Σκουρλέτης: Επιχείρηση ακροδεξιών να αμαυρώσουν την εθνική επέτειο

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως ακροδεξιοί θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια «ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων»

Για ενδεχόμενο προβοκάτσιας στις παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έκανε λόγο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε πως ακροδεξιοί θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια «ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων».

«Την Δευτέρα είναι 25η Μαρτίου. Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν οργανωμένοι ακροδεξιοί θύλακες που θα προσπαθήσουν για ακόμα μία φορά να δημιουργήσουν μια ψεύτικη εικόνα», ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να περιφρουρήσει τον εορτασμό της εθνικής επετείου και να αποστασιοποιηθεί από συγκεκριμένα κανάλια που θα δείξουν λαϊκή αγανάκτηση.

Ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι θα πρέπει όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις να μιλήσουν ξεκάθαρα και να υψώσουν ένα τείχος απέναντι στο ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε κριτική στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση που κρατά σε αυτά τα γεγονότα, λέγοντας πως ολοένα και περισσότερα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υιοθετούν ρατσιστικές συμπεριφορές και δημιουργούν ψεύτικη εικόνα για τα πράγματα, σημειώνοντας ότι επενδύουν στον φόβο.

Ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες που δέχονται στελέχη της κυβέρνησης στη Βόρεια Ελλάδα ανέφερε ότι από τη μέρα που ψηφίστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών έχουν γίνει πάνω από 50 εκδηλώσεις, ωστόσο κάποιοι έχουν μείνει σε μεμονωμένα περιστατικά. Και όπως είπε συγκεκριμένα μέσα τα παρουσιάζουν προκειμένου να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις. «Είναι επιλήψιμο και καταδικαστέο το γεγονός ότι η αντιπολίτευση δεν καταδικάζει αυτές τις ενέργειες, αυτές τις πρακτικές», είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των εκλογών εκτίμησε ότι «υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα«, καθώς η χώρα πλέον -αργά αλλά σταθερά- βαδίζει σε έναν διαφορετικό δρόμο, τόνισε.

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές σημείωσε ότι δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες για όλη την Ευρώπη, θα είναι έντονα πολωμένες γι΄αυτό και θα πρέπει ο κόσμος να σκεφθεί πολύ πριν δώσει την ψήφο του και πρόσθεσε ότι θα είναι «θετικό το μήνυμα για εμάς».

loading...

3 thoughts on “Σκουρλέτης: Επιχείρηση ακροδεξιών να αμαυρώσουν την εθνική επέτειο

  1. ΟΥΥΥΣΤΤΤ ΣΚΥΒΑΛΟ ΑΝΘΕΛΛΚΗΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΠΑΙΤΕΡΗ ΜΑΥΡΙΔΕΡΕ….ΟΥΥΥΥΣΤΤΤΤ

  2. "ΚΥΡΙΕ" ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ;;;; ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ 80%. ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΠΟΥ ΕΓΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  3. Κυβέρνησαν με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ και συνεχίζουν.
    Πόσο θράσος έχει αυτός ο αργόσχολος, κανακάρης εφοπλιστή, της Εκάλης;

Comments are closed.