Ν.Παππάς: «Η Μακεδονία είναι ξακουστή αλλά… των γειτόνων»! (βίντεο)

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ…!!!

Το «Μακεδονία ξακουστή» φαίνεται πως ενοχλεί τους κυβερνώντες και έτσι ο Νίκος Παππάς στην
ομιλία του χθες στη Βέροια έπε ότι αυτή η φράση ανήκε στο παρελθόν στους γείτονες!

«Την αληθεια που πονάει πρέπει να την πούμε. Γιατί αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγουμενο διαστημα, η Μακεδονία δυστυχώς ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων και αυτή είναι μία σκληρή αλήθεια, την οποία θα πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουμε».

Οπότε σύμφωνα με τον υπουργό επειδή κάποτε έτυχε ο Ελληνισμός να μην διαθέτει κρατική υπόσταση και όλα του τα εδάφη είχαν καταληφθεί από αλλόθρησκους και αλλόφυλους κανένα από αυτά πλέον δεν ανήκει στους Έλληνες. Είναι κτήμα των γειτόνων.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και χθες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς.

Η ψυχρή υποδοχή του κόσμου, οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και η παταγώδης αποτυχία στην εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασαν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να εγκαταλείψει το πρωί την περιοχή και να ματαιώσει την επίσκεψή του στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ωστόσο, ύστερα από έντονες διαβουλεύσεις και για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ανακοίνωσε το απόγευμα ότι το πρόγραμμα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά θα «τρέξει» κανονικά.

Κατόπιν όλων αυτών ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στη Βέροια όπου για μια ακόμη φορά έγινε αποδέκτης της έντονης δυσαρέσκειας των πολιτών για την Συμφωνία των Πρεσπών

loading...

8 thoughts on “Ν.Παππάς: «Η Μακεδονία είναι ξακουστή αλλά… των γειτόνων»! (βίντεο)

  1. και εσυ εισαι ο μαλακας καισαριανιωτης παλιοτομαρο λαπα

  2. Κοιτα τα μουτρα σου στο καθρεπτη…… μαλλον θα πρεπει να σου κανουμε τη μουρη μαυρη απτο ξυλο…. αλητη χαφιε. Εισαι μπασταρδος και ποιος ξερει σε ποιο κολλαδικο δουλευε η μανα σου. Αν εχεις βγει απο γυναικα….εισαι μαιμου

  3. για αυτο ξηπνηστε και ψηφυστε χρυση αυγη μονο ετσι θα λογοδοτησουν ολοι αυτοι οι προδοτες.ολοι ανεξαρτητου κομματος.

  4. ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ….ΑΝΕΜΕΙΝΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ….

  5. Παππα κοψε τις μακακιες.Ντροπη σας.Ο λαος επαψε να τρωει κουτοχορτο και να καταπινει οτι παπαριες που του λενε οι πολιτικοι και ιδιαιτερα οι συριζαιοι ψευτες με μπροσταρη τον πρωθυπουργο.Η προδοσια σας με το θεμα της Μακεδονιας δεν υπαρχει περιπτωση να ξεχαστει.Θα το πληρωσετε ακριβα μαζι με ολα τα αλλα ψεματα που εχετε πει στους ελληνες.Η ωρα πλησιαζει……

  6. Ε πέστε το ότι είστε όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε ναζιστές της Χ.Α και προσπαθήτε να καπελώσετε τον κόσμο.

  7. Γνωστα παρταλια και αγραμματα μαλακια οι ακροδεξιοι…… Τι ειπε ο Παπας;;;; Οτι ετσι οπως το ειχατε καταντησει το πραμα με την Μακεδονια, αυτη ηταν γνωστη απο τους Σκοπιανους, που ολη η γη τους ελεγε Μακεδονες οταν εσεις ξυνατε τ αχαμνα σας…… Το πολυ το τακα τακα που λεει κι ο λαος……!!!!

Comments are closed.