Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Όθων Ιακωβίδης (14/3/2019)

Τώρα, που το αμαρτωλό καθεστώς παραπατά, μετά το διπλό έγκλημα που διέπραξε εις βάρος της Δημοκρατίας και της Μακεδονίας, είναι η μεγάλη ευκαιρία να το χτυπήσουμε θανατηφόρα και να το
εξαφανίσουμε άπαξ και δια παντός από την κοινωνία μας.

Το πολιτικό κατεστημένο  διέπραξε το μεγάλο διπλό έγκλημα του,  όταν ποδοπάτησε κάθε δημοκρατική υποχρέωση του (δεν αποδέχτηκε τη βροντερή λαϊκή βούληση που εξέφρασαν τα μοναδικά σε όγκο και παλμό συλλαλητήρια) ώστε να μπορέσει να παραδόσει (με τη “Συμφωνία των Πρεσπών”) τα απαράδοτα ιερά και όσια εθνικά κεκτημένα, κερδισμένα με εκατόμβες αναπήρων και νεκρών κορμιών Ελληνικών νειάτων.

Η συγκυρία που έχει διαμορφωθεί στη Χώρα μας, μετά  αυτό το διπλό έγκλημα, στο οποίο ο ένας (η Κυβέρνηση) μαχαίρωνε  θανάσιμα το θύμα και ο άλλος (η Αντιπολίτευση) κρατούσε τσίλιες μήπως και ο λαός με ένα δημοψήφισμα του ακύρωνε τη “Συμφωνία”, έχει καταστήσει το καθεστώς (το ομοούσιον κυβέρνησης και αντιπολίτευσης)  εξαιρετικά ευάλωτο και ετοιμόρροπο. Στην κυριολεξία, αυτό, στέκεται επάνω σε γυάλινα πόδια.
Τί θέλει για να πέσει ;
Ένα απλό σκούντημα. Την εμφάνιση μίας αξιόπιστης πολιτικής πρότασης, που θα πείσει τον λαό να σταματήσει, επιτέλους, το τόσο ηλίθιο όσο και καταστροφικά επαναλαμβανόμενο “πήγαιν’ έλα” από τα δόντια της Αριστεράς/Κεντροαριστεράς  Σκύλλας στα νύχια της Δεξιάς/Κεντροδεξιάς Χάρυβδης.

Μία καθαρή και πειστική πολιτική πρόταση χρειάζεται, θεμελιωμένη στην Αλήθεια της κατάστασης.  Αυτή, (λαμβάνοντας υπ’ όψη όλες τις παραμέτρους) ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ :
Απελευθέρωση της Ελληνικής κοινωνίας από την Οικονομική (και όχι μόνο) δουλεία στην οποία την έχει οδηγήσει η κατευθυνόμενη προπαγάνδα του Συστήματος.
Αυτή είναι που επιτυγχάνει τη συνεχή  και μόνιμη παλινοδεία τής εμπιστοσύνης της κοινωνίας, μεταξύ κομμάτων που παρουσιάζονται ως αντίπαλα, ενώ αποτελούν το ίδιο όχημα για την προτεκτορατοποίηση της Χώρας μας.

Εφαρμογή πραγματικής Δημοκρατίας, που θα αντικαταστήσει την μεταμφιεσμένη σε Δημοκρατία, κυβερνώσα και καταστρέφουσα τη Χώρα, Ολιγαρχία.
Η Δημοκρατία θα πάρει τις αποφάσεις (με Δημοψηφίσματα) για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η κοινωνία  για να προοδεύει.

Αξιοποίηση τού, εξαιρετικά μεγάλου, Δημόσιου Πλούτου, υπέρ της Ελληνικής κοινωνίας και όχι υπέρ των συμφερόντων των εξωχώριων “προστατών” της και των εντόπιων υπηρετών τους.

Η πρόταση αυτή, θα πρέπει να έχει την υποστήριξη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΏΝ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ της Ελληνικής κοινωνίας.
Πρόσωπα ικανά, με καθαρά μάτια και χέρια.
Πρόσωπα που δεν συμμετείχαν, όχι μόνο σ’ αυτό το τελευταίο έγκλημα, αλλά και στο άλλο, τής αιχμαλωσίας τής Ελληνικής κοινωνίας, δια των Μνημονίων.
Που δεν συμμετείχαν ούτε και στο πραξικόπημα που συντελέστηκε κυνικά, με την αλλαγή τού δημοψηφισματικού ηρωικού ΟΧΙ, στο ντροπιαστικό και καταστροφικό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .

Επειδή η Χώρα μας δεν είναι και αχανής, τα πρόσωπα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά τόσο στον λαό  όσο και μεταξύ τους.
Πολλά από αυτά βρίσκονται μέσα σε πολιτικούς σχηματισμούς, φορείς, κόμματα, κλπ.
Δεν μένει λοιπόν, παρά να  συναντηθούν, κομίζοντας ο καθ’ ένας τη δική του προσφορά.
Κόμματα, φορείς και πρόσωπα,  να δημιουργήσουν μία πολιτική πλατφόρμα που θα έχει έναν σκοπό: Τον αποτελεσματικό εμβολισμό του καθεστώτος κατά τις επικείμενες εκλογές και την άλωση της εξουσίας που την μονοπωλεί αυτό το μιαρό καθεστώς.

Στη συνάντηση αυτή, ο καθένας που θα προσέλθει, θα κρατά μία δήλωση, ως διαπιστευτήριο ειλικρίνειας της συμμετοχής του στη συμμαχία. Αυτή η δήλωση θα λέει : “Δεν θέλω και παραιτούμαι από το να είμαι εγώ ο αρχηγός της Συσπείρωσης”.
Κι αυτό, διότι φυσικός αρχηγός, στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει καθώς, αν υπήρχε, θα είχε ήδη συντάξει υπ’ αυτόν, όλες τις υπάρχουσες δυνάμεις.
Αρχηγός, λοιπόν, είναι ο κυρίαρχος λαός.

Η πλατφόρμα αυτή, άρχισε ήδη να δημιουργείται από δύο πρωτοβουλίες.
Η μία είναι αυτή που δημιουργείται από την συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της “Ε.ΠΟ.Σ – ΕΛΛΗΝΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ”, της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ”, του “ΚΙΝΗ.Σ.Α” και αδέσμευτων προσωπικοτήτων.

Η άλλη είναι η Δημοτική Παράταξη τού ΑΡΔΗΝ, που συσπειρώνει αδέσμευτες προσωπικότητες του Δημοκρατικού/Πατριωτικού χώρου.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει και  άλλη.

Κάποια στιγμή (και σύντομα) θα πρέπει αυτές οι συσπειρώσεις να συγκλίνουν και να γίνουν μία, διότι μόνον έτσι θα καταστεί δυνατή η νίκη των πατριωτικών/δημκρατικών δυνάμεων, επί της κυβερνώσας Ολιγαρχίας που η παραμονή της στην κυβερνητική εξουσία καταστρέφει όλο και περισσότερο τη Χώρα και την κοινωνία μας.

Αυτό είναι το πεδίο της πολιτικής δράσης, στην παρούσα στιγμή: Η αξιοποίηση της μεγάλης ευκαιρίας που έχει δημιουργήσει η συκγυρία που περιγράφηκε παραπάνω.

Όποιος εναντιώνεται στην προοπτική αυτή, θα κληθεί να απολογηθεί.

loading...