ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Με τη γνωστή μέθοδο της απομόνωσης, εσκεμμένων ή μη, δηλώσεων το γαϊτανάκι του Πολέμου με τη σύμμαχο Τουρκία επανέρχεται ξανά και ξανά σαν τα εξοπλιστικά. Πώς είναι δυνατό μία χώρα που
περιτριγυρίζεται από συμμάχους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, δεσμευμένη από διεθνείς συνθήκες, να κινδυνεύει με πολεμική σύρραξη, δεν είναι κατανοητό.

Ασφαλώς αυτή η πολεμολαγνεία και επικοινωνιακός βομβαρδισμός εξυπηρετεί πολλούς και πολλά μη εθνικά συμφέροντα. Από την εξάντληση οικονομικών πόρων μέχρι την πολιτική εκμετάλλευση. Το σημαντικότερο όλων τον αποπροσανατολισμό από την πραγματική απειλή άμυνας στην Ελλάδα που δεν είναι άλλη από τα διεθνή δίκτυα διακίνησης που έχουν διεισδύσει παντού και μέχρι το υψηλότερο επίπεδο και κατατρώνε τα σωθικά μας.

Όσοι πραγματικά αγαπάνε την Ελλάδα ας δούνε καλύτερα εκεί για τον πραγματικό εχθρό προς το παρόν. Η Τουρκία δεν έχει ούτε τη δύναμη ούτε και τη διάθεση να χάσει τα κεκτημένα της από το 1922.

Λ.ΚΑΛ.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΣΥΜΜΑΧΟΣ Η....ΤΟΥΡΚΙΑ.....ΧΑ...ΧΑ......ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ......ΔΕΝ ΗΤΑΝ Τ Ο Τ Ε ΣΤΟΧΟΣ Η.....ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο...….ΝΗΣΙ ΜΑΣ......ΨΑΞΤΕ....ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΝΥΧΤΑ....ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ......ΘΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ...…..ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Δ Ε Ν ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ...ΕΡΙΚΟ...…...

    ΑπάντησηΔιαγραφή