Για το εθνικό συμφέρον και…όχι το δικό της λέει πως ενήργησε η Κουντουρά για τη συμφωνία των Πρεσπών!

Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον λειτούργησε η Έλενα Κουντουρά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με τα όσα η ίδια δήλωσε. Όπως είπε, αναφέρει ότι από το 2008 είχε τοποθετηθεί
υπέρ της εθνικής πρότασης, όπως είχε αποτυπωθεί από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, η κ. Κουντουρά ανέφερε πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις δυνάμεις που ευθύνονται για την καταστροφή και εξακολουθούν να υπονομεύουν το συμφέρον και το μέλλον της Ελλάδας, για το κομματικό τους όφελος, να ανακόψουν αυτή την ανοδική πορεία».

Επίσης, η υπουργός Τουρισμού, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο λαός «δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και την οικονομική και κοινωνική παρακμή που δημιούργησαν» και «δεν θα πιστέψει στις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης» για την υφαρπαγή ψήφου.

Μιλώντας για τον τομέα της, είπε ότι το 2019 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού, έχει αναγνωριστεί διεθνώς από όλους τους οργανισμούς του παγκόσμιου τουρισμού και η Ελλάδα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η ανάπτυξη του τουρισμού συνέβαλε στη μείωση της ανεργίας κατά 10%.

loading...

3 thoughts on “Για το εθνικό συμφέρον και…όχι το δικό της λέει πως ενήργησε η Κουντουρά για τη συμφωνία των Πρεσπών!

  1. Μπράβο ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ μου , που πρόταξες τα στήθη σου θυσιάζοντας την υπουργική σου καρέκλα για το καλό της Ελλάδας και πάλη μπράβο σου , η πατρίδα θα σε ανταμείψει στήνοντας τον ανδριάντα σου σε περίοπτη θέση ,
    ( βλέπε πλησίον Λιόσια μεριά …….)

  2. ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ Η Τ#$%#$#@…

  3. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΥΓΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ….

Comments are closed.