ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑΝ ΜΙΚΡΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ…

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ



Κοινοποιεί ο Γεωκών


Παιδιά μου έχετε τώρα μιαν μικρήν  περίοδον χάριτος, πριν το χτύπημα. Είναι η περίοδος, που Ο Χριστός  έχει αφήσει τα «βουβάλια» να
δείχνουν την δύναμιν τους, ο ένας εναντίον του άλλου, διότι μόνον έτσι εσείς θα καταλάβετε τι εστί Χριστός !  και όταν λέγω αυτό, εννοώ, τι εστί Θεός!

Από εδώ και πέρα θα δείτε ότι θα υλοποιηθούν όλα όσα σας έχω πει, θα τα ακούτε, ημέρα με την ημέρα, ανοίξτε τα αυτιά και τα μάτια σας και καταγράψτε στο μυαλό και στις καρδιές σας, ότι βλέπετε και ακούτε , να προσέχετε και να μιλάτε δυνατά και βροντερά.

Σας ετοιμάζουν το σφράγισμα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ, αλλά δεν θα γίνει με την δικήν σας ευθύνη και βούληση,  όμως εάν το θελήσετε, θα γίνει με δικήν σας ενοχή !

Όποιος δεν έχει λογαριασμό στην τράπεζα, αλλά ούτε χρήμα στο χέρι…ετοιμασθείτε !!!

Όταν θα φτιάξουν το σύστημα της κάρτας, σας το έχω ήδη εξηγήσει, θα αρχίσουν οι κλεψιές και οι σκοτωμοί, και για να σας προφυλάξουν «δήθεν» από τους δολοφόνους, θα σας πουν βάλτε ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, γιατί τι θα σας πάρουν τότε, το χέρι η το κεφάλι;   Μόνον έτσι θα είσθε εξασφαλισμένοι.

Ναι!  Θα φτάσετε στο παρά πέντε, αλλά δεν θα αφήσει Ο Χριστός τον λαόν Του να τον σφραγίσουν.

Θα αρχίσει παιδιά μου, απέναντι σας η αμφισβητήσεις, διότι τα λόγια εκείνων θα ακούγονται γλυκιά, ενώ τα δικά σας πικρά.


Και όταν θα μιλήσετε για εξομολόγηση και για μετάνοια, θα πουν, «τι έκανα εγώ; γατί να εξομολογηθώ;»





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ








loading...