Σκουρλέτης: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ

Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

«Ο κόσμος και θα προσέλθει και θα αντιληφθεί ότι αυτές οι ευρωεκλογές έχουν τεράστια πολιτική σημασία. Δεν θα έχουμε τους όρους που έχουμε συνηθίσει σε άλλες ευρωεκλογές, της χαλαρής ψήφου, της έκφρασης διαμαρτυρίας στην εκάστοτε κυβέρνηση. Νομίζω, λοιπόν, ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Όπως είπε, υπάρχει η ανάγκη διαμόρφωσης του προοδευτικού- αριστερού πόλου ως ανάχωμα στην άνοδο της ακροδεξιάς, αλλά, κυρίως, για να διαμορφωθούν νέοι συσχετισμοί που θα καταθέσουν ένα σχέδιο για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

«Σήμερα δεν μιλάμε για την ανάγκη να διαμορφωθεί, ένας νέος κεντροαριστερός φορέας, να ανασυνταχθεί η Κεντροαριστερά. Ούτε να φτιάξουμε έναν ενιαίο “χυλό” όπου θα είναι μέσα όλοι οι κεντρώοι, σοσιαλιστές, οικολόγοι και αριστεροί. Η δύναμη αυτού του νέου, πολύμορφου φορέα θα είναι η διαφορετικότητα του καθενός, αλλά έτσι που να κατορθώνει να συνεννοείται στη βάση μιας προγραμματικής πρότασης. Εδώ υπάρχει βεβαίως, το πολύ σοβαρό θέμα, η αξιοπιστία των προσώπων που θα το υπηρετήσουν. Εδώ να συζητήσουμε», επισήμανε ο κ. Σκουρλέτης.

loading...

2 thoughts on “Σκουρλέτης: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ

  1. ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ?ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ.

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Α ΑΑ Α Α ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Comments are closed.