Ο αρχαιοελληνικός μύθος του Έλληνα, γενάρχη των Ελλήνων

Ο Έλληνας στην αρχαία Ελληνική μυθολογία, ήταν ο γενάρχης των Ελλήνων, γιος του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, σύζυγος της νύμφης Ορσηίδας και εγγονός του Προμηθέα.
Παιδιά του ήταν ο Αίολος, ο Δώρος και ο Ξούθος, στους οποίους διένειμε την περιοχή κάτω από τον Όλυμπο: τη Θεσσαλία την έδωσε στον Αίολο (γενάρχη των Αιολέων), τη Στερεά Ελλάδα στο Δώρο (γενάρχη των Δωριέων) και την Πελοπόννησο στο Ξούθο (πατέρα των γεναρχών των Ιώνων και των Αχαιών).

Τα παιδιά του έγιναν γενάρχες των τεσσάρων φυλών της Ελλάδας (Αιολέων, Αχαιών, Δωριέων και Ιώνων), ενώ ο ίδιος έγινε γενάρχης όλων των Ελλήνων, που πήραν το όνομά τους απ’ αυτόν. Αξιοσημείωτο είναι ότι προηγουμένως ονομάζονταν Γραικοί, ονομασία που – μέσω του λατινικού Graecus – επέζησε σε όλες τις λατινογενείς ακόμη και τευτονικές γλώσσες.
Ο Θουκυδίδης αποδέχεται τον Έλληνα ως ιστορικό πρόσωπο που έζησε και έδρασε σε εποχές πολύ παλαιότερες του Τρωικού Πολέμου, ενώ ο Όμηρος δεν τον αναφέρει, αλλά ονομάζει «Έλληνες» τους κατοίκους της Φθίας της Θεσσαλίας (Μυρμιδόνες).
Κατά μια παράδοση, στην πόλη Μελίτεια της Φθιώτιδας υπήρχε άγαλμα του Έλληνα. Το όνομα του Έλληνα έφερε και ο γιος του Φθίου, τρισέγγονος του Έλληνα και εγγονός του Αχαιού. Μερικοί αποδίδουν στον Έλληνα την πατρότητα της Ξενοπάτρας.
Ο Δώρος, πατέρας του Τέκταμου, του Αιγίμιου και της Ιφθίμης, είχε σαν πρώτη διαμονή τη Θεσσαλική Φθία, από την οποία εξορμούσε· αργότερα, εγκαταστάθηκε με τους οπαδούς του στην Ισταιώτιδα, που ονομάστηκε προς τιμήν του Δωρίδα. Ο Αιγίμιος, νομοθέτης και βασιλιάς των Δωριέων, σώθηκε από τον Ηρακλή κατά τον πόλεμο με τους Λαπήθους.
Ως ανταμοιβή, βοήθησε τα παιδιά του Ηρακλή να επιστρέψουν στην Πελοπόννησο. Ο Τέκταμος, κατά τη μυθολογία, έφυγε από τη Θεσσαλία μαζί με τους Πελασγούς και εγκαταστάθηκε στην Κρήτη, όπου βασίλεψε και εκεί νυμφεύτηκε την κόρη του Κρηθέα, μαζί με την οποία απόκτησε τον Αστέριο ή Αστερίωνα, μετέπειτα σύζυγο της Ευρώπης, αδελφής του Κάδμου.
Ο Ξούθος νυμφεύτηκε την Κρέουσα, κόρη του Ερεχθέα και της Πραξιθέας, κόρης του Κηφισού, από την οποία απέκτησε τον Ίωνα και τον Αχαιό. Ο Αχαιός πρέπει να έζησε γύρω στα 3000 π.Χ, ενώ η Κρέουσα, κόρη του Ερεχθέα, βασιλιά της Αττικής, ήταν από τις ομορφότερες γυναίκες που είχαν γεννηθεί ποτέ στη γη.
Ο Ερεχθέας ήταν μυθικός βασιλιάς της Αθήνας και επώνυμος γενάρχης της Ερεχθηίδας φυλής της Αθήνας (στην οποία συμπεριλαμβάνονταν οι Επωνυμείδες, οι Θηυμακείδες και οι Λαμπτρείδες), γιος της Γης και του Ηφαίστου.
Η γέννησή του έγινε με τον εξής παράξενο τρόπο: μια μέρα η θεά Αθηνά πήγε στο μεταλλουργείο του Ηφαίστου για να παραγγείλει νέα όπλα. Βλέποντάς την, ο Ήφαιστος ένιωσε σφοδρή επιθυμία, αλλά η Αθηνά, επιθυμώντας να παραμείνει άσπιλη και παρθένα, έφυγε. Ο Ήφαιστος την έτρεξε από πίσω και ήρθε πολύ κοντά της, παρόλο που δεν κατόρθωσε να την αρπάξει.

Ο Ήφαιστος, έχοντας πολύ «δυνατή» στύση, εκσπερμάτωσε πάνω στα πόδια της. Η θεά, αηδιασμένη, καθάρισε το πόδι της με μια τούφα μαλλιού και την έριξε στο έδαφος. Η μητέρα Γαία, γόνιμη όπως πάντα, γονιμοποίησε το μαλλί με το σπέρμα του Ήφαιστου και γέννησε τον Ερεχθέα.
Το ίδιο του το όνομα προέρχεται από το «έριον» (μαλλί) και «χθων (έδαφος). Τον αγαπούσε η θεά Αθηνά πολύ, ακριβώς γιατί ήταν η μόνη φορά που ήρθε τόσο κοντά στη σεξουαλική επαφή, όντας σεμνότυφη.
Η αρχή της βασιλείας του στην Αθήνα συνδέεται με εποχή λιμού λόγω έλλειψης τροφών, κατά την οποία ο Ερεχθέας έφερε σιτάρι και έσωσε τους κατοίκους.
Από αυτόν ονομάστηκαν οι κάτοικοι της Αθήνας Αθηναίοι (προηγουμένως ονομάζονταν Κεκροπίδες), ενώ ίδρυσε τα Μυστήρια στην Ελευσίνα και οργάνωσε πολλούς τομείς λατρείας των Αθηναίων, καθιέρωσε τα Αθήναια (τα οποία ο Θησέας μετονόμασε σε Παναθήναια) και πολλά άλλα.
Κατά την παράδοση, έλαβε μέρος στην εκστρατεία του Διόνυσου, κατά των βαρβάρων ενώ στα χρόνια του διαξάγηκε ο γνωστός αγώνας μεταξύ Αθηνάς και Ποσειδώνα για την κηδεμονία της πόλης. Προς τιμήν του το Ερεχθείο ονομάστηκε έτσι. Αδελφός του Ερεχθέα ήταν ο Βούτης, που μετείχε στην Αργοναυτική Εκστρατεία και, αργότερα, νυμφεύτηκε τη Χθόνια, κόρη του αδελφού του και έγινε γενάρχης του ιερατικού γένους των Βουτάδων.

loading...

17 thoughts on “Ο αρχαιοελληνικός μύθος του Έλληνα, γενάρχη των Ελλήνων

  1. Εαν καποιος ρωτησει τους Εβραιους ποιοι ειναι οι προπατορες τους, θα απαντησουν ο Αβρααμ, Ισαακ και Ιακωβ.
    Εαν ρωτησετε Ελληνες ποιοι ειναι οι προπατορες τους θα απαντησουν λαθος, δεν θα γνωριζουν την απαντηση ή θα δωσουν την ιδια απαντηση με τους Εβραιους.

    Γιατι;
    Διοτι το ιερατειο προσευχεται και δοξολογει καθημερινα στους ναους τους Εβραιους.
    "……υπερ των προπατορων ημων Αβρααμ, Ισαακ, Ιακωβ……." λεει.
    Συμφωνα λοιπον με το παπαδαριο προπατορες των Ελληνων ΔΕΝ ειναι ο Δευκαλιων και η Πυρρα, αλλα ο Αβρααμ, Ισαακ, Ιακωβ…..

  2. Ωωω ρεεε!! να να στην φωτογραφια με το αγλμα με ανασηκωμεο το προσωπο και το στομα ετοιμο ο μπατιρογυφτος ο ευκλανιος ειναι σε θεση ετοιμος να χωσει τα μεζεα του αρρενωπου θεου στο στομα του ετομος να τα τραγανησει και μετα να ανκραξει ζευ ζευ αηρ αηρ και πρρρρρ τα αερια θα φευγουν απο πισω με τα πορδοφυλα ου να κλαπαναριζουν σαν μοτοσακο zudap

  3. ΨΕΜΑΤΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΑΠΛΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ!!

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΡΘΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Η ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ
    ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ!!

    ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!!!

    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΣΚΕΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ!

    ΠΧ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!

    Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

  4. ΥΓ

    ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ
    ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΣΕΡΒΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΡΩΣΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΡΟΥΜΑΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ???

  5. ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΚΟΝΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ…

    ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ…

    ΠΕΣ ΠΕΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΣ ΠΕΣ,Ο ΦΟΒΟΣ,ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΝΤΑ,ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ….

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ,ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕ,ΜΕ ΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΟΥ ΛΕΩ…

    ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ,ΤΟ "ΑΓΙΟ ΦΩΣ",ΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΛΕΜΠΙΑ,ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΦΗΜΕΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΚΕΡΙ,ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΙΟ ΦΩΣ"…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΙΖΑΝΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ "ΠΙΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΤΑΦΟΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ'ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ,ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ…

    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ….

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ??
    ΟΧΙ..!!!!
    ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΣΤΑ ΖΩΑ,ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο "ΘΕΟΣ"..!!!

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ…

  6. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΗΜΑ
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ;

    Serbian Orthodox Church
    Bulgarian Orthodox Church
    Russian Orthodox Church
    ………………………

    ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

  7. ΑΦΟΥ ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΣ ΤΙ ΚΡΑΖΕΙΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ!!

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ-ΤΟ ΣΕΧ
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
    ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!

    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΚΕΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ???/

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ
    ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
    ΣΕΡΒΟΙ
    ΡΟΥΜΑΝΟΙ
    ΡΩΣΣΟΙ
    ΑΡΜΕΝΙΟΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????

    ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΔΙΑ ΕΘΙΜΑ ΙΔΙΟ ΑΡΧΗΓΟ
    ΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑΛΙΟΜΠΑΝΟΠΑΙΔΟ!
    ΑΡΑ

  8. ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
    ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.
    ΚΑΜΙΑ 50ΡΙΑ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
    ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  9. ΡΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ ΣΕΡΒΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ??
    ΜΙΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ?
    ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ?

    ΒΛΑΚΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ!!

    ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΓΕΛΟΙΕ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ORTHODOX ΠΟΥ ΛΕΣ
    ΑΡΑ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΣΚΕΤΟ ORTHODOX ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟ-ORTHODOX
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΚΟ Ε ΣΤΟΚΟ!!

    ΑΡΑ ΘΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

    ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΚΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ORTHODOX ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΘΕ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΙΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
    ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΟΙΟΥΔΑΙΚΟΕΒΡΑΙΟΟΡΘΟΔΟΞΟΧΡΙΣΤΙΝΙΣΜΟ!

    ΝΑΙ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ
    ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣΑΙ
    ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΕΣΟΥΑ
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ)
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

    ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!!!!!

    Α ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΦΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ Ε ΝΑ ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ!
    ΑΝ ΠΑΡΩ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ??
    ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ!
    ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΑΡΗ?
    ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ Η ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
    Η ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ?
    ΕΧΩ ΕΝΑΝ Μ@Λ@ΚΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΩ???

  10. ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΑΘΕΣ ΗΛΙΘΙΕ?
    ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΕΣ?

    .ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ?
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ?
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΑΠΤΗΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ?

    ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
    ΠΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ!!!!

  11. ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΔΑΕΙ
    ΜΕ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥΣ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΑ
    ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΡΕ ΝΟΘΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟΝ ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΓΙΟΣ 'Η ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;

  12. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
    ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΙ τ' @@ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
    ΕΓΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΘΕΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ.

  13. ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
    ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ
    ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΘΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ

  14. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΟΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΡΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΕΣΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ…

  15. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΦΟΡΜΗ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ…

    ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ..🤔

  16. ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΛΑΝΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ.
    ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…

  17. Είσαι άδικος μαζί μου και εγώ χαίρομαι και αγαπώ την φύση και είμαι
    από τους τυχερούς στην ζωή, δεν μου χαρίστηκε τίποτα βέβαια, δούλεψα
    με το μυαλό και με το σώμα και έχω μια άνετη ευχάριστη ζωή.

    Δεν είμαι αργόσχολος, παρά ενεργητικός, δεν είμαι μπεκρουλιάκας,
    πίνω με τον δείπνο μόνο δύο ποθρακαι, αν έχω καλή παρέα πίνω και
    ένα μπουκάλι, δεν ξέρω τη είναι το χασικλής, αλλά όταν διασκεδάζω
    και πριν κάνω έρωτα, με ραΐσει να τσιγαράκι, εσύ τι κάνεις?
    Αρμέγεις τον τραγο και πίνεις το … γάλα του?

Comments are closed.