Χάνει μια έδρα η Νεα Δημοκρατία!

Κοινοβουλευτικές καραμπόλες έχουν οι ευρωεκλογές.

Οπως έχουν πάρει απόφαση στην Νεα Δημοκρατία, τα σωστά να λέγονται, όσοι θα είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές θα παραιτηθούν από τις βουλευτικές έδρες.

Στην Β΄Αθηνών οι αποχωρήσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου θα φέρουν στην Βουλή τον επιλαχόντα Αργύρη Ντινόπουλο, που τώρα τρέχει να εκλεγεί υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων και την πρώην σύζυγο του Μάκη Βορίδη, Ζωή Ράπτη (κι άλλο ΛΑΟΣ στην ΝΔ).

Και δεν είναι μόνον αυτό. Η ΝΔ θα χάσει μια έδρα αν τελικά παραιτηθεί και η Κατερίνα Μάρκου, από την Β’Θεσσαλονίκης κι η έδρα θα επιστρέψει στο ΠΟΤΑΜΙ, στον Νίκο Νυφούδη, που σήμερα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σπύρο Βούγια στην Θεσσαλονίκη.

https://netakias.com/

loading...

1 thought on “Χάνει μια έδρα η Νεα Δημοκρατία!

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ,ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΕΛΕΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ……

Comments are closed.