Καρατζαφέρης-Συναδινός δημιουργούν μέτωπο για τις ευρωεκλογές

Μια συνεργασία που κανείς δεν περίμενε και κανείς δε συζητούσε έγινε πραγματικότητα.

«Το αύριο της Ευρωπης είναι ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν», είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Στις εκλογές θα συγκροτήσουμε ένα ισχυρό πατριωτικό μέτωπο αποκάλυψε στα «Ακραία Φαινόμενα» με τον Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Είναι αλήθεια. Ψάχνουμε τους σοβαρούς ανάμεσα σε όλους εκείνους που έχουν προκύψει και ευτυχώς υπάρχουν. Γίνονται διάφορες συζητήσεις και έχω την αίσθηση ότι στις ευρωεκλογές θα κάνουμε ένα ισχυρό πατριωτικό μέτωπο με ανθρώπους στους οποίους η Ελλάδα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη» είπε και πρόσθεσε: «Ένα όνομα που θα μπορούσα να σας πω τώρα είναι ο στρατηγός Συναδινός ο οποίος ηγείται μίας μεγάλης πατριωτικής ομάδας αποτέλεσμα της συμπτύξεως διαφόρων μικρών σχηματισμών. Ένας άνθρωπος σοβαρός με τον οποίο μπορείς να συζητήσεις και να ακουμπήσει κανείς επάνω του».

«Ναι (ήταν στην Χρυσή Αυγή) και έφυγε γιατί διαφώνησε με την πολιτική της. Ένας άνθρωπος που έχει περισσότερες από 100.000 ψήφους», συνέχισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

«Ο πρώτος στόχος είναι οι Ευρωεκλογές και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Σαφώς θα είμαι υποψήφιος στο Ευρωψηφοδέλτιο. Θα αλλάξουμε την Ευρώπη σαφώς. Δεν είναι το μέλλον της Ευρώπης ο Γιούνκερ, η Μέρκελ και ο Μακρόν. Το αύριο είναι ο Σαλβίνι, ο Όρμπαν και όλοι αυτοί», είπε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε: «Έγιναν λάθη και αυτά τα λάθη έφεραν μια λάθος συμφωνία. Εμείς κρίνουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι λεόντειος, δεν είναι προϊόν της ελεύθερης βούλησης του λαού, ουτε καν των αντιπροσώπων. Είναι προϊόν πιέσεως και κάθε λεόντειος σύμβαση εκπίπτει».

Υποστήριξε μάλιστα πως ο κ. Τσίπρας έδωσε και το Μακεδονικό και το ελληνοτουρκικό.

loading...

3 thoughts on “Καρατζαφέρης-Συναδινός δημιουργούν μέτωπο για τις ευρωεκλογές

  1. ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. ζωηρον το νεον τεκνον του γεροντα μνημομιακια νεο κολπο να τα μασαει απο την ευρωπαικη ενωση το αχορταγο ραμολιμεντο ο αγραμματος πορνογερος για να πληρωνει τη διατροφη ουτως ωστε να μη μαθευτει ευρυτερα στον ελληνικο λαο ποσο ελεεινος και τρισαθλιος ειναι

  3. Για να φτάσεις και να γίνεις στρατηγός σε κάποια στοά ανήκεις.οσο για τον άλλον ένα πουλημένο τομάρι είναι που το παίζει πατριώτης

Comments are closed.