IncreaseRev

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ……GEWKWN

Ελληνισμός , κομμουνισμός, δυο εννοιαι εντελώς αντίθετοι και ασυμβίβαστοι, ο Έλληνας ελάτρευσεν την Ελευθερία, όχι μόνο την Ελευθερία της προγονικής γης , αλλά και την Ελευθερία του ατόμου. Δεν ανέχεται δεσμά εις τας ιδέας του, δεν μπορεί να γίνει αγέλη και να σύρεται δια της βίας .

Ο Έλληνας αγάπησε το πνεύμα, δεν μπορεί να ακολουθηση μιαν ιδεολογία η οποία όχι μόνο δεν πιστεύει εις την υπαρξιν πνεύματος, αλλά σκοπόν έχει να δημιουργήσει μιαν μάζα από φανατισμένους, χωρίς ιδανικά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟΝ.


Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ σκοπόν έχει να συντρίψει κάθε αντίδραση και κάθε προσωπικότητα, δεν τους χρειάζονται προσωπικότητες αλλά άνθρωποι τυφλως φανατισμένοι, οι οποίοι σε κάθε στιγμή να είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν………..

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ όμως η παραδοσις του και η Ελληνική και η Χριστιανική, τον εδίδαξεν να αγωνίζεται δια υψηλα ιδεώδη, πρώτα η πνευματική αναστασις και ύστερα όλα τα κατώτερα υλιστικά ενδιαφέροντα.

Ο Έλληνας είναι Χριστιανός, σύμφυτα γεννώνται μέσα του, απ’αρχης, ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός, αναπόσπαστα.

Πως μπορεί λοιπόν να συμβιβάζεται με ανθρώπους άθεους, ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να διδάξουν την αθεΐα και έχουν κάμει την αθεΐα αυτήν, πιστιν και θρησκεία των ;

Μπορεί ποτέ Ο Έλληνας να λησμονήσει ότι ευρίσκεται ως έθνος και ως άτομον πάντοτε υπό την σκέπην Του Θεού ;

Μπορεί ποτέ να λησμονήσει την Ασπροφορεμενη Μορφή, Την Παναγία, που πάντοτε εις τους πολέμους εναντίων των εχθρών, την βλέπουν εις τους προμαχώνας και εις τα τείχη να του δείχνει τον δρόμο της Νίκης ;

Ας ουρλιάζει λοιπόν γύρω μας η ερυθρά προπαγάνδα, μας χωρίζει χάος από τους κομμουνιστές, οι οποίοι φέροντες τον προβατινον μανδύαν, πλησιάζουν, ΟΙ ΕΘΝΟΦΑΓΟΙ ΛΥΚΟΙ τα θύματα τους υποκρίνονται σ’αυτους, οι άδικοι τους δικαίους, προσποιούνται οι εκμεταλευται και πληρωμένοι συμφεροντολόγοι τους ανιδιοτελείς, προσποιούνται οι υλισται και φιλοτομαρισται τους κοινωφελείς ανθρώπους, παριστάνουν οι άχρηστοι τους χρήσιμους, οι ανωφελείς και επιζήμιοι τους ωφέλιμους.

Σκοπόν έχουν να αλλαξοπιστήσουν τα ανίδεα θύματα των, να φαρμακώσουν την Εθνικήν Συνειδησιν……….

Οι νεοσύστατοι κομμουνισται γίνονται αυτόχρημα ξενόδουλοι, ξενοκίνητοι και ως νέοι γενίτσαροι, πυκνώνουν την Εθνοκτόνον φάλαγγα που αντί να αγωνίζεται ‘’ υπέρ βωμών και εστιών ‘’ θα αγωνίζεται για την εξαπλωσιν αντιθρησκευτικών πιστεύω.

Εμείς σαν απόγονοι εκείνων που εδίδαξαν και ωρισαν αυστηρώς τον δίκαιον και ορθόν τρόπον ζωής, θα τους απαντήσουμε, ένας είναι ο δρόμος μας, φτάνει να εχωμεν μέσα μας ριζωμένη την πιστιν προς την Ελευθερία την πιστιν εις το δίκαιο του αγώνος μας και την ελπίδα στον Θεό μας, και να βροντοφωνάξουμε σε όλον τον κόσμο ότι οι Έλληνες απεφασισαν να ζήσουν Ελεύθεροι και θα ζήσουν.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΘΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

GEWKWN

Μεγας Βασιλειος : ‘’ το να εφησυχαζη κανεις , όταν το κινδυνευομενον είναι η πιστις, τουτο είναι ιδιον της αρνησεως, το δε να ελεγχη είναι ομολογια ειλικρινης. ‘’


https://www.triklopodia.gr/
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. « ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»

  « ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
  ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…»
  (Στρατής Μυριβήλης, 1892 – 1969)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Eιναι και η νοσος η ψυχικη λεπρα του κουμμουνισμου που αν σε καταλαβει ε τοτε τα πραγματα γινονται δυσκολα διοτι ειναι ανιατος δεν υπαρχει θεραπεια δηλαδη. ουτε η ιατρικη επιστημη μπορει να κανει τιποτα οι πιο πολλοι τελειωνουν αρρωστοι κουμμουνιστες εκτος? εκτος αν υπαρξει γερη κονομα αλλα οταν λεμε γερη μιλαμε για πολυ γερη οποτε αυτοματως επερχετε ιασις αυτοθεραπεια δηλαδη...να ετσι εχουν τα πραγματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΛΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ:Κοιτάζοντας έτσι πίσω, τα 50 κάτι χρόνια πολιτικής πορείας, υπάρχει κάτι που λέτε μακάρι να μπορούσα να το ξαναζήσω, να το ξανακάνω, θα το έκανα διαφορετικά;

  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ: Με έχει απασχολήσει το ερώτημα, αλλά δεν έχω βρει απάντηση. Από τη στιγμή που μπήκα μέσα στο αριστερό κίνημα ήμουνα δοσμένος σε αυτό. Δεν ήμουνα με την κριτική διάθεση που απέκτησα εκ των υστέρων, γι” αυτό και τα όσα συζητάμε για νέους κ.τ.λ. τα ακούω βερεσέ. Ενας νέος αν δεν έχει εμπειρίες, δεν τις έχει ζήσει, δεν τις έχει βιώσει για να μπορεί να κάνει τον κριτικό έλεγχο, εύκολα παραδίδεται στους εντυπωσιασμούς. Ηρθε μια στιγμή που μπορούσα να δω πολλά πράγματα από τη συμπεριφορά του Ζαχαριάδη, δεν τα είδα. Και νιώθω μια ευθύνη. Δεν ασκούσα, βέβαια, τότε καμιά απολύτως επιρροή. Ημουν ένα στελεχάκι της βάσης, που δεν μετείχε στις πολιτικές διεργασίες, που δεν είχε την πληροφόρηση, αλλά δεν είχε και το κουράγιο να δει κατάματα τους ανθρώπους, οι οποίοι στα μάτια του παρουσιάζονταν γιγάντιοι. Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτρίμματα. Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι π.χ. αν νικούσε τότε η επανάστασή μας θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο, έναν γελοίο άνθρωπο -τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος άνθρωπος ήταν- θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζώτα, θα είχαμε υπουργό της Παιδείας π.χ. τον Στρίγγο, θα είχαμε υπουργό των Εσωτερικών τον άλλον, τον ανεκδιήγητο άνθρωπο που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία, γραμματέας της νεολαίας κ.τ.λ.

  Ανθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...