Ρεβανσισμός χωρίς όρια από τον ΣΥΡΙΖΑ – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ήταν μόλις στην αρχή της διακυβερνήσεως της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, της για πρώτη φορά κυβερνήσεως της αριστεράς στην Ελλάδα, όταν σε συνέντευξή μου, σε εβδομαδιαία εφημερίδα είχα
δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να προσφέρει σημαντική υπηρεσία στην πολιτική ζωή του τόπου, αφού με τα όσα πρόκειται να πράξει θα αποκαλύψει το τι είναι στην πραγματικότητα η αριστερά και αυτό ακριβώς συνέβη!

Τέσσερα χρόνια συμπλήρωσε σαν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και τα έργα και οι ημέρες του αποκαλύπτουν πόσο εθνικά επικίνδυνος είναι και πόσο ανεπαρκής για να καθορίσει τις τύχες αυτού του τόπου. Ξεκίνησε με λόγια “παχιά” για εθνική ανεξαρτησία, ψευδολογώντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα σταματήσει την κυριαρχία του διεθνούς κεφαλαίου επάνω στην Πατρίδα μας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφερε νέο μνημόνιο και υποδούλωσε ακόμη περισσότερο την Πατρίδα μας στους άρχοντες του χρήματος.

Ταυτόχρονα, συνεχίζοντας κατ’ ουσίαν, την πολιτική των ανοικτών συνόρων και των προηγουμένων κυβερνήσεων, επέτρεψαν να εισέλθουν στην Πατρίδα μας εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και μετέβαλαν σε κοινωνική ζούγκλα ολόκληρες περιοχές και ακριτικά νησιά της Ελλάδος! Και την ίδια ώρα που η εθνική οικονομία αργοσβήνει αυτοί ίδρυσαν μία νέα “βιομηχανία”, την “βιομηχανία” των ΜΚΟ, από την οποία σιτίζονται χιλιάδες επιτήδειοι, λεηλατώντας τόσο εθνικά κεφάλαια, όσο και κονδύλια τα οποία έρχονται από διεθνείς οργανισμούς.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού η κυβέρνηση της αριστεράς έγινε ο πλέον πρόθυμος υπηρέτης των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή μας, φθάνοντας στο σημείο να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες, πράγμα το οποίο δεν είχε συμβεί ούτε με τις πιο σκληρές αντικομμουνιστικές κυβερνήσεις της εποχής του ψυχρού πολέμου! Έτσι, φτάσαμε στην συμφωνία των Πρεσπών και στην παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια ενάντια στην θέληση του Λαού, ενάντια στο εθνικό συμφέρον, ενάντια στην Ιστορία.

Ας επιστρέψουμε όμως λίγα χρόνια πίσω, λίγο πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν η Δούρου έλεγε το 2014 ότι θα έπρεπε να πάει να ορκιστεί στις Κορυσχάδες, στην έδρα της κομμουνιστικής κυβερνήσεως του βουνού! Η Δούρου, που σήμερα είναι κατηγορούμενη για τους εκατό νεκρούς στο Μάτι της Αττικής και την τραγική ανεπάρκειά της!

Ξεκίνησαν με το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” και τελειώνουν τις ημέρες τους εγκαινιάζοντας τις κατασχέσεις κατοικιών και τις αυτοκτονίες… Όλα αυτά όμως, προσπαθούν να τα καλύψουν με έναν ρεβανσισμό χωρίς όρια, επικαλούμενοι την ιστορία, την αιματοβαμμένη ιστορία της αριστεράς, φέρνοντας στο νου τραγικές στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας και εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή εμφυλίου.

Έτσι καθόλου τυχαία δεν αποφάσισαν να υπογράψουν την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών στο ίδιο σημείο, στο οποίο ο Ζαχαριάδης είχε χαιρετίσει ένα προδοτικό συνέδριο σλαυοφώνων, το οποίο εστρέφετο κατά της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας σε Μακεδονία και Θράκη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι τοποθετούν στα ευρωψηφοδέλτιά τους απογόνους στελεχών του ΚΚΕ, τα οποία εκτελέστηκαν από Ελληνικές κυβερνήσεις με αποφάσεις Ελληνικών Δικαστηρίων! Προσπαθούν να εκδικηθούν την Ιστορία; Προσπαθούν να πάρουν αυτά που έχασαν πίσω; Τι θέλουν; Ένα νέο συμμοριτοπόλεμο και μία νέα αλληλοσφαγή; Ή μήπως τα κάνουν όλα αυτά απλά και μόνο για να εξαπατήσουν τον εκλογικό όχλο, αφού στην πράξη δεν είναι τίποτε άλλο από πιστοί υπηρέτες των συμφερόντων του διεθνούς καπιταλισμού;

Η αριστερά επιστρέφει και θέλει την εκδίκησή της από την Ιστορία. Υπάρχει δεξιά για να την αντιμετωπίσει; Υπάρχει αλλά αυτή σίγουρα δεν είναι η Νέα Δημοκρατία και βεβαίως δεν είναι η αστική αμερικανόδουλη “δεξιά” του ψυχρού πολέμου, αλλά η Λαϊκή Εθνικιστική και Κοινωνική Δεξιά της Ιστορίας και της Παράδοσης.

loading...

2 thoughts on “Ρεβανσισμός χωρίς όρια από τον ΣΥΡΙΖΑ – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Καλόν θα κάνει ο κάθε πολίτης να σκεφθεί και να διερευνήσει δυο πράγματα που τα ακούμε στις μέρες μας συνεχώς και διαρκώς σ' όλες τις χώρες:
    1) Αυτοί που λένε ότι είναι αντιφασίστες είναι όντως αντιφασίστες;
    2) Αυτοί που λένε ότι είναι αντιρατσιστές είναι όντως αντιρατσιστές;

  2. ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΦΙΛΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
    ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ
    ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ

Comments are closed.