Φ. Γεννηματά: «Ο Τσίπρας βρίσκει πρόθυμους από την Ακροδεξιά, τη Δεξιά και τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς»

«Οι μετεκλογικές κινήσεις του Κινήματος Αλλαγής θα εξαρτηθούν από τη δύναμη που θα πάρει στις εκλογές», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, επικρίνοντας
τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι είναι δύο όψεις της συντήρησης. «Ούτε στον έναν θα επιτρέψουμε να γίνει πρωθυπουργός απλώς και μόνο για να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία του ούτε στον άλλο για να συνεχίσει την πολιτική του» πρόσθεσε.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κήρυξε τον πόλεμο επειδή βλέπει ότι χάνει, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η πορεία ροής των πραγμάτων έχει αντιστραφεί, καθώς τώρα ο κόσμος τρέχει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Γεννηματά κλιμάκωσε την κριτική της στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Πέταξε έξω από το κόμμα του τους συντρόφους του που τον έκαναν πρωθυπουργό σαν στημένες λεμονόκουπες. Αυτές ήταν οι πρώτες στημένες λεμονόκουπες. Τώρα οι στημένες λεμονόκουπες βρίσκονται μέσα στο κόμμα του. Αφού λοιπόν τους έβαλε να ψηφίσουν τα πάντα και να τον στηρίξουν, τώρα αναζητά ερείσματα αλλού. Βρίσκει πρόθυμους από την Ακροδεξιά, από τη Δεξιά και από τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς».

Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας του ΚΙΝΑΛ εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα πετύχει να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές. «Το Κίνημα Αλλαγής έχει κηρύξει τον πόλεμο και στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στη συντήρηση της ΝΔ. Κάνουμε από πόλη σε πόλη όλης της Ελλάδας πορεία στον ελληνικό λαό» είπε.

Για την έκθεση της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι δεν ήταν για κανέναν στην Ελλάδα έκπληξη καθώς, όπως ανέφερε, «όλοι οι Έλληνες ζουν καθημερινά τα αποτελέσματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαρκή λιτότητα που αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας από τους πιο συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης. Διότι δεν αποτελούν αριστερή πολιτική οι περικοπές και οι έμμεσοι φόροι που χτυπούν τους πιο αδύναμους».

loading...

2 thoughts on “Φ. Γεννηματά: «Ο Τσίπρας βρίσκει πρόθυμους από την Ακροδεξιά, τη Δεξιά και τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς»

  1. Άντε στη κουζίνα να καθαρήσεις κανα κρομίδι ρε τσόκαρο
    που το παίζεις πολιτικός, πολιτικός γιατί ρε φρόκαλο?
    Για να σώσεις την Ελλάδα? Μπλιαχ!

Comments are closed.