Ντόρα Μπακογιάννη: Κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής στα Χανιά

Η Ντόρα Μπακογιάννη με μεγάλη, με μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των νεοδημοκρατών και όχι μόνο, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, αποφάσισε να γυρίσει στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη.

Οπως ανακοίνωσε, θα είναι υποψήφια βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, είτε γίνουν Ανοιξη είτε γίνουν Φθινόπωρο στα Χανιά. Μία δύσκολη περιφέρεια για την Νέα Δημοκρατία αφού στις τελευταίες εκλογές το ποσοστό της γαλάζιας παράταξης περιορίστηκε στο 19,4 % έναντι 41,6% για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν κατάφερε να εκλέξει κανέναν βουλευτή.

Τώρα φυσικά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η δημοσκοπική κατάρρευση του κυβερνώντος κόμματος σε συνδυασμό με την καταγωγή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, έχουν βάλει αέρα στα πανιά του γαλάζιου ψηφοδελτίου που φυσικά ενισχύεται θεαματικά με την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το παρασκήνιο θέλει την Ντόρα Μπακογιάννη να συμφώνησε εδώ και καιρό την μετακόμισή της εκτός των τειχών της Α Αθήνας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν δηλαδή η Νέα Δημοκρατία κατέληξε στην υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για Δήμαρχος της Αθήνας.

Η παρουσία δύο προσώπων από την οικογένεια του αρχηγού του κόμματος στην ίδια περιφέρεια, θα έδινε αφορμή για επιθέσεις από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ για οικογενειοκρατία και αυτό ήθελε να αποφύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια στιγμή η Ντόρα Μπακογιάννη με την παρουσία της ενισχύει το γαλάζιο ψηφοδέλτιο σε μια κρίσιμη περιφέρεια, αφού η Κρήτη στις εκλογές του 2015 βάφτηκε κόκκινη, ενώ μέχρι πρόσφατα, μέχρι δηλαδή την Συμφωνία των Πρεσπών, η Κρήτη ήταν από τις ελάχιστες περιφέρειες που ο ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε δυνάμεις.

Πρόσφατα η Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε με δημοσιογράφους από τα Χανιά και όπως τους είπε «η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτη στα Χανιά το 89′ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θα ξανακερδίσει το 2019 επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Είμαι χαρούμενη και μόνο που βρίσκομαι στον τόπο μου και που μου έρχονται όλες οι αναμνήσεις των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων από τα Χανιά, είναι πολύ σημαντικό ότι θα κατέβω εδώ βουλευτής» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται οτι η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά δημιουργεί μείζον θέμα και για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα προγνωστικά θέλουν την Νέα Δημοκρατία να κερδίζει τις 3 από τις 4 έδρες του Νομού στις προσεχείς εκλογές.

Αυτήν την στιγμή βουλευτές Χανίων με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης , Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνιος Μπαλωμενάκης. Ποιός θα καταφέρει να εκλεγείς; Σε κάθε περίπτωση και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για έναν μόνο βουλευτή που θα βγάλει ο Αλέξης Τσίπρας, τίθεται θέμα για την τύχη του Παύλου Πολάκη η του Γιώργου Σταθάκη που είναι οι δυο πρώτοι σε σταυρούς βουλευτές.

Μάλιστα η ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων πυροδότησαν φήμες για μετακόμιση ενός εκ των δυο πρωτοκλασάτων υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα σε μία από τις περιφέρειες της παλιάς Β Αθηνών, χωρίς όμως ακόμα τίποτα να είναι οριστικό.

loading...

11 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη: Κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής στα Χανιά

  1. ΟΞΩΩ ΟΞΩΩ ΟΧΙ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ''ΑΕΡΓΟ ΒΛΑΜΕΝΟ'' ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΑΛΑΚΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…ΟΞΩΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ …ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΑΕΡΓΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ….ΕΞΩΩΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

  2. Βρε Ντόρα γιατί εκτίθεσαι έτσι…

    Μείνε στα αναρίθμητα παλάτια σου και στα εξοχικά της οσίας οικογένειας σου και απόλαυσε τα απειράριθμα κεκτημένα και άφησε επιτέλους ήσυχους τους δυστυχείς Έλληνες

  3. Η φεουδαρχία-οικογενειοκρατία έχει καταργηθεί εδώ και αιώνες σε όλο τον κόσμο εδώ όμως στο Ελλαδισταν η Μητσοτακοκρατία έχει ριζώσει με πολλά πλοκάμια και πολλά κεφάλια.

    Οι μέθοδοι διοίκησης, οργάνωσης και εκτέλεσης της ΝΤΟΡΑΣ είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 30χρόνια …

    Δολοπλοκίες, υπόγειες διαβολές, υπόλογες φιλικές συναναστροφές με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακή επικράτηση και την μακιαβελική απόλαυση της εξουσίας.

  4. Δυστυχώς η Ντόρα δεν προήλθε από παρθενογένεση…

    Η Ντόρα είναι ένα άλογο πολίτικο Δρακουλό-κατασκεύασμα που για τον προσωπικό της πλουτισμό, καταχράστηκε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας.

    Μια βασική εκφραστής του σάπιου πολιτικού συστήματος,( γέννημα θρέμμα, όχι του λαού αλλά της Οσίας Οικογένειας του Φαταούλα Μητσοτάκουλα ) η Ντόρα Μπακογιάννη , βγήκε να μας πει ότι ενδιαφέρεται τώρα εκ των υστέρων για την σωτηρία της χώρας, που χρόνια τώρα ασύδοτα αφαίμαξε και την οδήγησε με τους υποτακτικούς της στον βούρκο, στην διαφθορά, στην αδιαφάνεια, στην αναξιοκρατία …

    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μήτσο-Ντόρα-Κουλα (που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην πολιτική σκηνή υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί τροχοπέδη για την ανάταση της χώρας.

  5. Η φαμίλια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία.

    Μητσοτακισμός η Ντορακισμός: Το ανώτατο στάδιο της κοινοβουλευτικής αχρειότητας.

    Δόγμα του: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

    Ο σκοπός φυσικά ήταν πάντοτε η ιδιοτέλεια , η πατρωνία και η εξουσία…

    Έλληνες διώξτε μακριά και τιμωρείστε τους μιζαρισμένους, τους οικονομημένους και τους πολιτικά ανήθικους βρικόλακες, που επιδιώκουν να ξαναπιούν το Ελληνικό αίμα μας.

  6. Ποιός ασχολείται, πια, με το απολειφάδι του φαταούλα δράκουλα…

    Τι νέο θα προσφέρει σήμερα η πολιτική απόβλητος Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο δεν μπορούσε ή εμποδίστηκε να προσφέρει ως εξέχουσα προσωπικότητα της (νέο) δημοκρατικής παράταξης , όταν είχε κάθε εξουσία, είτε ως πρώτη βουλευτής, είτε ως υπουργός Εξωτερικών , είτε ως Δήμαρχος.

    Απολύτως τίποτε.

    Άπληστη σαν πολιτικός, άχρηστη σαν υπουργός, ανίκανη σαν δήμαρχος, αδιάβαστη σε φιλοσοφία, άλογη σε σκέψη, αργή σε αντίδραση, αλαζονική στην συμπεριφορά, αρπαχτική στην διάθεση, αχρείαστη στην κοινωνία…

    Προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπέρμετρο νεοφιλελευθερισμό, έχοντας αρρήτους δεσμούς υποτέλειας με τον αμερικανοεβρέικο συνασπισμό και πολύ στενές διαπροσωπικές προνομιακές σχέσεις με τα εργολαβικά συμφέροντα και την ελίτ της δημοσυντήρητης πλουτοκρατίας ,δεν μπορεί να εκφράζει το όραμα του μέλλοντος.

  7. H Ντόρα είναι μια πολιτικός «εκκωφαντικής μετριότητας» και όποιος συμμαχεί, η υποστηρίζει, η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Όσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ, πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος …

    Για το έργο της, απ’ όπου πέρασε, δεν νομίζω ότι θα έχει κάτι θετικό να καταγράψει η ιστορία.

    Η Ντόρα ήταν ανέκαθεν άπληστη, αχόρταγη , ξενόδουλη και υποστηρίκτρια με κάθε κόστος του σλόγκαν …
    ¨ Τοις ξένων χρήμασι αμειβόμενη ¨ και των ¨ υποτακτικών εκμεταλλευόμενη ¨

    Αν δεν ήταν πατέρας της ο Μητσοτάκης και δε σκοτωνόταν ο Παύλος Μπακογιάννης , για να προωθηθεί στη θέση του, θα είχε προσφέρει πολλά περισσότερα στον τόπο φτιάχνοντας ξεροτήγανα και σκαλτσούνια , όπως η μάνα της…

  8. Προσοχή: Μην προσπαθήσετε να την αντιμετωπίσετε την Ντορό-φαυλοκρατία μόνοι σας.

    Η αντιμετώπισή της χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και Εθνικήστράτευση για να απαλλαγούμε από την γάγγραινα του Μητσοτακισμού…

  9. "ΧΑΙΡΕ ΝΤΟΡΑ ΑΧΟΡΤΑΓΗ"…

    Η Ντόρα θεώρει τα γηρατειά αφετηρία μιάς νέας πολιτικής σταδιοδρομίας….

    Ντόρα μου ,ο αγαθός και συνετός στα γηρατειά απολαμβάνει σεβασμό και αγάπη, εσύ επιζητάς το φτύσιμο ….το γιαούρτωμα … το ανάθεμα…

    Έχεις παρελθόν Θεό-δώρα τέκνο του φαταούλα Μητσοτάκη… και όλοι εμείς (δυστυχώς για σένα) έχουμε μνήμη.

    Ντόρα θα σε κυνηγούν αμείλικτα τα πανάκριβα άχρηστα έργα σου στον Δήμο Αθηναίων , οι ιντριγκες σου στην ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ και ο “πατριωτισμός” σου στο ΥΠΕΞ …

    Δεν μπορεί η χώρα να σωθεί και να δει καλύτερες μέρες όταν τα δομημένα γνωστά αρπακτικά και διεφθαρμένα πολιτικά λαμόγια λυμαίνονται τα χρήματα και τον κόπο του ελληνικού λαού.

  10. NTOΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΑ…

  11. ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΝΤΟΡΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ
    ΚΟΡΕΣ ΓΙΟΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ

Comments are closed.