«ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΥΡΟΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩΣ΄ΑΥΤΟΥΣ!»

ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ…



ΒΙΝΤΕΟ



Με κόκκινο ο λιωμένος άνθρακας κάτω από τις δυτικές ΗΠΑ.
Όσοι μελετούν τις Γραφές θα έχουν διαβάσει από τον προφήτη Ησαΐα την προφητεία για την καταστροφή της «θυγατέρας της Βαβυλώνας»

με φωτιά: «Ιδού όλοι ως φρύγανα πάνω στη φωτιά θα κατακαούν και δεν πρόκειται να γλυτώσουν τη ζωή τους από τη φλόγα· διότι έχεις άνθρακες πυρός, κάθεσαι πάνω σ’ αυτούς»! (Ησ. 47:14).

1. Είδηση (24-4-2017) που μας θύμισε την προφητεία του Ησαΐα: «Μία τεράστια λίμνη λιωμένου άνθρακα στο μέγεθος του Μεξικού ανακαλύφθηκε κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες». Επιστήμονες ανακάλυψαν μία τεράστια δεξαμενή λιωμένου άνθρακα κάτω από τις δυτικές ΗΠΑ, 217 μίλια (350 χλμ) κάτω από την επιφάνεια της γης. (Πηγή: Royal Holloway Πανεπιστήμιο του Λονδίνου).[1]
Ως αποτέλεσμα της μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Earth and Planetary Science Letters («Γη και Πλανητικά Επιστημονικά Γράμματα»), οι επιστήμονες τώρα πιστεύουν ότι η ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα στον άνω μανδύα της γης μπορεί να φτάνει τους 100 τρισεκατομμύρια τόνους.
Συγκριτικά, η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος αποτιμά την παγκόσμια εκπομπή ανθράκων το 2011 περίπου στους 10 δισεκατομμύρια τόνους – συγκριτικά μία ελάχιστη ποσότητα. 
Η βαθειά δεξαμενή άνθρακα που ανακαλύφθηκε θα φτάσει κάποια στιγμή στην επιφάνεια μέσω ηφαιστειακών εκρήξεων και θα συνεισφέρει πολύ αργά σε κλιματική αλλαγή, όμως μια απότομη απελευθέρωση θα μπορούσε να έχει τρομερές συνέπειες…
 Για παράδειγμα, η απελευθέρωση μόλις το 1% αυτού του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, θα αντιστοιχούσε με την καύση 2,3 τρισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου. Το πιο σημαντικό είναι ότι η τεράστια ποσότητα του λιωμένου άνθρακα βρίσκεται κάτω από το γιγάντιο υπέρ-ηφαίστειο του Yellowstone!… 
Το ηφαίστειο στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone του Wyoming και της Montana βρίσκεται στην κορυφή ενός τεράστιου αποθέματος λειωμένου βράχου και τελευταία φορά εξερράγη πριν από 640.000 χρόνια.
Απελευθερώνει περίπου 45.000 τόνους διοξειδίου του άνθρακα κάθε μέρα. Αν επρόκειτο να εκραγεί, (η έκρηξη) θα ήταν χίλιες φορές πιο ισχυρή από την έκρηξη του Mount St Helens (Βουνό Αγίας Ελένης) του 1980 και θα είχε τη δυνατότητα να καλύψει τις ΗΠΑ με έναν «πυρηνικό χειμώνα». 


 

loading...