Οργισμένη αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης για τις δηλώσεις Αραβαντινού

Την αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντώνη Αραβαντινού περί απειλών σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων και στοχοποίησή τους από τους
αρμόδιους παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Αραβαντινός, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δέχονται απειλές και ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές, ενώ κατήγγειλε ότι δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά.

Ο κ. Καλογήρου χαρακτήρισε «ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες» τις αναφορές του κ.Αραβαντινού, προσθέτοντας πως θα θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων.

Συγκεκριμένα ο κ.Καλογήρου αναφέρει στη δήλωση του:

«Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα. Γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων.

Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος. Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, Προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, Διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας. Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται».

loading...

1 thought on “Οργισμένη αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης για τις δηλώσεις Αραβαντινού

  1. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ….ΞΥΠΝΑΑΑ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ…ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!

Comments are closed.