου ρε ψωρογιδο μπασταρδι του μπατιρογυφτου κοπριτη τσαπελοφαγε

  3. Δικαιολογείται λόγο ηλικίας , κάτι πρέπει να πει …….

  4. To be or not to be?
    Στον κώλο ή στο μουνί?
    Για της μάνας σου και της μαρίκας τον αργαλιό μιλώ!

  5. η διαχειρηση μωρη ανωμαλη σε παει πιπα κωλο

  6. Ο Αριστοτέλης πριν 2.500 και πλέον
    χρόνια είπε "αυτοί που μελέτησαν προσεχτικά τον τρόπο διακυβέρνησης των ανθρώπων, πρέπει να έχουν πεισθεί πως η τύχη των Εθνών εξαρτάται από την εκπαίδευση των νέων" Οι νέοι μας είναι η μαγιά που θα βοηθήσει να φουσκώσει το ψωμί.Ειναι το προζύμι κι αυτό η ΝΤΠ θέλει να το καταστρέψει. Καίτοι ο Αριστοτέλης εδω και 2.500 χρόνια δίδει την σημασία της "παιδείας" των νέων μας και η πολιτεία μας τι κάνει;Kοφεύει συνειδητά και τιμωρεί κάθε τι πατριωτικό.Ο Ισοκράτης από τα βάθη της Ιστορίας μας προτρέπει να τηρήσουμε την ρήση του που λέει τα εξής "Να προτρέπουμε τους νέους προς την αρετήν, όχι μόνο με λογια, αλλά και με παραδείγματα τις πράξεις μας"Ας αναλογιστούν λοιπόν οι ανώτεροι των στρατευμάτων ( οι γαλονάδες) ποιος είναι ο ρόλος τους και ας μελετήσουν τις πράξεις τους.Η αυστηρότητα δεν πρέπει να εξαντλείται απέναντι στα αγνά κι ευγενικά αισθήματα περηφάνιας κι αγάπης που τρέφουν οι νέοι μας για την πατρίδα τους. Ας μην τα ισοπεδώνουμε και τα εκμηδενίζουμε όλα, γιατί κάποια στιγμή θα πληρώσουμε με άσχημο τρόπο τα σπασμένα.Kαι όλα αυτά τα γράφω διότι ο ανωτέρω κύριος Κουβέλης,δεν έχει ψηφιστεί ούτε βουλευτής και έχει το θράσος με δανεικό αξίωμα, να εκφέρει γνώμη .

  7. Πρέπει να είσαι πολύ βλακας !!!!! Σκουλικια το μόνο που σας νοιάζει είναι ο μισθός σας και η καρέκλα. Ζώα !!!

  8. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ…….ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ Ξ Ε Ρ Ε Ι Σ;

Comments are closed.