Γ.Τράγκας: Οι κίνδυνοι νοθείας, το ξεπούλημα της Μακεδονίας και οι ύποπτες σχέσεις του Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του, «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, μίλησε για τις προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά, για τις εκλογές και για την προσγείωση του αεροσκάφους από την Βενεζουέλα στο Ελ. Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Ο Τσίπρας συλλαμβάνει πολίτες χωρίς καμία δικαιολογία, προβαίνει σε προληπτικές συλλήψεις. Δίνει εντολές όπως γινόταν επί 21η Απριλίου, επί  Ανδριτσόπουλου, ειδικά στο χώρο της Μακεδονίας. Οι  πολίτες όπως καταγγέλλεται προσάγονται σε Α.Τ και εκεί κρατούνται μέχρι να τελειώσουν οι ομιλίες Συριζαίων υπουργών. Ο Τσίπρας  έχει απέναντι του όλο το λαό. Όταν ανεβαίνουν ψηλά στο Βορρά σηκώνεται η γη όρθια. Τους «ξερνάει» η Μακεδονική γη. Έδιωξαν 5 από την κρατική ασφάλεια της Δράμας που είχαν υπηρετήσει στην ΕΥΠ. Τοποθετούν δικούς τους για να μαθαίνουν κινήσεις της αντιπολίτευσης. Ξήλωσαν το τμήμα γιατί έπρεπε να βάλουν δικούς τους. Ετοιμάζουν νοθεία, αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα βγει ο Μητσοτάκης. Τους ενδιαφέρει να βγει μη αυτοδύναμος να είναι κοντά, να ελέγχεται να τον υποχρεώσουν να πάει πάλι σε εκλογές. Οι Σκοπιανοί βλέπουν τον Τσίπρα ως υπάλληλο του Σόρος που τους άνοιξε την μεγάλη κερκόπορτα».

«Ο Δημητρόφ απέφυγε να μιλήσει για την Μακεδονική μειονότητα. Μας περνάνε οι μειοδότες για ηλίθιους. Οι Σκοπιανοί θέλουν αναγνώριση της Μακεδονικής μειονότητας και μετά διευθέτηση των συνόρων, αφού ο Τσίπρας έχει αναγνωρίσει Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Φαίνεται πως έχει υποσχεθεί στους Τούρκους συμφωνία των Πρεσπών, συνταγή συνδιαχείρησης. Μιλάνε ενώπιον προσκεκλημένων Τούρκων Υπουργών για έντιμο συμβιβασμό. Οι Γερμανοί θέλουν να μπαλανσάρουν τα ποσοστά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για την κυβέρνηση του Τσίπρα: «Όλοι ξέρουν τι ρόλο παίζει ο Τσίπρας και νομίζει ότι θα τον ακολουθήσουν κόκκινοι, βυσσινί, πράσινοι, σοσιαλιστές, ημισοσιαλιστές, δεξιοί και φυσικά απριλιανοί. Είναι ανεπιθύμητοι παντού, τους χλευάζουν, δεν τους θέλουν ούτε στην ομογένεια. Επιθυμεί η ψήφος των ομογενών να δίνει μόνο 3 βουλευτικές έδρες. Οι κυβερνητικοί είναι ανεπιθύμητοι, καταραμένοι, αφορισμένοι από το έθνος. Ούτε στην επέτειο για την γενοκτονία των Ποντίων δεν θα τους αφήσουν να πάνε, που ετοιμάζουν μεγάλες εκδηλώσεις και στην Αμερική και στην Μασαχουσέτη.  Δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά κόμματα οι Γερμανοί μας έχουν κάνει προτεκτοράτο».

Για την ΝΔ είπε ο έγκριτος δημοσιογράφος: «Ο Σόρος ελέγχει και το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Από εδώ ο μεγάλος απατεώνας από εκεί η φιλοσοφία της αγίας οικογένειας. Η φιλοσοφία της ΝΔ είναι η εξαφάνιση των δημοσίων υπαλλήλων, των συμβασιούχων, η περικοπή των συντάξεων, η απόλυτη κυριαρχία στον ιδιωτικό τομέα. Είναι απολύτως ελεγχόμενος από τους Γερμανούς, από το Open Society και το ίδρυμα Σόρος.  Μόνο για  το 2019 ανεστάλη η μείωση των συντάξεων, η μείωση του αφορολόγητου, οι πλειστηριασμοί μέχρι τις εκλογές. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε δύο μνημονιακά  κόμματα. Το μνημόνιο και το χρέος ανέβηκε αγγίξει τα 358 δις, άλλοι λένε έχουν περάσει τα 360 δις. Έχετε δει κάποια χώρα να έχει ενεχυριάσει τα αρχαία της; Ο Τσίπρας ατίμωσε όλες τις αξίες της Αριστεράς από την άλλη η δεξιά είναι μπασταρδεμένη, έχει μέσα της τη μαριονέτα, τη χειραγώγηση. H παλιά κεντροδεξιά που γνώρισα εγώ δεν υπάρχει πια, είναι άλλο πράγμα σήμερα, έβαζε μπροστά τον χριστιανισμό, θέλει σφαγές όπως έφερε σφαγές και ο Τσίπρας.  Ο Μητσοτάκης είναι λιποβαρής, είναι ψυχρός και κυνικός. Δεν είχε κανένα λόγο να διώξει τις καθαρίστριες από το Υπουργείο για να δείξει υποταγή. Δεν έχει λόγο να λέει ότι θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Τσίπρας θα έπρεπε να είναι μονοψήφιος αλλά είναι διψήφιος. Φροντίζουν οι Γερμανοί με διάφορα κανάλια να τον φέρουν κοντά στη ΝΔ. Θα έπρεπε να έχει απορριφθεί πλήρως».

«Το 2020 θα είναι εφιάλτης, θα μπουκάρουν μέσα στις θυρίδες, θα έχουμε εντονότερη μετανάστευση των Ελλήνων. Οι Γερμανοί κοιτάνε να τον έχουν μπαλανσαρισμένο κοντά στον Μητσοτάκη. Ίσως αύριο δεν είμαι στο μικρόφωνο όμως θα με βρείτε αλλού θα είμαι στο Youtube, θα σας τα λέω εγώ, γιατί πιστεύω στην γη μας, πιστεύω σε μεγαλύτερη δικαιοσύνη. Οι Γερμανοί θέλουν να τους έχουν και τους δύο υπό τον έλεγχο τους. Θέλουν και το ΠΑΣΟΚ για να βγαίνει μια συγκυβέρνηση. Ο Τσίπρας επιθυμεί να είναι στο διψήφιο για να λέει ότι ο Μητσοτάκης τα έκανε χειρότερα».

Όσο για το αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος ανέφερε: «Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ το αεροπλάνο από το Καράκας όπως έγινε γνωστό προσγειώθηκε το Σάββατο 2/3 στο Ελ. Βενιζέλος με προορισμό το νησί Μαργαρίτα , στη διαδρομή άλλαξε σχέδιο πτήσης, γεμάτο χρυσάφι. Στο μέγαρο Μαξίμου επικρατούσε σιγή ιχθύος, ο ΥΠ.ΕΞ Βενεζουέλας έμεινε εδώ 4 ώρες και είχε κουβέντα με τους Συριζαίους. Ποιοι έδωσαν άδεια; Γιατί οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες δεν έδωσαν άδεια να προσγειωθεί στα δικά τους εδάφη; Εδώ τι έγινε; «Έσταξε» ο ουρανός; Από την κυβέρνηση προσπάθησαν να το αρνηθούν αλλά υπήρξαν φωτογραφίες.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ο Γιώργος Τράγκας: «Ο Σόιμπλε δήλωσε: «ζήτησα πολλά από τους Έλληνες – αλλά αυτές οι μεταρρυθμίσεις ήταν προς το συμφέρον των Ελλήνων, εφόσον ήθελαν να παραμείνουν στην Ευρωζώνη» «Η Γερμανία ωφελήθηκε βεβαίως ιδιαίτερα από την κοινή αγορά και το κοινό νόμισμα, μέσω της σχετικής ισχύος της οικονομίας της».

Τέλος ο Γιώργος Τράγκας είπε: «Όλοι οι αντιμνημονιακοί έχουν από ένα κόμμα, και δεν πρόκειται να μπούνε στην Βουλή.  Δεν την έχετε καταλάβει την παγίδα; Οι Ιταλοί την κατάλαβαν, οι μισοί Γάλλοι την κατάλαβαν.»

loading...