Μακεδόνες υποδέχονται τον Α.Τσίπρα στο Βελλίδειο: «Είσαι προδότης κομιτατζής» – Δείτε βίντεο

Εν μέσω αποδοκιμασιών έφτασε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ο  Αλέξης Τσίπρας με δεκάδες Μακεδόνες να υποδέχονται τον πρωθυπουργό με το σύνθημα “προδότη κομιτατζή”.

Ο A.Τσίπρας έδωσε το παρών στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Χρήστου Γιαννούλη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Δείτε βίντεο από τις αποδοκιμασίες την ώρα της άφιξης Τσίπρα:

Αστακό θυμίζει για ακόμη μία φορά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει της άφιξης Τσίπρα στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.

Η παρουσία της αστυνομίας όπως μεταδίδει το voria.gr, είναι αρκετά έντονη στο σημείο, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους του κέντρου.

Την ίδια στιγμή, έξω από το Βελλίδειο έχουν συγκεντρωθεί πολίτες με σημαίες ελληνικές και με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Οι πολίτες φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία και κατά του πρωθυπουργού, ενώ αποδοκιμάζουν όσους προσέρχονται στο συνεδριακό κέντρο.

Δείτε βίντεο

pronews.gr

loading...

4 thoughts on “Μακεδόνες υποδέχονται τον Α.Τσίπρα στο Βελλίδειο: «Είσαι προδότης κομιτατζής» – Δείτε βίντεο

  1. Ήλθατε, κατσατε , φάγατε δεν κάνατε τίποτε το σωστό και τώρα μόνο η φυλακή σας αρμόζει !!!!

  2. ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

  3. Aστακος δεν ειναι/ηταν ουτε ειναι ας το πουμε οργανωμενενοι ηταν οι αντιδρασεις διοτι αν συγκρινουμε με τους επαγγελματιες ΚΝΙΤΕΣ ''Ραβρουχους κουμμουνιστο-απλυτο-συμμοριτες'' του ΠΑΜΕ και των αλλων Αντεθνικων απλυτοκουμμουνιστων βλεπουμε οτι δεν εχουν ουτε μια ''Τραμπουουκα΄΄ με μπαταριες εστω (το γνωστο Χωνι των εγκληματιων συμμορριτων Εαμοβουλγαρων δολοφονων κομμουνιστων κατσαπλιαδων του ΕΛΑΣ για να ακουγονται τα ''gamo-stqyrismata'' στον γονο κομιτατζηδων !! Τωρα το πως γινετε να επαιρναν εργολαβιες και να ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ απο τον Παττακο Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ειναι αλλο θεμα αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα…..οταν θα ελθει η ωρα η αντιδραση μας θα ειναι η ''κανονικη'' η πραγματικη kai τοτε θα δουνε πραγματικα ποσο κανει ενα κιένα!! τοτε θα αποδοθει η δικαιωσυνη…..!!!!

    Αυτο το σχολιο ειδικα κυρ'δαχειριστα να αποδοθει αυτουσιο και πραγματικο παρακαλω ……δεν υπαρχουν πέριθωρια!

  4. Το "προδότης" και "κομιτατζής" είναι το λιγότερο. Το ζήτημα είναι πως είναι και σαρσέμης!!!!

Comments are closed.