ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ «ΚΡΑΖΟΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΕΘΝΙΚΟ «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ





5 ΒΙΝΤΕΟ

Πουθενά δεν μπορούν να πάνε οι δωσίλογοι του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αντιμετωπίσουν την οργή του λαού για την τεράστια προδοσία της Μακεδονίας
μας…

Παντού προπηλακίζονται με βαρειές εκφράσεις αποδοκιμασίας ιδιαίτερα εχθές 25η Μαρτίου ανήμερα της εθνικής επετείου της παλιγγενεσίας.

Έχουμε βίντεο από Σέρρες, Κατερίνη με το λαϊκό «κράξιμο» στους προδότες της Μακεδονίας μας αλλά και την χουντικού τύπου παρέμβαση της αστυνομίας στα Τρίκαλα για την «απόσυρση» πανό του ΑΚΕΠ που έγραφε το σύνθημα «ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

Ενδεικτικά είναι όσα καταγράφηκαν μετά το πέρας της παρέλασης στην Κατερίνη. Πολίτες όλων των ηλικιών «πήγαν καροτσάκι» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην  Πιερία, Χάρη Τζαμακλή μέχρι το αυτοκίνητό του υπό τις ιαχές «προδότη» και «αλήτη».

Όπως φαίνεται στο βίντεο για αρκετά δευτερόλεπτα ο κ. Τζαμακλής δέχεται τις οργισμένες αποδοκιμασίες των κατοίκων της Κατερίνης με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να σχηματίσουν έναν κλοιό γύρω του για να αποφύγουν τα χειρότερα και εκείνον να προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος.

loading...